- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába futottm, hogy van egy Asus RT AC53 routerem, eddig teljesen jó volt, elég volt mindenre. Viszont múlthéten beüzemeltem egy kisebb nas-t otthon, csináltam hozzá ddns-t, vpn szervert routeren s az a gond, hogy ha nem otthon vagyok és szeretnék letölteni, akkor elég limitált, kb 3mbps amit el tudok érni, ahogy néztem, amint elkezdtek le/fel tölteni a vpn mögötti nas-ra a router cpu plafont ver.
Ezen érdemben lehet segíteni mondjuk egy új routerbe való beruházással a 30k alatti tartományban? Vagy ebben az árkategóriában ne nagyon keressek "csere" eszközt?
Más indok amiért lecserélném, hogy mostmár mindkét lan portja foglalt és a 750mpbs kombinált 2,4-5 ghz teljesítménye is (ha végre hozzák a gigabitet) kevéske lesz.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest