- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Fineri #58895 üzenetére
Szia. Mint előttem is írták sajnos a kívánságaidat nem teljesítik az adott árkategória készülékei.
Hasonló árakon van néhány, de ezek sem teljesen a kívánságod szerintiek : [link] , [link] , [link] , [link] . Talán érdemesebb bemenned néhány áruházba és ott nézegelődni.
Az MM áruházak kínálata itt a neten nem látható és az árak is áruházanként különbözőek. Talán valamelyik kiállított készüléket még akciós áron is megkapod. Ha valamelyik kábel TV szolgáltatónál szerződést kötsz, akkor ott is szoktak akciósan és részletre adni készülékeket.
Néhány nagyobb áruházban ( Interspar, Auchman , Tesco) is szoktak lenni akciók. Üdv. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Fineri #58895 üzenetére
Ne haragudj de erre...
37" nincs,43 a belépő méret már jelenleg.
80e meg megbizhatóság na az se lesz
Egy legolcsobb Samsung vagy Lg se jön ki 105 ezerből.
Ha ennyit szánsz rá menj be egy MM-ba és vegyél egy O.K márkájú tvt.
Vagy egy kaptafára készült Hitachi,
Star-Light-Horizon valamelyikét. -
Kroni1
veterán
válasz
rainman72 #58894 üzenetére
Köszi!
Még a fentebb itt említett 50NANO793NE is szimpi lenne, de láttam abból van 50NANO796NF verzió is, ami tudja a dolby visiont is, persze nálunk ez a tipus nem kapható...
-
Fineri
csendes tag
Sziasztok, az én árkategóiriámban és méretigényemben nagyon sok a számomra ismeretlen márka, ezért a ti segítséteket kérem.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
80k ha sima, 105k ha okos, bővebben 6-os pont.
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
TV, néha streaming szolgáltatók
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
Kb 3 Méterről, 37-43 coll
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Csak világos szobában.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Főleg egyedül, kicsit oldalról.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Egyedi igényem a nem hivatalos streaming szolgáltató oldalak. Egy másik TV-n jelenleg külső Chromecasttal + mobillal tükrözöm át a sorozatokat. Jó lenne valami beépített böngészős megoldás vagy beépített chromecastre, de nyitott vagyok még egy android TV stickre, akkor viszont csak ~80k a keret.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) 1x HDMI 1X USB 2.0
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Nem fontos
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Garancia, megbízhatóság
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak új vagy 1 év garanciával használtKöszönök előre is minden választ!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
50" tévét keresnék hálószobába max. 180-200e Ft ig, akár használtat is, esti tévézésre sötét környezetbe, VA panellel. Eddig csak Philips vonalon nézelődtem az android és az ambilight miatt, de lehet elengedem ezeket és inkább bővíteném a jelöltlistámat. Nem a beépített lejátszóját használnám, tervezek venni hozzá egy nvidia shield-et a kadenciahelyes megjelenítés miatt, így leginkább a panel tudása lenne a fontos, samsung, LG, bármi más is szóba jöhet, HDR szabványokból minél többet tud annál jobb, de nagyon más igényem nincs. Milyen tipust tudnátok ajánlani a fenti célokra?
-
p.e.ty.a.
csendes újonc
Sziasztok, monitor tv-ként való használatához lenne szükségem tanácsra. (Gondolkoztam, hogy a monitor topikra írjak-e, de végül is tv-re van szükségem.) Kisebb full hd-s TV-t vennék, 30" alattit, és ebben a méretben az utóbbi időben jobb tv gyakorlatilag már nincs (TV-monitor sincs, legalábbis full hd-ben nincs már LG sem,) monitorban viszont nagy a választék.
IPTV-s set-top box a tv forrás, hdmi-n, és úgy okoskodom, hogy minden hdmi-s monitor, amiben van audio kimenet, TV-ként is funkcionálhat. Igaz ez az állítás?
(Okos tv funkciókat hdmi-s tv okosítóval meg lehet oldani, szóval amiatt sem kell feltétlenül tv.)Ha igen, mire kell figyelni? Pl. egy ilyesmi monitor:
https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/dell/s2721h-p591850542/#termek-leiras
mennyire lehet jó TV? Úgy tudom, a TV-k kevésbé színhelyesek, de élénkebb/kontrasztosabb a színük, mint a monitoroknak általában. Gondolom fontos a betekintési szög és a képfrissítési frekvencia, a válaszidő viszont nem. Képfrissítéssel kapcsolatban viszont nem tudom, milyen a set-top box, nem az-e a gyenge láncszem.
Szóval tudtok 24-27" körüli monitort ajánlani, ami (nem okos) tv-ként is remek?
Köszönöm az ötleteket, véleményeket. -
AL
addikt
válasz
Zolega89 #58880 üzenetére
Szia. Játékhoz natív 100 Hz es készülék kellene, vagy monitor ( de ahhoz nem értek ).
Sajnos a kívánt összegért csak 50 Hz est tudok. Nézd meg ezeket : a 2 LG típusszáma ugyanaz, de a méretváltozás miatt más a kijelzője. Az LG NanoCell 50NANO793NE : VA kijelzős , az LG NanoCell 43NANO793NE pedig : IPS. [link]
Minden készülékben van mozgásjavító elektronika, de a játékaidhoz valót szerintem próbálgatásokkal tudnád megtalálni. Próbálkozzál az áruházakban nézelődni, kipróbálni őket a gyors mozgásokkal, vagy a márkatopickokban érdeklődni a játékgépet használó Kollégáktól. Üdv. -
AL
addikt
válasz
Lootolok #58883 üzenetére
Szia. Az Általad nézett műsorokhoz jobb a natív 100 Hz es TV a gyors mozgások miatt, de azok jóval drágábbak.
Nézd meg ezt a 2 készüléket, hátha valamelyik megtetszik.
A Samu VA, az LG IPS paneles ( erről a fenti összefoglalóban olvashatsz ).
Samsung QE75Q60TA , LG NanoCell 75NANO793NF . Itt megnézheted az adataikat : [link] .
DTS decoder egyikben sincs. Az a legjobb, ha döntés előtt személyesen megnézed őket, ha lehet vigyél magaddal mintafilmeket pendriven. Próbálgassad az otthoni nézési szögből és távról nézegetni őket, ha a körülmények megengedik ( mert a 4,5 méterről nem mindig lehet egy áruházban ). A csatlakozókat is ellenőrizzed, mert sokszor elírják az áruházi ismertetőkben. Ezen az áron 3 év garanciát adnak, de érdemes + garanciát is venni hozzá.
Sajnos manapság semmilyen készüléknek nincs garantálva, hogy 3 évnél tovább működik, sokszor még addig sem, ezért jó a + garancia. Üdv. -
gulyasa
őstag
válasz
attilla84 #58885 üzenetére
2006-ban megjelent egy könyv "Tesco titok" címen. Meg volt egy folytatása is.
Egy állítólagos ottani volt dolgozó írta. Hasonló trükkök is szerepelnek benne.
Igaz, hogy a Tesco-ról írta, de nagyjából lefedi az akkori (és még most is tartó) multikulti fogyasztói társadalom visszásságait.
Amit leírtál az árazás, akciózás témában, abban semmi új nincs - sajnos... -
attilla84
tag
Sziasztok!
Egy hónapja kb. döntöttem egy 50PUS8505 vagy 50PUS8545 mellett. Előtte míg vacilláltam több model és gyártó között ez a Philips 150-160 ezer Ft között volt a román emagon. (Erdélyben élek)Mikorra eldöntöttem akkorra felrakták az árat. Azóta várom, hogy visszaessen arra a szintre az ára de nem akarják leárazni odáig. Azután volt vagy 3-4 akció, de még drágább lett.Egy példa, hogy mit csinálnak: Például 1 hétig kb. 165ezer Ft, akkor írják, hogy milyen hihetetlen akció lesz most pár napig (40-50%-os)...És mi történik..? Felviszik az alapárát 230ezer Ft-ra és onnan akciózzák le 170-180-ezer forintra :XDD (Tehát drágább az akció során mint előtte semmi akció nélkül) Hihetetlen, hogy milyen átverés és hülyének nézés folyik a mai világban. És ezt engedik nekik a törvények vagy nem tudom kik. Hihetetlen esküszöm. De ezt már nem most vettem észre, már 10-15 éve ez folyik legtöbbször és a "Fekete Péntek" őrületkor is. Parasztvakítás az nagyüzembe folyik, és tehetik persze, mert ilyen romlott ez a rendszer az alapjaiban...:)) Persze, van olyan is, hogy az akció során olcsóbb az alapárnál. De a legtöbb ilyen, hogy a 40-50%-os akció jobbesetben csak 10-20%-os...És ilyen is van, hogy akciós áron drágább mint alapáron előtte árulták. :D Elnézést ezért a kitérőért, de le kellett írjam. :)
Most egy másik online üzletben a Hisense 50U7QF 135ezer Ft. Az a kérdésem, hogy melyiket lenne jobb megvenni? Ne nézzük azt, hogy melyikben milyen fícsör van, hanem melyiknek jobb a képe, melyiknek szebbek a színei? Melyik nem laggol pl foci nézéskor a gyors kameramozgásoknál? A tv 90%-ba tv adásokra lenne használva, ezen belül is inkább sport (foci)
De az árat se nézzük, mert ha jobb ezekre a Philips akkor megveszem azt.
Tehát a Philips 50PUS8505/45 vagy Hisense 50U7QF?
Nagyon köszönöm a segítséget! -
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
Leírom így is, mert múltkor csak úgy beírtam ide.
1. Tévére szánt összeg, forintban? alapból 300K, de ha 400k esetleg a jó megoldás, akkor annyit.
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Forma1, film, néha gyerekeknek rajzfilm. TV néha.
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 4,5m lesz távolság és 175cm széles heky van, ahová a 70" kényelmesen elfér, de még a 75 is talán.
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Nyugati irányba néző nagy terasz ajtó, és a dél felé néző falon lesz a TV. Leginkább délután és este lenne bekapcsolva.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?Szemből, max a tv szelességéhez képest jobbra és balra is 1-1m eltérés 4,5m távolról.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)semmi. Nekem csak egy jó képernyő kell digitális tunerrel.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) HDMI, de e nélkül már nincs is tv ugye. Ami fontos, és ami nélkül nem jöhet szóba, az az analóg hang kimenet, ami lehet fejhallgató is, vagy szabályozható RCA. Mostani tv fejhallgató kimenetet használom. Az megfelelő.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?MIndegy. De közepén jobb lenne, ha lehet választani.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)A kép minőség a fontos, meg ne romoljon el 3 év múlva.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)Nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? ÚjKöszi!
-
rainman72
Topikgazda
Ha engem kérdezel akkor inkább egy VA paneles tv kéne neked mint egy IPS.
De amugy meg panel lottó az egész.
43"-ba egy VA paneles Samsung már jó választás.
Hátránya hogy oldalirányban fakulhat mint minden VA panel,tehát csak középről az igazi.
Tavalyról a Q60T idei modelek közül pedig az AU8002-9002 és a Q60A.
Ez a belépő szint szinte de magas
5000:1+ kontraszttal jó fekete és szürke egyenleteséggel rendelkeznek tehát homogénnak mondhatók és a mozgás megjelenitisük is jók a 50/60hz panel ellenére is.Jobb lenne 120hz panel de nagyon ritka ma már.
Ha legalább 50"-ba gondolkodnál nagyobb mozgás tered lenne,mert minden márka VA ebben a méretben.
Ha a leirtak nem megfelelőek akkor marad az IPS panel kicsi kontraszttal,gyenge feketével viszont nagy látószöggel ls nincs fakulás oldalra. -
Zolega89
csendes újonc
Sziasztok! A televízióval kapcsolatos igányeim a következőek:
1. Maximum 150 ezer forintig
2. A PS4 Pro-hoz keresek egy UHD Tv-t és csak amiatt használnám
3. A méret ne legyen annyira nagy, kb 100 és 130cm között! Persze messziről nézném
4. Többnyire este használnám, de valamennyire nappal is
5. A TV-t csak én nézném és szemből
6. Mivel csak a konzol miatt venném, így a szolgáltatásokra nem tartok igényt!
7. Csatlakozásnál csak a HDMI csatlakozó érdekel
8. Hát a talpazat jó lenne ha középen lenne, de az sem baj ha oldalt van
9. Nálam leginkább a márka az előny
10. Extra követelményeim nincsenek
11. Leginkább új, de használt TV is szóba jöhet -
rainman72
Topikgazda
válasz
baratka87 #58878 üzenetére
A Q60T és a TU7022 tavalyi model.
Az AU8002 meg idei azért drágább is.
Az idei Samuk vékony házat kaptak nincsenek 3cm vastagak se ha ez számít.
Tudásban képminőségben a Q60 lesz a legjobb utána az AU8002.
A legvégén a TU7022,de ez nem azt jelenti hogy semmire se jó.A drágább AU8002-n se lesz sokkal jobb kép.
Magyarul az dönt mennyit szánsz,a qled fényereje joval magasabb mint a másik két tvnek igy nappalra is jobban ajánlott.
Sötétben mind3 tvnek jó képe lesz,jó lesz a fekete szin megjelenitése,illetve mind3 tv magas kontraszttal rendelkezik,mivel ezek mind VA paneles készülékek.
Oldalirányu fakulás bizonyos szögben előfordul ezért ajánlott középről nézni. -
baratka87
tag
Sziasztok!
1. Tévére szánt összeg, forintban? nagyon max250e kb (méretre olyan 55")
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) film illetve tv nezes,kis PS
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? kb 2,5 meterrol
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? többnyire árnyékos a nappali, is-is
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) netflix,HBOGO,PLEX
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) hdmi, rj45
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? konzollal teszem fel
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samsung, de nyitott vagyok
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? újAmi fontos még Telekomnál szereplő tv-k jöhetnek szóba.
Ezt a kettőt néztem ki:
Samsung UE55AU8002KXXH Dynamic Crystal UHD Smart TV - ez havi 7175Ft (kedvezménnyel)
Samsung UE55TU7022KXXH Crystal UHD LED TV - 3895Ft (kedvezménnyel)Nem tudom amire nekem kell, elég-e az olcsóbb. Segítsetek kérlek. Köszönöm
Üdv,
István
UI.: most találtam : Samsung QE55Q60TAUXXH QLED UHD TV - 7435Ft(kedvezménnyel). QLED picivel drágábban mint a sima LED.
-
agabe
addikt
Most mi az a néhány típus ami 40-43 colos, legalább közepes, vagy annál kicsit jobb a képminősége, és tud önmagában netflixet, hbogo-t, vodafone horizon-t..stb. Gondolom jellemzően androidos lehet , de ki vagyok esve a tv-k kínálatának ismeretéből kb. teljesen.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
freeknight #58873 üzenetére
Igaz hogy van a Samunak egy jelegzetes színvilága,de a Philips se rossz,max ugy volt beállitva.Az ambi meg plus nagyon jó ficsör.Nekem van ez a tv nincsenek gondok a szin kezeléssel!
Igaz ez nem hagyományos tv adás,de ott is jó lesz.155-ért jó vétel,nagyon bajlodni se kell a beállitással,a szabványos mod dobozbol kivéve is jó lesz. -
Saccco
nagyúr
Közben Auchan 189-re tette a Hisense 65A7500F-et.
2020.08.09-én volt 169.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Anyukámnak keresek tv-t, a keret 150ezer környéke lenne, és legalább 126 cm-es képátlóban gondolkodnék.
Nézegettük ezt a Philips-et, megmondom őszintén, engem nem nyűgözött le a panel, a felette lévő olcsóbb (bár csak 138 centis) Samsunghoz képest sokkal fakóbb volt. Bár anyámnak nagyon tetszik az ambilight. Ami pedig neki nem volt szimpatikus, hogy ennek a rendszere nem kezel HBO Go-t. Ezt mondjuk lehet, hogy el tudná engedni, mert rá van kötve a gép a tv-re és van vezetéknélküli egér/bill.
Miket ajánlanátok ebben a szűk keretben? Csak filmeket és sorozatokat nézne rajta, full szemből, semmi extrát nem kell tudnia, esetleg csak az említett HBO Go-t. -
Daffchy
őstag
Köszönöm mindenkinek az infókat, segítséget.
Sajnos azt elfelejtettem, hogy az LG IPS lesz...Samsungnál meg a Q70 vagy 80 a legkisebb 2.1 HDMi-s (plusz a többi szükséges spec.)?
-
válasz
totalwarrior #58866 üzenetére
Ja, hogy olyan értelemben... okés, mea culpa!
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
1 hónap múlva lesz aktuális a vásárlás, és lehet rendelni kell, vagy ilyesmi, ezért mostanában már el kéne mennem nézelődni is.
Nekem nem kell semmi extra tudás, csak egy jó képernyő, semmi más. Net nem fog menni rajta, filmeket pc-ről nézem majd hdmi-n, hang sem érdekes, mert a fejhallgató kimenetet rákötöm erősítőre, és így tv távirányítón tudok hangerőt is állítani majd, mint a mostani tv-n is.
Tehát erre melyik az ami megfelelő lehet Philips-en kívül? Mi az ami tud még analóg hang kimenetet valamilyen formában? Fontos, hogy sötét és szürkés jeleneteknél ne legyen pixeles a kép, amit megfigyeltem egyes modelleknél, illetve sötét jelenetnél ne a háttérfény domináljon, meg kicsit oldalról nézve se legyen pocsék a látvány. Remélem nem irreális iigények ezek.
Talán a 75" is szóba jöhet, az meg ha minden igaz, pont elfér még a falon, de a 70 biztosan.
Szóval semmi szolgáltatás nem fontos nekem, de tényleg
Köszi előre is a segítséget! -
válasz
Daffchy #58860 üzenetére
A tavalyi 8-as NANO-kat, a pocsék edge LED panel miatt senkinek nem ajánlották a topikban... a tapasztalatok alapján az utódjára sem lennék kíváncsi.
#58862 totalwarrior
Ennek azért nézz utána, a tavalyi 9-es NANO-k mind IPS panelt kaptak. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az LG Nano863 sorozatnak mi az idei utódja?
Későbbi Series X vásárlás végett vennék a jelenlegi One X-hez egy 2.1 HDMI-s (és a többi szükséges firlefranc) tv-t.
A 49nano863 tudtommal mindenben megfelel az új generációs konzoloknak, de már nem kapni.
Ahogy szétnéztem a piacon nem találtam 250-ig bezárólag ilyen tv-t.
Tudtok ajánlani valamit?
A fő tv-nk egyébként egy 55-ös 8052-es samsung ami 120"-hez, de ahogy nézem most még a 9-es széria is ez alá csúszott tudásban (szégyen...), már tavaly sem tudta a 8-as széria a 120 Hz-et.
Előre is köszönöm! -
rainman72
Topikgazda
65" tv ajánlat 200e környékén,hogy ne fussunk felesleges köröket
VA panel?? [Samsung 65TU8502]
IPS [Lg 65Nano793] -
ZyzyThePizi
újonc
Főleg sötétben lesz nézve, így samsung lesz az.
Köszi!
-
rainman72
Topikgazda
válasz
ZyzyThePizi #58856 üzenetére
VA vagy IPS?
Ha főleg sötétben nézed mindenképp a Q60A,magas kontraszt nagyon jó fekete.
Nincs jobb képe az Lg-nek hidd el,max világosban,de akkor is csak beállitás kérdése az egész.Full sötétben megbukik.
A Q60A DCI-P3 értéke 100% ami azért nem annyira általános dolog olcsobb tvknél. -
ZyzyThePizi
újonc
Sziasztok.
Most 2 TV között vacilálok. A Samsung QE43Q60AAU és az LG 43NANO75PA között. Az LG-nek mintha jobb képe lenne de a samunak viszont nagyobb a színskálája (?). Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
totalwarrior #58853 üzenetére
Mire gondolsz?
Amugy 150-200e a keret meg 43-50" -
totalwarrior
tag
válasz
deltaa97 #58851 üzenetére
Most 250-ért azért nem rossz ez a középkategóriás TV Emagon, igaz cserébe csak 2 év garanciát kapsz nem hármat. Ha van kuponod 246990
Ennyiért most nem tudsz jobb TV-t venni véleményem szerint. Maximum Hisense u8qf, de ott elég sok a probléma egyes vélemények szerint.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
deltaa97 #58851 üzenetére
Igen ezek a számozások már nem sok tartalmat jelentenek sajnos.
Hol szidták a Nano793-t?
Mert ha az nem jó,itt meg a Nano8 sorozat nem ajánlott akkor nem sok minden marad.
Néztem az UP7000 tesztjét [link] hát az a panel meg 2hdmi+1usb páros röhej.DTS meg jack meg már régebben elhagyva.
Én Philipseket használok az is szóba jöhet még -
deltaa97
tag
válasz
rainman72 #58835 üzenetére
Köszi a segítséget.
Én is a 9002-es idei Samsungot nézegetem, bár elég átb@szás egy középkategóriás TV-t 9-es szériának hívni.
LG-ből csak a 8-as szériában gondolkodok, vagy a 7-es NANO, bár a tavalyi NANO793-t elég sokan szidták.
Hisense szimpi még.Úgyis megvárom amíg a 2021-es modellévű TV-k ára normalizálódik.
60Hz ezen az áron fix, de nem is kell a 120Hz, mert nem tervezek PS5-ön felskálázott 720P-ben 120 FPS-el játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest