-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
Joezyka #84773 üzenetére
Igen, én sem nagyon használom az USB -t router -en. A tárhely/biztonsági mentésekre ilyesmire van NAS és az mindenben sokkal jobb. Mondjuk lehet akinek ez elég (akár, mert lassabb internete van, lassabb LAN vagy éppen "csak WiFi - bár ...). Nyomtató tekintetében nekem éppen egy UTP kábeles nyomtatóm van - de még a WiFi -s nyomtatónak is "több eleje" van (oda rakod a nyomtatót ahová akarod - nem kell a router környékén lennie).
Talán a 3G/4G stick -ek kezelésének (TP-Link -ek nem tudják) lenne értelme - mondjuk akár másodlagos WAN -ként. Persze, azonban kinek mi. Lehet valakinek meg hasznos ...
Egyébként így van - PC/laptop -on az adott film -re jobb klikk és átküldés TV -re azt kész (én nem így használom, de működik), nem kell semmilyen USB -t dugdosni.
Persze ezt meg lehet bolondítani Plex/Emby meg mindenféle DLNA szerverekkel - ezek ugye nemcsak PC, laptop -on lehetnek, hanem NAS -on, médialejátszón stb. stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest