- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
TVt szeretnénk váltani a két ünnep között, csak nem igazán tudom merre érdemes mennem.
Követelmények:
- 50" körüli
- Legyen szép a képe
- Nem baj, ha Wifis
- Média lejátszás USBről előnyt jelent
- 3D nem kell de nem kizáró ok ha van
- Ketyegjen el azért jó pár évetGyors körbepillantás után erre akadtunk: Panasonic TX 48c320
Ezzel a típussal nagyon mellé nyúlnánk? Nyugodt szívvel megvehető? Esetleg van nála jobb vétel?Milyen márkát, típust, modell családot érdemes nézegetni? Ár kategóriára azt mondanám, hogy az alja annak ami ezeknek megfelel, szóval ilyen 150-200 közötti intervallum.
Köszi előre is a segítséget
Boldog Karácsonyt minden topiclakónak!üdv.:
Z -
PioDVD
senior tag
válasz
ddsteel #3206 üzenetére
Grat! Én nem vagyok könnyű helyzetben, mert nem magamnak keresek, hanem albérletbe. Oda akár megvehetném a létező legolcsóbbat is, örüljön neki alapon, de nem visz rá a lélek. Nagyon drágát meg nyilván nem veszek.
Magamnak kb. egy 652v-vel (vagy 632v) beérném, bár áruházakban nézve (és nem állítva) igazából egy sem tetszik. (Vagy a legolcsóbb, nem ajánlott Philips...) Tegnap néztem egy talán 4k-s oledet (ára alapján 4k lehetett, 600+ ezer Samu) és valami tragédia volt. M1 ment rajta, a szemüveges szépfiú mondta a magáét, és a feje gyakorlatilag egy színes folt volt. Homlokán, arcán se egy ránc, se semmi, mintha egy jó régi játék lett volna. Nem volt ott a hd az m1 (vagy mi most a nevük/logójuk) mellett, szóval lehetett akár sd is (szerintem kirakják a hd-t a hd adásnál, de nem biztos), de nemhogy jobbnak tűnt volna a többinél, hanem egyértelműen a legrosszabb volt.
-
ddsteel
aktív tag
Na megvettem a 50LF652V-t a mall .hu-n, utolsó darab volt ingyen szállítással 199 990-ért, ezzel asszem szerencsém volt, 200E alatt nem láttam sehol. Tanács: néha külön is érdemes rákeresni árakra a guglin, mivel az árukeresőn 206 ezerért volt legolcsóbban, ezt a mall.hu-s árat nem dobta fel.
-
PioDVD
senior tag
válasz
#94529552 #3203 üzenetére
Az idei bf-en nem volt olyan hűde ajánlat - volt persze, csak minimális készlettel. Ahol tényleg kapni is lehetett, ott pár %-okat engedtek.
Ami jó volt, az a mm születésnapi akciója, amikor az akciós árból engedtek még 18 %-ot (vagy 18 havi ingyenhitel) cetelem kártyára. Tv-t akkor még nem néztem, de biztos volt az is az akcióban.
Ami még jól jöhet, ha edigital-nak van tényleg jó akciója, hogy a cetelem 7 %-a az akciós árból is lejön - sajnos a mm-nél a 10% ezekre nem vonatkozik.
-
törölt tag
Elvileg igen, de 14 napig próbálgathatod otthon, ha online rendeled, mivel ennyi napig indok nélkül el lehet állni. Ha meg boltban veszed, akkor kipróbálod ott, vagy megbeszéled a dolgot, hogy visszaviszed x napon belül, ha nem tetszik, de sztem nem lesz gond.
Kiratheonly Olyan nincs, hogy wifi van, de smart nincs a tévében. Miért pont a JU6400? Szerintem ezzel jobban járnál a Samsung UE48J6200 [link] Ha meg csakis UHD-t vennél, akkor a 48JU7000-et kellene, ami 340k.
Hunt3r22 Egyetértek, nagyon nem érdemes kivárni, mert most még mindig jó árak vannak. A 2016-os tévék nagyon magasról indulnak, és csak az induló árhoz képest lesznek akciósak, nem a mostani tévé árakhoz. Alapvetően a novemberi Black Friday a legjobb, de az még túl messze van. -
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatok a fórumon, de most nem tudok dönteni. Milyen TV-t érdemes venni játékra? Nem kell, hogy SMART legyen, de a WIFI azért nem ártana. 48-50es méretben keresném és szeretném, ha minél olcsóbb lenne. Minden oldal mást mond, inkább gyakorlati tapasztalatok kellenének
. Eddig ezt találtam befutónak: Samsung UE48J6400, de kicsit drágállom.
-
törölt tag
Ha veszel, akkor a jobbat érdemes mindenképp, a játékokat már próbáltad az UG870V-n? Sztem a 7-es szériásnál ugyanúgy megy a játék, mint ezen. A bemenetek szerkesztésénél a HDMI helyett a PC ikon-t kell választani játékhoz.
GaborB_28 Inkább a 7-es szériát javaslom, ha mindenáron UHD-t vennél: LG 43UF778V
-
-
GaborB_28
újonc
Sziasztok,
40...43" méretű 4k60Hz-et fogadni képes (a tartalmat PC szolgáltatja - nem játék...) készüléket tervezek vásárolni. Mit ajánlotok? Eddig LG és Samsung készülékeket nézegettem (LG 43UF671V, SAM UE43JU6000WXXH) felső limit 200.000 HUF.
Üdv,
Gábor -
TBMC
addikt
Sziasztok!
A kettő közül vacilálok, sürgős segítségeteket szerentém kérni!
Szerintetek megéri a 778V azt a kb. 40-45.000ft különbséget?LG 43UF680V
LG 43UF778VElőre is köszi!
-
ddsteel
aktív tag
Voltam a MM-ban, meggusztáltam az LF652V-s LG-t, tetszett, lejátszotta szépen az mkv-s fájlokat és a feliratokat is. Szerintetek érdemes várnom a vétellel 1-2 hetet, hogy az ünnepek után lejjebb menjen az ára, vagy ilyen trend már nincs a vásárlási szokások esetleges megváltozása, illetve a gyenge forint miatt?
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Egy kisebb szobába szeretnék televíziót vásárolni. Ezzel kapcsolatban igényeimet nem tudom elmondani, maximum annyi, hogy néha néznék rajta filmeket pendrive-ról ha lehetséges HD-minőségben. Magát televíziós csatornának sportcsatornán kívül nem nagyon szoktam. (kb fél éve nem néztem tvt)
A TV és az ágy (fejrésze) között nagyjából 4,5-5 méter van. A tv szélességre maximum 170-180 centi hely van, de szerintem ilyen széles nem kell, de majd Ti felvilágosítotok. Később falra szeretném majd felrakni, tehát olyan modell kéne amely állvány segítségével (lehet mindegyik az nem tudom) majd fel lehetne fúrni. Most ez azért nem kivitelezhető, mert tavasszal lesz belső felújítás falfestés + világítás felújítás.
Ha az lehet kritérium a modell kapcsán, elvileg az m-marktban szeretném megvásárolni, mert ott a garanciáztatás miatt közel vagyok.
Maximum pénzösszeg 200.000Ft.
Szerk: annyi eszembe jutott, hogy a 3D funkció nem érdekel semmilyen szinten.Köszönöm előre is!
-
-
Goldberg03
tag
Sziasztok!
Én is tv vásárlás előtt állok.
3D, smart nem kell.
A számítógépet viszont össze akarom vele kötni, hogy arról tudjam nézni a filmeket. Egy 42" kellene, vagy ha nagyobb az sem baj. 100-120K szánok rá.Akár több megoldás is érdekelne. Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
szemcsi65 #3180 üzenetére
Nem tudom miért kellene a tévére, de inkább a Kodi topikban vagy a tévé márkák topikjaiban keresd a megoldást.
JulesC A megfelelő alkalmazást telepítve nem gond az androidos mobilnak egyik tévé márka sem, sztem.
LG 40LF632V + LG 43LF630V + Samsung UE40J6200. Bár PC-s játékra egy gamer monitor talán jobb lenne. -
JulesC
tag
Sziasztok!
TV-t tervezek vásárolni. Számítógép(atomerőmű) lenne rá kötve HDMI-n keresztül(játszani), hálózatról néznék vele filmet. Smart TV-t, 40-43" körül keresek. Samsung és LG TV párti vagyok. LG-t vennék szívesen, de Galaxy S6 telefonom van, amit nem szeretnek az LG smart TV-k, emellett sokkal kompatibilisabb a saját márkájával minden..
Melyeket ajánlanátok?
szerk.: javítás
-
szemcsi65
csendes tag
Jó estét kívánok!!TV vásárlás elött álok!T-analóg megszünése okán.40"tv fér be a szekrénybe.Érdeklődnék,hogy van e olyan tv ami tudja?KODI ill XBMC-t?vagy valami úton rátehető? Előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz
1stVikman #3177 üzenetére
Akár, de mondhattam volna azt is, meg a 49LF510V-t is[link], de azt tudod, hogy az Aqua is egy webshop, és nem gyári garanciája lesz? Csak az LG-nek lesz onnan. De ezek annyira alap tévék, most vett valaki ilyet, és azt mondja: Ma megjött az LG 49LF510V és eddig nagyon jó és nagyon nagy
Mindenkinek ajánlom aki egyszerű TV nézésre venne TV-t., én mégis lehet kisebbet vennék, de jobban felszereltet. De hát nem egyformák vagyunk.
MikaVejneGI LG 42LF652V [link]
Nagyobbat nem tudok, illetve találtam ezt a boltot: ahol a LG 47LB730v-nél azt írják, hogy: Ez a készülék 12.23. án érkezik meg üzletünkbe, megvásárolni ezután lesz mód! De hogy ez igaz-e, ha lesz is, akkor milyen készülék, milyen garancia, vagy honnan? Szóval nehéz ügynek látszik. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
42-47" colig keresek 3D-s Full HD-s tv-t. Falra raknám , plusz egy xbox menne rajta.
Tudtok ajánlani márkát,típust? Max 150-200K forintig. -
1stVikman
senior tag
válasz
#94529552 #3176 üzenetére
Köszi Pumma!
Még bejött a képbe a Samsung ue48j5100, aqua 136 ezerért adja most. Tudom, hogy full alap, de ennyi pénzért ekkorát vagy nagyobbat nevesebb gyártótól nem találtam. Csak tényleg a bizonytalan forrásból származó, sérült, visszamaradt termékeket áruló webshopokban. Szerinted? -
törölt tag
válasz
1stVikman #3170 üzenetére
Ezt nézd meg LG 43LF632V, ennek 2 év gyári jótállása lesz, és közelít méretben a 47"-hoz is kicsit. Elég jó a lejátszója, és többféleképpen is csatlakoztatható gépre. Még a talpa is jobb helyen van.
Sztem a Telefunken soha nem volt nagy tv márka, esetleg a CRT korszakban. Most viszont a névhasználatot eladta a régi tulaj, és ilyen noname gyártók termékeit takarja a név. Ezért is hasonlít a menüje. Én inkább kerülném a hasonló Vestel, Technik, Orion, Blaupunkt, stb. és a többi hasonlóval együtt. Főleg mert a régi nagy nevekre építve próbálnak eladni mindent.
47"-os LG már nem kapható, kivéve használt, vagy javított, sérült, ismeretlen eredetű, stb. Leginkább már csak outlet boltban találni ilyeneket, bár ne legyen igazam. Én is rá akadtam egyre, LG 47LB5800, és a kiírás szerint holnap érkezik, de hogy honnan, vagy milyen tévéket árulnak itt.....
Ha nagyobbat vennél, van az Aqua-ban 49"-os.U.i.: Ha bármelyik tévénél is nehézség lenne a szélén lévő lábak miatt, akkor javaslom, hogy vegyél egy bútorlapot, ami kb. 1000 Ft-ba kerül, a sarkai lekerekítve és körbe azonos színben szegélyezve, és 4 facsavarral rögzítsd a kisebb asztalra.
barany35 Nincs másik színben, itt nézd, hogy hol van raktáron helyszínen, vagy mennyi a fuvar. Ezüst színben a LG 43LF540V van.
vagy feketében van Samsung UE40J5000, ha ez tetszik jobban. -
törölt tag
A 652V-t vedd, nem csak többet tud, de jobb minőségben is teszi, mert magasabb kategóriás. A J5510-es smart tv, a kereső oldalak nem pontosak. Samsungból inkább a J6-os széria ajánlott FHD-ben.
Majkee84Ez a jelenség a technológia velejárója, kisebb nagyobb mértékben megtalálható főleg a direkt ledes tévéknél, de teljesen a másik fajtánál sem zárható ki, csak az edge ledes meg jobban felhősödhet, vagy a bevilágítás látszódhat a széleken. Egyik sem teljesen tökéletes, sajnos. Ennyit el lehet/kell viselni. A keresőbe: panel kód, de nemrég leírtam, meg már linkeltem is, olvass vissza kicsit.Mr. Csonti Már nem árusítjuk, ennyit találtam róla, mennyi lenne a keret a tévére?
-
Mr. Csonti
tag
Szervusztok!
TV vásárlás előtt állok, és a nappaliba szeretnék venni egy SmartTV-t legfőképpen filmnézésre. Maximum 50 hüvelykeset tudok berakni a régi helyére. Eddig egy Philips 50PUK6809-t néztem ki magamnak, de egyáltalán nem vagyok otthon ezen a téren így szívesen venném, ha segítenétek.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Csongi
-
barany35
csendes tag
Sziasztok!
Én is TV vásárlás előtt állok és az LG 42LF561V-t szemeltem ki.
40-43"-os nem smart, nem 3D-ket kerestem ~120k határig. Úgy tűnt ezt sokan ajánljátok.
Olvasgattam a fórumot és láttam, hogy a panel típusa sem mindegy ugyanazon kódú TV-k-nél.
Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes Budapesten (vagy webshopon) megvásárolni a fent említett készüléket, illetve, hogy kapható-e fekete színben? Illetve pontosan mit kell keresnem a vásárláskor (panel típusa)?
Ha esetleg más típust javasoltok azt is szívesen fogadom.Előre is köszönöm.
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Szülőknek karácsonyra keresek tv-t, min 40-42"-es átmérőben, de inkább nagyobbat, 130-140K-ig.
Full HD legyen, vállalható képminőség, meg USB-ről játsszon le lehetőleg mindent, a többi nem fontos.
Eddig kiszemelt áldozatok:
Samsung UE40J5100 - 99EFt
LG 42LF561V - 110 EFt
LG 47LN575 - ez régebbi modell, 1 év garanciával 135 EFt
Illetve néztünk 50"-os Technikát Tescoban 130EFt-ért (15 perc állítgatás után sem lett olyan képe, mint a körülötte lévőknek, ellenben 42"-ban szép volt 85K-ért).
És az Euronicsban nyomtak az arcunkba még egy 49"-es Telefunken-t 49fx284 valami (142EFt-ért), aminek ugyanaz volt a menüje, mint a Technikának, de ott a boltban egész jó volt a képe, cserébe 0, azaz nulla információ található ról a neten.És akkor a körítés: a Samu a Metro-ban van, 2 km-re, azonnal átvehető, a 42-es LG az Aqua-ban szintén készleten, azonnal átvehető. A méretben már inkább áhított, és okosabb 47-es LG BP-en egy webshopban (elektrovision.hu), de előre utalás kell, lehetnek rajta apróbb karcok, illetve nem biztos, hogy ide érne karácsonyra, és 1 év ki tudja milyen garancia. De ez jön be a legjobban.
A technikát 50"-ban a képminőség miatt elvetném, 42"-ban szerintem jó, a Telefunkent, meg anyum erőlteti, mert "az nagy márka volt régen".
Ki mit ajánl? Más típus is lehet, lehetőleg az adott ársávban elérhető legnagyobb méretben.Segítségeket előre is köszönöm, üdv: Vikman
U.i.: Akinek van 42LF561V LG-je, az legyen szíves mérje le, hogy mekkora asztal kell alá, azaz milyen messze vannak a kifelé álló talpak egymástól. (Sajnos ez is szempont, 86 cm a tv asztal, amire menne.)
-
-
Figo22
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni TV vásárlásban. Van rá egy 140e-es keret ebből szeretnék 40" - 43"-os TV-t kihozni. Egyéb igény nincs szép és jól működő legyen az a lényeg, smart-ra és 3D-re kimondott igény nincs viszont ha benne van nem gond. Boltban már érdeklődtem ott az LG 42LF652-t javasolták valamint a Samsungtól a 40J5510-est. Árukereső alapján azonos áron beszerezhető mind a 2 model csak az LG smart míg a Samsung nem. Véleményekre vagyok kíváncsi illetve ha tudtok jobbat ajánlani azt szívesen veszem.
Előre is köszi.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
Majkee84 #3117 üzenetére
Üdv!
Nem bírtam magammal, egy LG 42lf652v lett végül, jó drágán, 5 év garival.
Annyi észrevételem van, hogy pc-re kötve főleg fehér háttérnél láthatóak vízszintes fehér csíkok halványan.
Okozhatja ezt a gyenge minőségű dvi-hdmi kábel? Mivel érdemes pc-re kötni? Illetve hol tudnám megnézni a panel típusát? -
törölt tag
Semmi értelme, csak egy újabb vakítás. Középről 1 főnek talán elmegy kisebb méretekben. 65" felett már többen is nézhetik.
Alex91 LG 42LF561V [link]
Hunt3r22 Az elsőt lecserélném a 40J5100-ra, (de azt már írtam itt is, hogy Samsungok esetében a bolti vs gyári garanciát vegye figyelembe mindenki, hogy ne legyen meglepi.), a másodikat a 42LF561V-re. Ennél 2 év helyszíni javítással történő gyári gari van, ha valakinek számít a jó háttér. A második eléggé romlékony, és ennél a legtöbb esetben 3 heti tévé mentességgel jár egy javítás fuvarral együtt, mert nincs szervizhálózatuk.
-
gyuszmó
őstag
hogy tudom hdmi kábellel összekötőve megjeleniteni a laptopom képét? Hiába kötöttem össze nem látja.
köszönöm -
Alex91
félisten
40" - 43" meretben melyik alap TV ( smart nelkuli, 3D nelkuli) lenne a jo vetel?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék tanácsot, hogy hol érdemes TV-t keresgélni? Egy 55cm körüli, de nem nagyobb LED TV kéne. Árban ilyen 40k körül. Ezek a Sencor, Vortex márkák nagyon kerülendők? Amúgy ezt a Philips-et néztem ki utoljára.
Van amit ajánlanátok helyette? Ennél már nem lehet drágább.Illetve emag, edigital, mediamarkt hármason kívül érdemes máshol megnézni?
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Az ívelt képernyőnek van értelme vagy csak szemfényvesztés?
-
törölt tag
Te sem olvasod a fórumokat. Szinte mindegyiket be lehet állítani hasonlóra, vagy egyformára, illetve színhelyesre, utóbbi módszerhez kalibráltatás kell. A tévék kiemelt, un. bolti képmódban mennek, ami túlhúzott értékekkel dolgozik, fényerő, kontraszt, háttérvilágítás, stb. A céljuk az eladás.
Másik: ha valaki hozzászokott egy túlszaturált képhez(ezt a Samsungra szokták mondani, annak csak az fog tetszeni.)
Harmadik: Amelyik tévét jobban el akarják adni, azt jó demó anyaggal futtatják, és szépen beállítják, vagy a mellette lévőket meg elállítgatják színtelenre, fakóra. De van ott még sok trükk. Meg az előző nézelődő is elállíthatta egyiket másikat.
Vannak a neten ajánlott beállítások, amik leginkább tesztekben láthatók, és iránymutatásra valók, mindenkinek a saját szeméhez kell beállítani a tévéjét. -
net91
senior tag
Az egyik madaras boltban nézegettem a kiállított tv-ket, és azt tapasztaltam, hogy a samsung tv-k képe sokkal világosabb, szinesebb volt az lg tv-hez képest.
Ez most csak beállítasból adódhatott, vagy tényleg ekkora különbség van közöttük?
Lg-t terveztem venni, de a látottak alapján a samu képe jobban tetszik. Az lg-k ennyire szintelenek lennének? -
törölt tag
válasz
kennystyle #3151 üzenetére
Nem ajánlott kategória. Maga a márka se, nem hogy egy alsó kategóriás UHD.
tibbike01 Erősen ajánlott áttérni a digitális tévéhez a digitális adásra. Mindenféle hibákat produkálna vele. Mosódott kép, rossz képarányok, a csatornák nincsenek elnevezve, stb.
Azt tudom, hogy ez elég húzós az invitelnél, főleg ha még az opciós HD csomagot is kéred. Ha nincs más szolgáltató helyileg, akkor a Mindig tv(itt 9 db ingyenesen fogható adás van), vagy még a Digi műholdast is érdemes megfontolni. -
Osynho
addikt
válasz
kennystyle #3151 üzenetére
2,5-3m-re a full hd-hoz is kell az 55".
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Jelenleg invitel analóg kábeltv szolgáltatásunk van és egy régi crt tv.
Ha a régi tvmet lecserélem egy korszerű led full hd tv-re akkor az analóg adást fogom tudni nézni vagy váltanom kell digitális adásra?
-
kennystyle
aktív tag
Philips 55PUH4900 -t látta már valaki ?
Ez tűnik a legolcsóbb 55" 4k tévének. Mivel 2,5-3 méterről nézném talán már lehet értelme a 4k-nakSmart funkciók, hang annyira nem lényeges nekem mert 90%-ban HTPC-ről használom erősítőre kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest