Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrLATEX08

csendes tag

válasz AL #35113 üzenetére

Szia.

Köszi a választ! Nem találtam máshol sem semmi infót az esetleges különbségekről, szóval írtam a Panasonic ügyfélszolgálatának egy mailt. Meglepetésemre 13 órával később már jött is a válaszlevél. Szerintük sincs érdemi különbség a két modell között.

Idézem: "A GX810 és GX830 modellek között nincs műszaki különbség, mindkettő VA paneles, csak a talp méretében és kinézetében térnek el egymástól. A 810-es modell talpa szögletesebb, a 830-as modell talpa lekerekítettebb."

Továbbra is értetlenül állok a nem kicsi árkülönbség előtt a két termék között. De ha csak ennyi eltérés van az nekem csak jó! Így akkor vehetem a GX810-est 50 colos méretben, az eredetileg tervezett 40 colos GX830 helyett. Plusz 3 év kiterjesztett garanciával + balesetbiztosítással az Edigitalnál 4 ezer magyar forinttal drágább, mint a 40-es GX830 listaára a MediaMarkt-ban. Megérte ennek utánajárni, mert nem kicsit jár jobban az ember ha a 810-eset veszi!

Köszi a segítséget Neked is! Remélem ha valaki hasonló cipőben jár a jövőben, megtalálja a kommentem.

Új hozzászólás Aktív témák