- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz picur220 #43794 üzenetére
1.: 130-140k környékén az L750-ek jó választások lehetnek, 200-220k környékén a P750 egy frankó gép. Szerintem 160-180k-ért nem éri meg egyik Toshiba sem.
2.: G6-ok szerintem egyáltalán nem jó minőségűek (pl egy Acer 5755 szerintem jobban össze van rakva), a DV6-osok a consumerek között nem rosszak.
3.: Edge-hez lehet 3 évre bővíteni a gyártói garanciát, valahol a consumer és a business határán vannak, nem rossz gépek. IdeaPad-ok is általában jó gépek a consumer vonalon. B és G-k 130-as kategóriában jók, G-k talán jobbak. A ThinkPad-ek (nem az Edge-ek) pedig más kategóriát képviselnek, sokkal jobb minőségűek.
4.: Latitude masszívabb (Mg-Al váz), jobb billentyűzet, hangzás talán gyengébb.
5.: NEM
6.: Nagyon korrekt gépek a maguk árkategóriájában. Hangzásra mondjuk nem jókAcernek és Asusnak ennyiért nincs olyan gépük, amit ajánlanánk, más gyártónak mindig van olyan gépe, ami jobb összeszerelésre és vagy supportra.
Sony jó gépeket gyárt, csak baromi drágán adja őket, jóval drágábban, mint amennyit érnének (pl 180k-s Sony egyáltalán nem jött be).
Samsung is korrekt gépeket ajánl, supportra sincs panasz.180k-ból dedikált kártya nélkül én E5520-t ajánlanék, vagy ami szerintem jobban megéri, az ugyanez picit drágábban 4 év garanciával és van TrackStick is.
Matt kijelző, fém váz, fém borítás (csuklótámasz kivételével), háttérvilágításos billentyűzet, kellemes gépelés... 4 év helyszíni garancia - első osztályú gép.(#43798) XtremLor: IdeaPad Z470, Z575 jó választás
(#43795) sirszevenap: lányos? Ne félj, notebookoknak nincs nemük, nem kell PMS-től tartani viccet félretéve amíg nem rózsaszín egy notebook, addig annyira nincs nagy probléma
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Udv
Az egyik baratom most akar gepet venni, 13-14" lehetoleg dedikalt gpuval, 150-180 huf kornyeken. Konnyu hordozhato kell neki, szoval nem 3-4kg darabokat keres.
Lenovo ideapad-ot nezett ki, de ha tudnatok jo alternativat nem lenne rossz, mindig jobb tobb kozul valogatni.
Koszonom elore is
"Legen...Wait for it...Dary"
-
runner 125
nagyúr
válasz picur220 #43794 üzenetére
Gyakorlatilag az összes, rendben vannak a Toshiba-k.
G6 olcsóbb, gyengébb minőségű darab, mint a DV6.
Latitude nyerőbb, minőséget tekintve, mint a Vostro. De míg a G6 pl nem feltétlen ajánlott, addig a Vostro nyugodtan vásárolható. (Dell-nél egyedül az Inspiron a kerülendő széria.)
Thinkpad egyértelműen üzleti kategória. Matt fekete, élre vasalt külső, retro forma. Minőségi gépek, sokan szeretik őket. Felhasználás kérdése. Multimediára, általános otthoni, sulis célokra jobb választás szvsz egy Idepad (pl. Z575, Y580, G570, kérdés mire kell.)
PB nem ajánlott, felejtsd el.
Fujitsu rendben van.
Acer 1 év gari, gyengébb minőség miatt számomra soha nem volt szimpatikus, részemről nem ajánlva. Asus K X széria felejtős, N széria korrekt, de a szervizre sok a panasz, így van nála jobb alternatíva is.
Sony is okés, de az áraik kb. 30-40%-kal túl vannak árazva azonos konfigot tekintve, más, ugyanúgy minőségi gyártó gépeihez viszonyítva. Presztízskérdést próbálnak csinálni belőle.Samsung-ok szintúgy rendben vannak.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darvak
senior tag
válasz sirszevenap #43795 üzenetére
MOD: (#43797) runner 125
Most jönnek fel az Acerek, az új modellek már 3 év garival érhetők el. Pl Travelmate, de az Aspire Timeline gépek is, pl. M3.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Na akkor valaki válaszoljon nekem a köv kérdésemre kérem szépen, mert rábeszéltetek erre a Fujitsura! És közben kiderült h 15'6 os. És Bintang erős ennyi pénzért! Már csak arra lennék kíváncsi hogy ez a minta nem lányos e rajta...
http://hardverapro.hu/apro/elado_fujitsu_amilo_pi3560-core2_duo_geforce_gt240/hsz_1-200.html
Köszi!
Bankkártyával? Hát persze!
-
picur220
veterán
Még lenne néhány kérdésem:
1. Toshibáknak melyik szériái ajánlottak konkrétan? (Típusok is érdekelnek kb 180k-ig)
2. HP Pavilion G6 vs DV6, mi a különbség?
3. Lenovo ThinkPad (Edge) vs IdeaPad közötti különbség? (garin kívül) Ideapad B és G szériák milyenek?
4. Dell Vostro és Latitude közötti különbségek mik?
5. Packard Bell ajánlott?
6. Fujitsu akkor jó, tehát nem hibásodik meg gyakran, nem kell szervizbe hurcolni? A531-est mondtátok, gondolom az jó.Acer, Asus, Sony, Samsung mennyire nem ajánlottak, vagy melyik szériák jobbak belőlük? Nem szándékozom ezeket venni, de ha van belőle jó, akkor szívesen fogadom.
Amint mondtam, általános használatra kell, meg mérnöki munkára kellhet később, játszani nem hiszem, hogy ezek fogok, tehát grafikusan annyit tudjon, hogy a FullHD-t vigye gond nélkül, gondolom ezt egy i3-ba épített is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz skristof #43763 üzenetére
Hello!
14"-ban most is ott van Nvidia alapon a hasonló gpu teljesítmény 170K-ért a Lenovo Z470-ben.
Ivy gépek terén esélyes, hogy ez a Gt630M~Gt540M szintű történet becsempésződik ebbe az árba 15"-ban is. Szóval kb hasonló teljesítmény várható. Már amennyire én felszedtem a hírmorzsákat
(#43792) Borote Így érhető a kihagyás
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz lamadou #43791 üzenetére
Jó gép a DV6-os, ha nem húzod agyon, akkor nem szabad megsülnie, sőt, még a feszültségekből is visszavehetsz.
Nade. Amit írtál, arra szerintem pont nem érdemes notebook-ot venni. Alapvetően a notebookok kompromisszumot jelentenek ár teljesítmény és minőség terén a hordozhatóságot előtérbe helyezve az asztali gépekhez viszonyítva.Azaz ugyanannyi pénzből erősebb, tartósabb gépet állíthatsz össze asztaliként, csak ugye nem lesz annyira hordozható. De ha Te speciel a TV-det szeretnéd róla üzemeltetni, akkor szerintem nem érdemes notebookot venned, sokkal inkább okosan összeválogatni egy asztali gépet (megfelelő topicban biztosan tudnak majd segíteni), ami az adott keretből erősebb lesz, illetve ha jól vannak összeválogatva az alkatrészek, akkor még csak hangosabb sem lesz (pl passzív hűtésű videokártya, halk tápegység).
(#43790) darvak: úgy is lehet mondani utazás, barátnő, utazás, konferencia, utazás - röviden és tömören
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz sirszevenap #43787 üzenetére
A nyakamat teszem rá, hogy nincs jobb anyagokból az a PB, mint ez a Fujitsu. Hidd el, nem fogsz benne csalódni ha megveszed. Szvsz ez a tipikus acer kinézet sem valami esztétikus.
Nincs kerítés.
-
sirszevenap
addikt
válasz Borote #43786 üzenetére
Drágább a cseréje! Igazából csak a 15'4 ami problem... Igen, akkor már mindenképp a teljesítményre megyek és a fujitsu. De kicsit olyan visszalépés érzetem lesz. Ugyanis most egy Packard bell Tk81 et használok, oké hogy gyengébb, de a kivitelezése azért esztétikusabb.
-
Borote
addikt
válasz sirszevenap #43785 üzenetére
Mi a gond a DDR2-vel? Azok a gépek is működnek.
Mondjuk teljesítményre a Fujitsu jelentősen jobb. -
spyduck
nagyúr
válasz sirszevenap #43782 üzenetére
Dell XPS 1530M: [link]
Vagy az előbb linkelt Fujitsu. Erre a Dell-re legalább van még 1év gari.
-
spyduck
nagyúr
válasz sirszevenap #43778 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz Lovasíjász #43779 üzenetére
Spybot elintézi és ingyenes is
-
sirszevenap
addikt
válasz spyduck #43771 üzenetére
Visszatérve a lényegre, amiért a fórum van!
Nos , az a samu lapos amit linkeltem ? Szerintetek?
A Fujitsuval meg a DDR2 nagyon nem tetszik. Régi gépet nem akarok venni, most PB-t használok , Garis 6GB DDR3 ram, Athlon II X2 P340 @2,2 ghz és ami nagyon nagyon böki az a HD 4250. Sajnos iszonyat gyenge, pedig amikor vettem 1-2 hónapja, akkor azt hittem hogy korrektül elfuttat mediumon mondjuk egy GTA IV-et... de ez csak egy álom ezzel. Low++++ on is akadnak a játékok, talán MW3-azni tudok low-med grafon 30fps tájékán. Már ezért is összeraktam a két kezem. Na de mindegy. Az ember a saját hibájából tanul. Az a vga sem valami atomerőmmű ami a samsungba van, de az i3 nagyon vonz. És jóval erősebb mint a HD 4250. De mire is elég ez nekem?Bankkártyával? Hát persze!
-
spyduck
nagyúr
válasz Lovasíjász #43775 üzenetére
Ha rákattintasz a Chrome-ra akkor az IE-t indítja?
-
sirszevenap
addikt
válasz Lovasíjász #43775 üzenetére
Ilyet sem hallottam még , töröld le az ie-t! vagy formázd le a gépet... jobb most hirtelen nem jut eszembe, de ha tud valaki okosabbat akkor én nem szoltam!
-
Lovasíjász
tag
válasz sirszevenap #43774 üzenetére
igen, de akkor is az IE indul....
" Saggitis hungarorum libera nos domine!!! "
-
sirszevenap
addikt
válasz Lovasíjász #43773 üzenetére
Beállítod elsődleges böngészőnek a Chrome-ot...
-
Lovasíjász
tag
Üdv!
Bocs elöre is hogy ennyire off-os a dolog, de nem tudok jobbat nálatok, és itt pörög az élet.
Szóval az a gond hogy a meló helyen a Chrome helyett az Explorert indatja a gép, kb. 2 napja. Ùjratelepítések nem használtak...esetleg valami ötlet, KÖSZI elöre is![ Szerkesztve ]
" Saggitis hungarorum libera nos domine!!! "
-
spyduck
nagyúr
válasz sirszevenap #43769 üzenetére
Konkrétan ez a széria nagyon jó volt !!!
A PB és Asus gépeket inkább hagyjad -
ktommy91
addikt
válasz sirszevenap #43769 üzenetére
Ezek nagyon jó gépek. Havernak volt ilyen és marha jó... korrekt anyaghasználat, halk és hatékony hűtés, jó billentyűzet... egyben van az egész. Ez nem FS hanem Fujitsu. Számomra az Acer, Packard Bell, Asus trió sokkal ijesztőbb.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz sirszevenap #43767 üzenetére
Ez jó vétel lehet: [link] Elég korrekt szerkezet.
Nincs kerítés.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Noti vásárlás előtt vagyok. Van most egy HD 4250 a gépezetben, de elég karcsúnak találom játékra. Most, olyan 80-90 ezer között szeretnék venni, itt PH-n egy használtat aminek a vga-jával azért el tudok játszogatni. Mit ajánlotok? Milyen vga-val felszereltet nézzek ebben az ár a kategóriában? esetleg pár linket is megköszönnék ha tudtok itt ph-n. Mindenképp használtan akarom , hisz ennyiért nem hogy játékra , de még GMA-tól jobbat sem kapok újonnan!
-
skristof
tag
válasz runner 125 #43764 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ZweiTiger
tag
Hp probook 4530s nél lattam , hogy videoban ki lehet cserelni a dvd meghajtot ssdre. Lehet venni kulon hozza ilyen tartót. A kerdesem az lenne , hogy dvd meghajto helyett az sata 3? Vagy 2? Vagy msata :/? Ha msata akkor az milyen sebessegű?
Elore is koszi a valaszokat... Bocs ipadrol irok ekezet nelkul
5GB SSD Webtárhely / CloudLinux / Directadmin / 10000/év bruttó http://spaceweb.hu/ - MINDEN KORLÁTLAN! -
-
runner 125
nagyúr
válasz skristof #43763 üzenetére
Ezen ne túrázd már fel magad. Erről nem tehet egyik bolt sem. A gyártó installálja a Win7-et, így a gyári kombóval 99%-ban senki nem tud mit kezdeni.
Laptopszalon-ék úgy tudom meg tudják oldani, úgy olcsóbb valamivel, de náluk szerintem már nincs Z575.Wisdome
Ok.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
skristof
tag
válasz runner 125 #43761 üzenetére
és kapható valahol a nyomorult W7 nélkül is?
-
Wisdome
tag
válasz runner 125 #43761 üzenetére
Ha minden igaz jövő héten viszik a gépem, majd kereslek privátban az 575 miatt!
-
runner 125
nagyúr
válasz Blackhole13 #43753 üzenetére
..egyelőre én nem tudok Z-s utódról. Így, középkategóriát tekintve egy darabig még biztos az az egyik legjobb vétel.
-
Wisdome
tag
válasz Blackhole13 #43753 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne. Hamarosan esedékes lesz a Z575 megvétele, érdemes vele várni vagy sem?
-
darvak
senior tag
-
-
Blackhole13
senior tag
Az új Lenovok megjelenése érinti valamilyen szempontból a Z575AM-t? Várható valami a kategóriájába, esetleg jelentős árcsökkenés vagy nem érdemes várni?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Mi a különbség a HD Led és a HD Wxga fényes Led között???
Lenivo ideapad z370am vagy pedig lenovo thinkpad e520??
Egetverő a különbség??[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
phobeus
aktív tag
válasz dongasre #43745 üzenetére
Szerintem nem jó választás, nem igazán jó a hűtése. Nagyon melegszik. Bár alap felhasználásra szerintem bőven sok is, a játékok elég jól futnak rajta. Bátyámnak ilyene van csak egy 14"-os verzió. Elég szépen le kellett korlátozni a cpu órajelet, hogy tudjon vele rendesen játszani mert mindig túlmelegszik.
LG Nexus™ 4
-
őstag
válasz peete88 #43735 üzenetére
A kérdés az hogy az nvidia feltétlenül szükséges e. Ha igen a quadro 4000-es játékban is nagyon komoly. A quadroval lehet probléma játék alatt de elég ritkán hallok ilyet. Az én firepro-m minden játékot szépen vitt agusztus óta.
Quadrot én csak akkor vennék ha van valami specifikus munkára való program amihez kellenek a quadro driverek. Mert akkor valóban jóval gyorsabb. Vagy ha kell a hozzú akkus idő, mert abban is jobb az optimus miatt.
Különben a firepro erősebb és olcsóbb. És most már fireprohoz is tudsz kérni ips kijelzőt. Én sokkal inkább vennék egy firepro-sat ips-sel mint egy alap monitoros quadrot.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de nem tudom melyik gépet vegyem olyan 140k-ig!
Lenovo 575 az nagyon meggyőzött, de az Amd proci tőlem
Messze áll mindig Intelem volt adztalin is i3...
Lenovo 575-öt nem is találtam csak 180k ért!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szecskkaa
csendes tag
Hali
A Samsung laptopok mennyire megbízhatóak, vagy jobb a HP g6-os sorozat? -
Tizedes1
aktív tag
válasz justcoronita #43655 üzenetére
Azért megérdemelnél egy fekete pontot!
100 hszt-t kellett volna visszaolvasnod. . .
Lustaságból viszont piros jár ! -
dongasre
tag
ACER Aspire 5755G-2438G75Mnrs, Intel Core i5-2430M, 2.4GHz, 15.6", 8GB, 750GB, nVIDIA GeForce GT 540M
erről a gépről mi a véleményetek?
SM s21+
-
dongasre
tag
nVIDIA GeForce GT 520MX---------------GT 520M mi a különbség?
SM s21+
-
vagabor
aktív tag
válasz ktommy91 #43728 üzenetére
Szia!
Tudom hogy nem vagy amatőr de esetleg nem lehet hogy a mikrofon erősítésed fel van tolva? Az minden gépen zajt generál a kimeneten.ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
lamadou
senior tag
válasz darvak #43727 üzenetére
Köszi az eddigi válaszokat!
A 8540 a linkelt teszt alapján annyira nem győzött meg. +bár nem gyakran használnám, de a német billentyűzet mégis csak mínusz
Hát Tv-re kötve elvileg bugol 40másodpercenként a blue-ray, vagy egyéb 23,976fps filmeken. Minden vga bugol, csak a jobbak mondjuk 5 percenként. Láttam már olyat is, amikor IHD-vel is félig-meddig megoldották a témát, UAC off.
Ez mit jelent pontosan? Vagy mi a jelenség neve? (utánaolvasok)(#43726) B-L-A-C-K
És ezt milyen procival javaslod? Érzésből mindneképpen i5-re mennék, de nem tudom mennyire érezném a különbséget a 2.2, 2.4 vagy a 2.6Ghz-s között?Eszembe jutott, hogy kihagytam valamit az első posztomból: USB 3.0
Nincs jelenleg ilyen eszközöm, de gondolkodom egy újabb külső hdd-n, és felteszem azt ezzel a csatolóval illene. Mit gondoltok erről, mennyire fontos ez? -
runner 125
nagyúr
válasz Csapi007 #43737 üzenetére
Gyakorlatilag kinézted az abszolút kerülendő gépeket.
X , K széria Inspiron felejtős. G6 is csak végsó esetben, elég gyengus az anyaghasználata.
Fentebb linkelt Lenovo G575-re keress rá, edigital-nál 160k.
Vagy talán kapsz HP ProBook-ot is ennyiért.Esetleg Toshiba L750 140k környékén.
-
Csapi007
veterán
Hy
150-160k-bol kene otthonra gep. i3-al es lehetoleg minel jobb grafikaval, oprendszer nem muszaj, es jo lenne ha nem csak egy ev gari lenne az alap arban.
ASUS K53 meg X54-et neztem, nem tudom mi a kulonbseg koztuk. Aztan neztem meg a HP Pavilon G6-ot, az jonak nezett ki. Tovabba a Dell Inspirion N5110-et, leirva jol hangzik, de lattam már es ott nem gyozott meg.
Esetleg hasonlo tudasu AMD is johet.
Mit ajanlotok?"Csak úgy mondom"
-
darvak
senior tag
válasz ktommy91 #43733 üzenetére
ejj, akkor ezeket is láttad már tutira:
[link]
[link]MOD: #43735) peete88
De az MSata slot van, ami Msta SSD-t fogad. Igaz lassabb mint a SATA SSD, de HDD-nél ez is fényévekkel gyorsabb.
Én nem sok olyan gépet ismerek, amibe 2HDD hely van.
A kérdés még mindig az, h milyen gépet keresel. Csúcs munkagépet, vagy erős gamer gamet.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszöntem mindkettőtöknek.
Live-Die-Respawn
-
darvak
senior tag
alfa-156-megbízható emberke-üzleti modellek-vállal rá félév garit
MOD: (#43728) ktommy91
Azt nem is merem feltételezni, h nem a gt555m-re van, hanem az igp-re állítva a gép. DE még az IHD3000-nek is el kéne futtatnia olyan közepesen.
Valami más geb@asz lesz ott. Gondolom jó sok drivert kipróbáltár már, nem?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim, kérnék egy kis segítséget ha nem gond.
Max 40k-ig milyen notit ajánlanátok otthoni használatra? Max filmezés meg netezésre kellene, külső monitorral használnám.
(Ebben az árkategóriában a HD filmlejátszás felejtős gondolom)
Live-Die-Respawn
-
ktommy91
addikt
válasz darvak #43727 üzenetére
Az y570 annyira nem szuperál jól. Van egy nagyon zavaró alapzaj a fejhallgató kimeneten és az nvidia nem tud olyan drivert írni amivel jól menne egy annyira komoly játék mint a PES 2012. Lehet ki is próbálom ezt a lengyel szervizt... aztán eladom.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
darvak
senior tag
válasz ktommy91 #43725 üzenetére
Dokkolón csak akad 1 HDMI
Én is ezt akartam írni, csak épp olvasgatom a tesztet, de inkább berakom:
8540p - tesztMOD:
Y570 jól szuperál azóta??(#43723) kisfer
Ja mind1, h konzumer, a játék lenne a fontosbb szempont?(#43726) B-L-A-C-K
Hát Tv-re kötve elvileg bugol 40másodpercenként a blue-ray, vagy egyéb 23,976fps filmeken.
Minden vga bugol, csak a jobbak mondjuk 5 percenként. Láttam már olyat is, amikor IHD-vel is félig-meddig megoldották a témát, UAC off.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lamadou #43724 üzenetére
Akkor egy stabil megbízható gép kell neked, és szerintem ebben az árkategóriában a Dell Latitude E5520-as a legjobb választás.
Viszont HD3000 integrált vga van benne, ami a gépen a FULL HD filmeket lazán lejátszat, viszont megmondom őszintén még FULL HD TV-re kötve nem néztem mit tud, de elvileg ez sem akadály neki. Itt kérdezd meg valakitől van e valami tapasztalata ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
lamadou
senior tag
Sziasztok,
elsősorban otthoni médiacenter szerepére keresek gépet. Egy fullHD tévét kell vinnie HDMI-n keresztül, szeretném ha szoros kapcsolatot ápolna az usb-s külső hdd-vel, nomeg ha röccenés és túlmelegedés nélkül vinné a fullHD videókat akár a külső hdd-ről, akár streamről, miközben vígan számol a háttérben egy félmillió soros táblán az excel és fut egy torrent kliens. Ha elvisz játékokat is, az egy szép extra, de nem követelmény. Ne legyen hangosabb, mint a film ami megy róla.
Fontos, hogy sokat lesz egy helyen, 24/7 üzemben, így olyan gépet keresek ami minimális odafigyeléssel is sokáig bírja hűtés problémák nélkül. Súly, külalak nem számít.
200K-nál nem szívesen költenék rá többet.Még erősen gondolkodom, hogy valóban újabb notebook legyen-e (egy acer 5737z-t fog váltani), vagy egy kisebb asztali gép. Ebben a vonatkozásban is várom véleményeteket.
Milyen notebookot ajánlotok?
-
kisfer
aktív tag
válasz darvak #43721 üzenetére
Köszi szépen!
Mondjuk vmi erősebb vidkaris lenne jó mert a mostanin nem vmi jól mennek a játékok.
Tényleg csak olyan laptop kellene ami kicsit jobb mint az enyém.[ Szerkesztve ]
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
darvak
senior tag
válasz kolyok32 #43715 üzenetére
Jah igen, vagy spyduck gépe. Persze ez sokkal jobb...
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
valaki tud a közeljövőben megjelenő középkategóriás kepler gpu-val szerelt notebookról az y580 kivételével?
az acer m3 3 év garival sem ajánlott?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
kolyok32
csendes tag
válasz darvak #43714 üzenetére
igazából az én előző kérdésem is erre irányult.... 150 körül melyik a legjobb minőségű gép, ha mondjuk nem alapfeltétel a játékra alkalmasság? A korábbi hozzászólások alapján jutottam el a lenovo z575ig, de nem biztos h ez a legjobb döntés... (főleg hogy olvastam egy cikket talán a laptopkalauz.hu-n a consumer és üzleti gépek összevetéséről)
-
darvak
senior tag
válasz szecskkaa #43713 üzenetére
NP300E
Vagy 160-ért Lenovo Z575am.
Olcsóbban:
L750Elvileg a Samu és Toshi is elviszi a BFBC2-t, DE DX10 és medium beállítás alatt.
DE mindenképpen nézd meg élőben is őket, h tudj dönteni, ne csak képek alapján.
Ezek belépő-szinűt gépek, szóval minőség terén kompromisszumok.Meg kell jegyezni, h játék nélkül minőségibb gépet is kaphatsz. Ebben az árban vagy 1 korlátozott képességű dedikált vga-t kapsz, vagy anélküli jobb gépet.
MOD: BÁÁÁR necces a VGA, nem biztos, h elég hozzá, low detail a tuti. Biztosabb a z575am rá.
[ Szerkesztve ]
-
szecskkaa
csendes tag
köszi, hogy szóltál
javítva -
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok
Laptopvásárlás előtt állok.
[link]
erről az oldalról nézhetek laptopokat max 150e.-ig
már nézegettem, találtam is párat.
A véleményetek érdekelne arról, hogy melyiket érdemes megvenni.
vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani erről az oldalról akk azt is örömmel fogadom
A válaszokat előre is köszönöm.
Ja és játék tekintetében a max. az a BFBC2 lenne élvezhető fps-sel.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz peete88 #43676 üzenetére
Hello!
Na ez már igazán nem az én területem, a high-end laptopok, de a felkínált perecision professzionális kártyái már elég erősek játékra is.
A 2HDD hely megléte szűkíti le a kört szerény véleményem szerint a gépek körében. Na mer a grafikai teljesítményt már megkapod 300K-ból is, amit keresel.
DE azokba a laptopokba minimum mSata slot van, szóval nem igazán kell a külön hdd hely, nem?
A kérdés talán az lehetne, h csúcskategóriás munkagépet akarsz (akkor érdemes 350K fölé menni), vagy jóminőségű gépet bika hardverral.MOD:#43688) Seraph 16
Ha Intel alapot keresel, akkor már GT540M gépet kell nézni. De általában 14"-os z470-ben van olyan 160-170K között.#43697) Tekmen
Egyérelmű Lenovo Y580, 300K-ból már meg fogod kapni GTX660M-mel Ivy Bridge procival (elvileg i7), FullHD kijelzős csúcs konfigot pedig 350K KÖRÜL. Erőseebb lesz a leírt konfigodnál, 1.5 hónap és már meg is veheted itthon is.[ Szerkesztve ]
-
szecskkaa
csendes tag
nekem is az egyetem miatt kéne
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok
Laptopvásárlás előtt állok.
http://pc-planet.hu/
erről az oldalról nézhetek laptopokat max 150e.-ig
már nézegettem, találtam is párat.
A véleményetek érdekelne arról, hogy melyiket érdemes megvenni.
vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani erről az oldalról akk azt is örömmel fogadom
A válaszokat előre is köszönöm.
Ja és játék tekintetében a max. az a BFBC2 lenne élvezhető fps-sel.http://pc-planet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=4&prods_filter_order=price&pfi=145411&bt=pdlist&pi=_66765&ck=0
http://pc-planet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&prods_filter_manfgroup_id=24&pfi=145209&bt=pdlist&pi=_64680&ck=0
http://pc-planet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&prods_filter_manfgroup_id=24&pfi=145209&bt=pdlist&pi=_64776&ck=0
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11