Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz ZotyoMogor83 #41099 üzenetére
szia! Szerintem egy dell latitude-al, vagy vostróval nem fogsz mellé! nekem egy 3 éves latitude e6400-van és úgy néz ki minha vadi új lenne, pedig hurcolászom szinte minden nap.
Lenovo-ban nekem kedvencem lenne egy edge, de eddig semmi infóm nincs róla, hogy mennyire strapabíróak, megbízhatóak, ezt majd a többiek megmondják!
viszont volt egy t43-am ami 7 éves korában is hibátlan állapotban volt! zsanérok kifogástalanok, mind a mai napig. szerintem egy lenovo 420-ban, (szintén üzleti ) sem fogsz csalódni.
(hozzá kell tennem hogy én nem igen vagyok expert a témában)[ Szerkesztve ]
-
ZotyoMogor83
csendes tag
Sziasztok! Újra itt vok. Megjött a visszaküldött laptopom ára. Most új laptop keresésbe vágtam. Szeretném újra a segítségeteket kérni. Ha ilyen 160 tól 200 környékéig lehet választani, akkor mit ajánlanátok, ha játékra nem lenne használva, hanem a megbízhatóságon lenne a hangsúly és i5 procival. Lenovo és Dell laptopok között nézegettem eddig, de nem tudom mellyek az ajánlott modellek. Köszönöm a segítségeteket.
-
Borote
addikt
Akkor ezeket a gépeket nézd meg:
Matt kijelzővel (én ezek közül választanék): Vostro 3350, Latitude E5420, ThinkPad Edge E320 (ebből nem biztos, hogy mind matt, illetve garanciát is bővíteni kell), van E420 is
Na a ProBook-ot meg majdnem kihagytam: 4530sMennyi a kereted? Kicsit drágábban van még ThinkPad L420 és ProBook 6465b
Fényes kijelzővel: Lenovo IdeaPad V370 és V470, Fujitsu Lifebook SH531 - ezt is meg lehet nézni
(#41097) vergi1: Lenovo Z575 - ugyan ez A8-cal
[ Szerkesztve ]
-
vergi1
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó kis notit 160k körüli áron? Játékra, filmre, netezésre lenne használva. A játékoknak nem kell full beállításokkal menni, de a mai játékok is pötyögjenek rajta elfogadhatóan, ha lehet. Előre is köszönöm a segítségetek! -
zabu
tag
sziasztok! lassan körvonalazódik, hogy milyen notit is szeretnék. 15ösben találtam egy nekem teljesen megfelelőt, viszont nekem 13colos kellene, a másik kritérium hogy jól nézzen ki. nem kellbilyen erős, gondolkodom azon is, hogy ssd-t rakok a dvd helyére. játékra nem hazználnám. az említett gép[link]
ez nekem túl erős. tudnátok ajánlani valamit? -
B-L-A-C-K
titán
válasz laci06 #41086 üzenetére
Én akkor már inkább ezt választanám:
Fujitsu Lifebook A531 (B960) (árat most itt ne nézd, lehet van olcsóbban is máshol, nem néztem szét, konkrétan a típust akartam mutatni)[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Pár napja már írtam ide, hogy notebook kéne lehetőleg 100k körül. Azóta a limit 120k-ra lett emelve. A netbook-ok sajnos nem játszanak, mert kicsik...
Ki is lett nézve pár modell. Az érdekelne, hogy ezek közül Ti melyiket preferálnátok, vagy esetleg 120-ért mit ajánlanátok.
Főleg netezéshez, filmezéshez lenne a történet, ami számít az az üzemidő(de a netbookok továbbra is kiesnek). Meg mondjuk legyen lehetőleg használható pár év múlva is...
A kinézettek:
Samsung NP300E5Z
Dell Inspiron N5040
Lifebook Ah530
Lifebook A5300MRSC5HU
Köszönöm! -
darvak
senior tag
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, nagyon röviden és tömören,
Diablo3-hoz szeretnék egy új laptopot venni, (lehetőleg ezt vigye fullon gond nélkül)
a hordozhatóság nem annyira fontos nemigazán lesz cipelve,árkategória 150 körül, inkább alatt
esetleg tudnátok nekem ajánlani pár gépet?
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #41076 üzenetére
Miért érdemes ezért 300K-t adni? Üzleti, azt tudom, de azt hittem ez IB lesz.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz runner 125 #41076 üzenetére
nagyon penge feelinget sugároz, már csak a teljesítmény érdekelne találtam is egy friss mai tesztet
-
Borote
addikt
A processzor ULV, azaz alacsony fogyasztású, de ez nem számít olyan sokat, mindennapos használatra elég, viszont ez a gép NEM SSD-vel jön, így igazából nem is lehetne rámondani, hogy Ultrabook.....
Én a billentyűzetét már néztem, szerintem kényelmetlen.Ennyiért én inkább x-es ThinkPad-et keresnék... Kérdezz utána itt Még használtan is jobb gépet kapsz ennél.
Vagy Vostro-t, esetleg ProBook-ot... Ennyiért nem nagyon lehet valódi Ultrabook-ot kapni.[ Szerkesztve ]
-
zabu
tag
erről a gépről mi a véleményetek? az SSD benne nekem szimpatikus, i5ös proci, viszont csak 1,65 GHz. paraméterek alapján megér 190ezer körüli összeget?
-
runner 125
nagyúr
válasz Pszihonaranc #41075 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom nincs a típussal, de sok infó itt sem kering róla. Normális, magyar shopokban egyáltalán lehet már kapni?
Egyébként fém ház - abból kiindulva biztosan frankó. Ettől függetlenül piszok szép, talán raidumnál láttam valamikor készleten, de volt vagy 300k.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Pszihonaranc
senior tag
series 7 ről pozitívumok/ negatívumok? mennyire ajánlott?
-
darvak
senior tag
Jó gép ez.. Van még a 4530s i3 procival is,de ott 320 Gb a Hdd és az ~180K.
Dell Latitude E5520 van még fémvázzal+ fém borítással, cseppálló billentyű, billentyűzet-világítás, dokkolhatóság, msata bóvíthetőség, de 2 giga rammal i3 proci olyan 178K (+4 giga ram bővítés olyan 5000 Ft) 3év gari, abból 2év helyszíni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz IamGabor #41070 üzenetére
Van hasonló kinézetű, ha nem játszol akkor ez is bőven elég neked: Lenovo G570
-
b0lcs
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben szeretnék laptopot venni cadre, programozásra, photoshopra, honlapszerkesztésre, filmezésre,néha játékra max. 170.000 -Ft értékben.
Fontosak lennének a következők:
- matt kijelző, (lehetőleg a káva is matt legyen)
- numerikus bill.
- garanciaJelenleg ezzel szemezgetek:
[link]
Milyen gépet tudtok ilyen kategóriában ajánlani ? Illetve mi a véleményetek az előbbiről?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Ha most kell gép, akkor egyértelmű, h lenovo Y570.
Ugye Y580 lesz 260k-ért cirka 2 hónap múlva, ha van rá keret, azt nagyon érdemes megvárni, izmos gép...
MOD:
játékra elég i3, nem kell i5 oda: intel sb-1
intel sb-2[ Szerkesztve ]
-
IamGabor
tag
válasz B-L-A-C-K #41066 üzenetére
Köszönöm! Hát játékra nem nagyon lesz, de mégis Lenovo, és talán megéri kicsit ráfizetni. Meghát a megbízhatóság...
Meg nem utolsó szempont a design. Az is nagyon bejön. Ha lenne olcsóbb ilyen kinézettel Lenovoba, az is megtenné....
Köszönöm mégegyszer
"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz IamGabor #41065 üzenetére
Ebben az árkategóriában, ha játékra is kell az egyik legajánlottabb darab! Csak ugye azért nem említettem/említettük mert 140 körül árat határoztál meg először.
Procija egy Intel i3-as szintjén van kb, van ahol az i3 jobb van ahol az A6. Tuningolni nagyon jól lehet...
[ Szerkesztve ]
-
IamGabor
tag
Köszönöm a válaszokat uraim! Sokat segítettetek! Esetleg még erről vki vmi tapasztalat ? (főleg proci)
"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
darvak
senior tag
Na mer csak a multiplayer-hez kell erős gép, jah meg a DX10-zel.
reqEz 8800 gts -t jelentene, ami nem gyenge laptop szintre vetítve, szerintem az erősebb egy gt555m-nél is. 8800gts 64 Gb/s, míg gt555m olyan cirka 40-43 Gb/s. Asusaba kevesebb.
gt555(#41057) Tachion86 Gratuneked is!!! SSD-vel talán elviszi a passziánszt.
Most SSD-t akarsz venni hozzá, vagy msata-t? msata
(#41059) nyufka69 Elvileg 1 hajszálnyit erősebb a 6770, de gyakorlatilag 1szinten vannak + ez játékfüggő!
-
Armis
tag
válasz darvak #41050 üzenetére
K53SV S055D vagy N55SF SX142V lenne a választás tárgya. De árban nem mindegy.
Company of Heroes-hoz mindenképp patch kell, az meg már DX10-es, Nem tudom, hogy inkább proci kéne erősebb, vagy VGA, egyáltalán számottevő-e a különbség az 540 és az 555 közt. jó lenne egy benchmark, de sehol sincs. Pedig szerintem fektet egy laptopot ultrán.
-
Tachion86
tag
Sziasztok!
Na rátok hallgatva ma megvettem a Lenovo Y570-et. gyönyörű egy gép, szerintem ez a legszebb a laptop.hu-ban kiállítottak közül. A játékokat még nem nagyon volt időm kipróbálni, Csak a World of Tanks-ot. Ez megy szépen.
Amint hazaértem vele, már szedtem is ki a HDD-t mert kicseréltem egy 640GB-os 7200RPM-esre. Aztán nagyon furcsállottam hogy nem adtak a laptophoz CD-t. Végül csak rájöttem hogy az 500GB-os vinyón vannak a driverek, de addig azért szidtam Lenovóékat.
A hangja, na az fantasztikus... tiszta, egészen jó mély hangok...Tudnátok esetleg valami leírást linkelni ami arról szól hogy pontosan miért és mennyivel gyorsabb egy SSD-d gép mint egy HDD-s? Gondolkodom rajta hogy teszek bele egy 64GB-os SSD-t. Illetve van valami módszer rá hogy a rendszerpartíciót úgy ahogy van átmásolhassam majd az SSD-re?
Illetve, jól látom hogy a webkamera mindkét oldalán van 1-1 mikrofon?Üdv.: Attila
-
nyufka69
tag
Erről a HP DV6-ról vélemény?
DV6 - 6150SL-nél jobb? (i5-2410m,HD6770M 2GB)
-
k-adi
nagyúr
ahogy ígértem:
Nos, szerencsémre mindkettő lapost kipróbálhattam és az asus n55 kevésbé tetszett, mint a lenovo, így végül az y570-re esett a választásom.
Nem bántam meg, mert viszonylag egy erősebb vga van benne (gt555m), és masszívabb darab jóval, (mint az asus n55), a jbl speakers-től pedig el vagyok ájulva, hihetetlen jó teljesítménye van. A touchpad nagy, a gombok jók és a képernyő is gyönyörű. A power gomb is külön van (visszafogottan kivilágítva kis pöttyökkel, ötletes), nem beleépítve/belerejtve a bill.be mint az asus n55-nél ami zavaró, ahogyan a funkció gombok is a bill. felett vannak az y570-ben (szépen kivilágítva) és nem oldalt mint az asusban.
Mellesleg szerintem kinézetben is jobb, és a fedőlap is kevésbé gyűjti a lenyomatokat, mint a fényes asus-é.
Ezek az első tapasztalataim.
Most kezdek játszani....remélem nem fagy ki -
darvak
senior tag
Én meg továbbra is kérdezném még, h a sima 2006-os Company of Heroes-ra gondolsz, vagy a 2009-es Company of Heroes: Tales of Valor-re? ??? Előbbinek kicsi, míg utóbbinak nagy gépigénye van. Utóbbihoz kellhet a gt555m is, sőőt..
Milyen gépek között vacilálsz???
(#41047) kolyok32 Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
Armis
tag
Továbbra is érdekelne a Company of Heroes "high" benchmark tesztje egy i5-ös, GT540-es, vagy GT555-ös géppel.
-
Pocok256
veterán
5 nap várakozás és 3 moderátor fölösleges megkeresése után meguntam hogy valaki is válaszoljon, hogy mikor méltóztatnak valami időpontot vagy kritikát írni az írásomra ... (nem értem miért kell 1 hetet várni, hogy kikerüljön egy írás ...)
Akit érdekel a hp Pavilion dv6-6b08eh az nyugodtan nézze meg az írásom ha valami kimaradt nyugodtan kérdezzen rá az ottani fórumba.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
anihun
csendes tag
Szerintetek ez jó lenne nekem? A kommentjeitekből azt szűrtem le, hogy ezt elégé ajánljátok.
Ha minden jól megy jövőre egyetemista leszek és ezért szeretnénk egy laptopot venni, még a tanév előtt. Szeretném ha tartós lenne és nem 1 évig tartana ki, de általában nagyon vigyázok a dolgaimra. A gépet általános dolgokra használnám, mint netezés, filmezés és játék. De játék terén, mivel ez nem asztali gép nincsenek nagy igényeim, ha a mostani játékok legrosszabb grafikán játszhatóan elfutnak és a régebbiek szép grafikával az már a maximum, amit várok, mivel főleg szünidőkben szoktam játszani sokat, a tanév során csak keveset.
A keretem nagyon maximum 170.000, és mindenképp hitelre venném, épp ezért néztem a laptopszalonnál a gépet, mert ott most van egy kedvező hitel ápr. 20-ig, amibe tényleg csak magát a laptop árát kell kifizetni, se önrész se kamat.
Szerintetek megéri ezt most megvenni 170ért vagy várjak júniusig, hátha lemegy ennek az ára vagy lesz kedvezőbb ajánlat ennyiért?Előre is kösz.
-
Borote
addikt
válasz anihun #41039 üzenetére
Játék függő. Van játék, ahol az zöldek teljesítenek jobban általánosan, van, ahol pedig a pirosak
(#41038) darvak: akkor még van Vostro és ProBook is ennyiért munkára, vagy olcsóbban A531 is. Esetleg ThinkPad Edge, ha ezek sem tetszenek.
De a Dell helyszíni garanciája szerintem nagyon vonzó.[ Szerkesztve ]
-
anihun
csendes tag
A GT540M vagy a HD6650M a jobb, vagy kb. ugyanolyan szinten vannak ?
-
Borote
addikt
válasz nextman #41036 üzenetére
Hogy ha erős processzor a lényeg, akkor én a Fujitsu A531-et ajánlanám Memóriát utólag is bővíthetsz, matt kijelző egyáltalán nem hátrány, HD filmet pedig ma már gyakorlatilag minden elvisz. Ráadásul ez jó minőségű gép, matt kijelzővel, 3 év garanciával, amit 5-re hosszabbíthatsz.
Persze ez csak akkor, ha nagyon úgy érzed, hogy kell az erős processzor, az i3-asok sem gyengék már, olcsóbban is találsz ilyet
(#41035) umek7: én is erre gyanakszom Csak arra várok, hogy Ő mit mond.
-
nextman
aktív tag
Jatszani nem, de HD filmet nezni, sok parhuzamos alkalmazast futtatni, akar vmware-eket.
Tehat inkabb proci/memoria legyen eros, VGA kartya annyira nem fontos. -
umek7
őstag
válasz kerekfej #40990 üzenetére
Igen-igen, de az a hírhedt "Amilo" sorozat volt. Azóta már nagyot fordult a világ, már előttem többen is válaszoltak hogy kár lenne általánosítanod, több okból kifolyólag, finoman jegyzem meg hogy óriási tévedésben vagy.
(#41002) Borote
Amilo-kra gondolt.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Cola111 #41033 üzenetére
Tehát akkor nem játszanál? Mert ebben az esetben nincs szükség dedikált kártyára és sokkal jobban járnál egy Dell Latitude-del, masszívabb, matt kijelzővel van, háttérvilágított billentyűzettel - tehát tele ilyen aprósággal
(#41025) zabu: attól függ, hogy hova szeretnéd, és milyen SSD-t. Tehát ha a HDD-t vagy az ODD-t szeretnéd cserélni (utóbbi esetén beépítő keret is kell), azt az összes gépnél meg lehet oldani, mert ugyan az a csatlakozó szabványa.
Abban az esetben ha mind a HDD-t, mind az ODD-t meg szeretnéd tartani, akkor mSATA bővítőhely kell hogy legyen a gépben, és ide tudsz mSATA SSD-t helyezni. Sajnos ez egyelőre még nagyon ritka.
Illetve ott van az a lehetőség is, hogy az adott gépben van egy második HDD hely, ez 15" esetén nagyon ritka, 17"-os gépeknél viszont gyakori, általános bővítési lehetőség.(#41032) nextman: miért kell, hogy minél erősebb legyen? Mire fogod használni? Játszani szeretnél? (Lehet, hogy jobban járnál egy SSD-vel )
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
-
ZEN1TH
őstag
-
nextman
aktív tag
Mit gondoltok, ilyet megeri venni?
http://www.notebook.hu/asus-k43sj-vx732d-blue.html
Hasonlo arban tudtok jobbat?
[ Szerkesztve ]
-
zabu
tag
honnan tudom kideríteni, hogy SSD kártyát tudok-e beletenni? vagy az csak feljebbi kategóriákban van? (nem csak azt, hanem egy sima hdd mellé)
-
szörnyeteg77
tag
válasz runner 125 #41013 üzenetére
abba az asusba nem gyenge a cpu? Supportja sem jó. Meg szerintem nem éri meg az árát.
-
zabu
tag
válasz szörnyeteg77 #41019 üzenetére
úgy 150körül akartam. de ha úgy van örülök ha kevesebb.persze ha kicsit több lesz az sem nagy probléma (pl ha sokkal jobban néz ki, akkor költök még rá kicsit)
-
Pocok256
veterán
válasz darvak #41017 üzenetére
Azért meg kell jegyezni, hogy ez a fujitsu a valóságban Nagyon csúnya és vastag Szóval a strapabíróságnak ára van. Nem hiába adnak ennyi garit rá ! Nem kötöttek kompromisszumot sehol sem, ahol vastagság kell a hőelvezetés miatt ott van is ! Szóval ha valaki ilyet vesz az MINDENKÉPPEN nézze meg előtte élőben, hogy együtt tud-e élni vele.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
zabu
tag
-
darvak
senior tag
válasz Cola111 #41004 üzenetére
Szerintem itt mindenre választ kapsz: AH531
Amúgy igen cseppálló, és elviekben létezik matt kijelzős változat is.
tech spec AH531Fényes borítású az egész gép, ez biztosan feltűnt . Iponban 1 hónapja még kapható volt 15000-rel olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
zabu
tag
válasz szörnyeteg77 #41011 üzenetére
szia! játékra igazából nem. quake live, vagy starcraft.
inkább arra kell az ereje, hogy ha meg van nyitva photoshopban 5-6 10megás kép, azzal is tudjon valamit kezdeni. nem baj ha kicsit várni kell, de ne haljon meg tőle. meg nem hátrány, ha 1080p-s filmeket is vinni tud. -
Pocok256
veterán
válasz Borote #41014 üzenetére
ha már kicsit akar és szépet helyében én meg az Asus zenbookot nézném Épp tegnap láttam mediába hát mit ne mondjak gyönyörű jószág
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Borote
addikt
Az speciel nem netbook, hanem ultrabook Már láttam élőben, nekem nagyon nem tetszett a billentyűzete, meg nem tudom honnan venné 170-ért, de iponon 300-ba kerül
Én a helyében egy x-es ThinkPad-en gondolkoznék Akár használtan is.Újabb kellemes vétel a notebookstore-tól, bár egy picit lehetne olcsóbb
(#41015) Pocok256: nekem sokkal inkább egy x-es thinkpad AFFS kijelzővel Sajnos egyelőre csak álom, hogy felhagynak a TN+filmmel.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz szörnyeteg77 #41011 üzenetére
Osztmé'?
Megnyitottad a linkeket?
Az első kapásból a legújabb 1225B eeepc, ami még hivatalosan itthon nem jelent meg. De, az eddigi eeepc-kból kiindulva, abszolút ajánlható kategória. Ráadásul ennél a típusnál már teljesen elhagyják a fényes kijelző körüli keretet, ami nagy +.
Az Acer netbook-jait nem ismerem, de az 1 év gar miatt én azt elfelejteném.
A Sony meg be sem jön..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darvak
senior tag
válasz kerekfej #40998 üzenetére
Csak 1 mondat erejéig visszatérve a Fujira.
Haveromnak Travelmate-je volt, vagy 6évig húzta folytonos használattal elsődleges gépként, hurcolkodással suli-otthon között (hoppá!).
Amikor tönkrement, rákényszerült egy asus használatára, pontosan nem tudom milyenre,de asszem "k" szériás lehetett.Természetesen mondta rá,h nem nagyon bejövős ez az asus.Megvette a Fujit, és szereti. Pedig ugyanígy gondolkodott előtte, mint te!
Kívülről masszívabb, mint a volt acere (a fedele), kinyitva meg az apja vostrojához hasonlítja. Ennyire hányadék.Jah igen, szerited melyik cégnek éri meg 3 év garit vállalnia úgy, h folyton alkatrészeket kell cseréltetnie garanciálisan?
Szerintem nincs az a bugyuta vezetés a világon.. -
attiati
veterán
válasz Kornel #41008 üzenetére
köszi
Látom írják a 40-50 e ft-os használt noti hirdetésekben, hogy jó aksival eladó, 1-2 óra üzemidővel. Az jó??
Ha lecserélném vadi újra, akkor vajon mennyivel bírna többet?
3-4 éves notikba lehet még vadi új aksit venni? Kb mennyibe kerül?
És minden noti típushoz külön gyártanak csak hozzá való aksit, vagy mondjuk HP gépekbe belemegy sokféle HP aksi?[ Szerkesztve ]
-
-
attiati
veterán
egy használt notiról meg lehet állapítani valahogy, hogy hány órát ment (a legutolsó) aksija?
és hogy mennyit ment összesen maga a gép? -
Cola111
aktív tag
Most,hogy írtátok ezt a lifebook-ot, elgondolkoztam. http://www.notebook.hu/fujitsu-lifebook-ah531-mrta5hu.html. Akkor ezt is nyugodt szívvel ajánljátok? Őszintén a Latitude, nem annyira tetszik külsőre. Ahogy olvastam, a lifebooknak is cseppálló a billentyűzete
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz balaaazs #41001 üzenetére
Nekem ilyen van, meg vagyok vele elégedve. Consumer kategórián belül jó minőségű, játékra is alkalmas gép. Ami hátránya lehet: viszonylag gyenge aksi (k53ta tovább bírta aksiról), nincs usb3, nincs gigabit lan, helyette van esata, cosumerhez képest jó kijelző, 750 GB HDD, nagyon jó billentyűzet és touch pad, fém borítás. El kell dönteni, kinek mi a fontos. Nekem az volt, hogy ne törjön el a zsanér 1 hónap után, és ne essen szét a gép, viszont lehessen vele játszani is ezt azt, és beleférjen 150-200k-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz kerekfej #40972 üzenetére
Kérlekj VÁLASZOLJ, hogy pontosan MILYEN szériás gépekre mondod azt, hogy vackok voltak?
Mert ez: (#40974) kerekfej így általánosságban marhára nem igaz, ez egy nagyon csúnya általánosítás, amit itt éppen elkövetsz. A Lifebookok, Celsius-ok eddig is jó gépek voltak.
(#40993) Eperkutyus: Inspironok potyognak?
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mini-ITX
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11