Aktív témák
-
-
R_Betis
csendes tag
Dedikált kártyára nem hiszem, hogy szüksége lenne, igazából van ez a két játék aztán annyi. Mással egyáltalán nem szokott játszani.
Viszont a Z575 mennyibe kerül? Mert a 150 ezer forint a legfelső határ. -
darvak
senior tag
válasz darvak #42995 üzenetére
R_Betis
Bocs nem vettem figyelembe, h win7-tel együtt kéne 150-ből. Az A531 kiesik, mivel op. rendszerrel olyan 165-re jönne ki (neked i3-mas konfig kell a Sims miatt).
MOD: (#42996) K_mester
NEm a legalja, de nem is túl ütős gép semmilyen szempontból.
Vagy Lenovo G570 pl.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy ilyen kis gépet néztem: c660 1x4 . A kérdés az, hogy Nem játékra hanem film, zene átlagos használatra ez a proci és videókártya elegendő-e?
-
darvak
senior tag
válasz anihun #42991 üzenetére
Tudtommal igen. 128bit 96 magos 753MHz mag
(#42993) AxBattler
Én ezért nem is vennék újban 150K-ig dedikált vga-t.(#42992) Wisdome
Ahogy AX már említette, neked a z575-öt találták ki, újban ennyiért , erre a célra őt érdemes.
(#42994) R_Betis
Vagy-vagy. Vagy masszívabb, robosztusabb gép, mint az A531, amit írtál is, vagy jobb vga-s gépek, mint NP300V5, L750, drágábban meg Z575 (ő lenne a legjobb ár/érték arányra).
Ebben a méretben az elfogadható minőségű gépek legalább 2.5kg-ot nyomnak, mobiitásra kisebb gép jól jöhetne.Az A531 elég éppen elviheti a Sims3-mat medium beállításon, de csakis IHD3000-rel.
[ Szerkesztve ]
-
R_Betis
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni, a következő két hétben. (ajándékba lesz)
A maximális ár, amit rá költenék, 150 ezer forint.
A gép, internetezésre, és film nézésre lenne használva.
Ami fontos, az a num pad, és szeretnék hozzá Win 7-t is. 15"-s kijelző kellene.
A gép játékra nem nagyon lenne használva, maximum Sims, vagy Revolt. Más nem.Eddig egy Fujitsu Lifebook A531 -t néztem ki, esetleg, ilyen árfekvésben, tudnátok ajánlani még gépeket?
Olyan kellene, ami jól összeszerelt, és nem túl nehéz, mert suliba lenne horva a gép.
-
Wisdome
tag
Szevasztok!
Szeretném lecserélni a "régi" Asus gépemet, egy erősebbre vasra. Fő kitétel lenne a minimum 4GB ram és egy normális videokari. Használat szempontjából elvárás lenne, hogy a mai gamek nagy része fusson rajta tisztességesen, még ha nem is max. grafikán. Valamint az anyaghasználat és az összeszerelés sem utolsó szempont.
Nézelődtem egy kicsit a neten és így első nekifutásra ezeket találtam szimpatikusnak:
Toshiba Satellite L735-137
HP Pavilion g6-1202eh
Asus X53SD-SX439VMi a véleményetek ezekről a gépekről? Érdemes lehet megvenni valamelyiket?
A felső határ 170k.Előre is köszönöm!
-
anihun
csendes tag
Sziasztok!
Az összes Lenovo Y570-be GDDR 5 Vram van? Csak mert itt [link] nem azt írja és itt venném a gépet. -
félisten
ITT láthatod, hogy a 7450M önmagában is pariban van a gt520m-mel. Hát még crossfire-ben!
Részletesen: GT520M HD7450M HD6480G+HD7450MÉn a helyedben nem is gondolkodnék - szerintem egyértelműen a Probook a jobb választás!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rizso
addikt
Na, alakul a dolog. Z575 már nem nagyon kapható, illetve ha lehet is kapni, akkor még mindig ott van, hogy 150k fölött van, nincs részletfizetési lehetőség, és csak 2 év a garancia.
Így jelenleg ez a két gép van versenyben:
HP Probook 4535s:
Toshiba Satellite L750Toshiba mellé lenne még garanciabővítés is, így mindkettőre 3 év lenne a garancia. Összeszerelés, anyaghasználat a HP felé billentené a mérleget. Ami miatt még nem döntöttem, az a 3D teljesítmény. Mondtam, hogy öcsém néha játszana is. A Toshibával nem lenne gond, mert a GT520m elég lenne arra, amire kell. Kérdés, hogy ez a 6480G+7450M=6510G2 megoldás mire lenne elég (no meg az A4-3305M vs i3-2330m is érdekes lehet). Ha hozná a GT520m/i3 szintjét, akkor nem kérdés, a HP lenne a befutó.
Vélemények?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MooN00
aktív tag
Sziasztok.
A MM-ban voltam és megakadt a szemem egy laptopon. A pontos típusa Sony Vaio VPC-SE1E1E/S .
Nagyon jó minőségűnek tűnt a ház, mind az összeszerelés minőségét tekintve, mind pedig az anyaghasználatot.
A belső felépítése a gépnek egy SB-s i5 2430, mellé egy Radeon 6330M.
A kijelzője gyönyörű, a gyári honlap szerint IPS.
A ház nagyon elegáns fém, az a fajta amely nem csak a szemnek tetszetős, hanem fogásra is kellemes.Ez a párosítás nyílván nem a legerősebbek közé tartozik, de talán általános felhasználásra, filmezésre, plusz némi játékra (az újak közül is akár), elég lesz.
Írtátok korábban, hogy kissé túlárazott a termék, ezért kérlek titeket, h ha van valami hasonló jó minőségű gép hasonló árban (~250-300k), akkor ajánljatok nekem valamit.
Nem ragaszkodom VAIO-hoz, bármilyen márka jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz NathanCullen #42978 üzenetére
Ha valakinek kell a havi 4GB net, akkor ölég jó vétel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvak
senior tag
Azt hírdetjük, h 260K KÖRÜL lesz az indulóára. DE javarészt olyan emberek keresik, akiknek a kerete eléri a 300K-t is, hoppá
Mégha 275K lesz, akkor is jobb vétel , mint a mostani G53 De azért ne legyen annyi...Ha én 250K-t akarnék költeni gamer gépre, és tudomást szereznék róla, h 15-20K-val többért lesz jóval erősebb konfig határos időn belül, persze, h összekaparnám rá a plusz pénzt. Verném a fejem a , ha utólag szereznék tudomást róla, h lett volna egy ilyen Y580 opció is!!!!
MOD: (#42937) ImI87
+1 az asztali konfigra...100X jobb képet kapsz asztali monitorokban, jóval erősebb VGA konfigot ezér a keretért. Ha nem egyértelmű, h asztali vs lapos, pusztán a teljesítményi alapon vacilálsz, akkor ne vacilálj Asztali..
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz NathanCullen #42978 üzenetére
a bolti teljes árát nem éri meg,annyiért jobb gépet kapni.
az a t-mobilos kedvező lehet,hogy 2 évre 160000-re jön ki+ az internet csomag -
NathanCullen
senior tag
Aki olcsón akar Samsung Ultrabookot, menjen a T-Mobile honlapjára. 4050ft-os internet előfizetéssel csak 150 rugó az 900X3A, sacc/kb ~250k-ra jön ki a gép nettel együtt, 2 év után. Már a fél ország 900X3A-val szaladgál, a Vaterán van vagy 10db eladó ~250k körül, holott a boltban 350k felett van az ára.
Mondjuk érthető okokból készlethiány van.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
GaborGh
őstag
-
Borote
addikt
válasz Blackhole13 #42972 üzenetére
Lenovo, százszorta inkább mint egy PB.
Mire szeretnéd amúgy használni és mennyit szánsz rá? -
Nobuo
tag
válasz Blackhole13 #42972 üzenetére
Én mindenképp a Lenovot választanám.
Ha játékra ha nem, dedikált kártya, jobb proci, nagyobb hdd, és maga a Lenovo egy megbízható és strapabíró márka.
-
Blackhole13
senior tag
Lenovo Z575AM vs Easynote TSX66-HR-461HG melyik a jobb választás? - nem játékra.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #42969 üzenetére
Vagy csak 'véletlenül' elírták.
mod.
rizso
Valamelyik Toshiba nem alternatíva laptopszalon-tól?
Igény esetén garit is tudjátok bővíteni, teljesen korrekt áron.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rizso
addikt
Múltkor jöttem egy kérdéssel (amire kaptam is néhány ajánlatot - amit köszönök is), és most már igazán aktuális lett.
Tehát. Olyan gépet keresek öcsémnek, ami:
- minél több garanciával rendelkezik
- megbízható
- viszonylag erős
- az újabb játékok is szépen futnak (még ha nem is max felbontáson és max. grafikai beállítások mellett, de azért egy 720p és medium-low nem ártana)
- max. 150k, és egy olyan hely, ahol részletre is meg lehet venniKöszönöm a tippeket!
Én pedig jelentem: megvan az L702x Tervben volt az AMD-s Dv6 LSZ-tól, de a korábbi tapasztalatom az i3-as verzióval, és néhány tulaj/fórum beszámolója alapján letettem róla, és használtan megvettem a "kis" XPS-t. Ha valakit érdekel valami a géppel kapcsolatban, nyugodtan írjon rám!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
B-L-A-C-K
titán
Jó csak te jössz itt nekem hogy félre vezetem az embereket mert felvettettem hogy lehet a y570 ára esni fog y580 megjelenése után, erre te beírod 260 lesz a y580, és akkor most jössz azzal hogy nem is biztos, ilyen alapon én is jöhetnék ezzel a hülye szöveggel amit te mondtál nekem...
-
jofogas22
csendes tag
válasz Borote #42948 üzenetére
annyit azért javítanék rajta igaz, hogy 1 év garancia van rá! de azt leszögezném, hogy használva még nem volt, de ez le is ellenőrizhető! és ha megnézzük a használt piaci értékét akkor 150.000ft ért lehet kapni használtan... szerintem ez 144000ft os vételár nem drága...
-
jeni
félisten
Szia
A Samsung SF-511 laptop amiben Samsung 2x2 GB DDR3 memória van. Ahelyett melyik lenne jobb?
Samsung 5500 Ft és 3 év gari
kingston 6600 Ft és 10 év gari2x4GB DDR3 1333Mhz memót tennék bele
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Ha van lehetőséged asztali és notebook között választani, és szeretnél játszani, akkor mindenképpen az asztalit ajánlom. Egyrészt, mert sokkal nagyobb teljesítményt kapsz még alacsonyabb áron is, másrészt mert olyan monitort vehetsz, amiről lemászik a kép a notebookokhoz képest
Szóval én a helyedben vennék 200k körül egy asztali gépet (amit később még bővíthetsz is), mellé hordozásra pedig egy használt üzleti notit
Jelenleg 17"-ban amúgy sincsenek olyan jó vételnek számító gépek játékra, esetleg a Lenovo G770 De az meg nem sokkal erősebb a GT425/435M-nél. HP DV7-t itthon nem árulnak, Asus N75-t nem láttam megbízható helyen a kereteden belül, az XPS meg drááááága.
(#42958) S40: rosszul tudod. Asus G53 példának okáért.
Aztán, Y580 nem lesz SB-s, Ivy Bridge lesz benne, itthon i7-es lesz (bár tudnám mi a halálért) az alapverzió, 260k-ért (GTX660M természetesen), második vinyó pedig jó eséllyel egy mSATA SSD mehet majd bele. 15"-ban elvétve fordul elő, hogy 2db 2,5"-es HDD megy bele (pl Asus G53), hacsak nem az ODD helyére, de azt meg a legtöbb gépnél meg lehet oldani.
Én azt mondom, hogy várj főleg azért, mert küszöbön a Kepler és az Ivy Bridge
[ Szerkesztve ]
-
millerur
tag
válasz Borote #42956 üzenetére
A G széria amennyiben jól tudom, csak 17.3as kijelzővel van szerelve, én pedig 15.6ban gondolkozom csak, mert az a "kényelmes" számomra.
Visszatérve az Y780val kapcsolatban kérdés, hogy a GTX660 M-el szerelt gépek sandys i7 procival milyen árkategóriába fog esni. Meg kérdés, hogy a 15.6os gépek bővíthetőek-e 2 vinyósra, mert most van egy 640 gigás vinyóm, ami eléggé friss még, mivel a mostani gépemből kihalt a gyári és vinném azt bele, de ez most részletkérdés és nem is fűzök sok reményt hozzá. Én nem szeretnék az 1100 dolláros kategóriánál sokkal magasabbra menni, sőt egyáltalán nem. A Lenovóra egyáltalán nem gondoltam először, viszont most hogy utánaolvasgattam nagyon megtetszett.
-
ImI87
őstag
Erre tudnátok mégis mondani v.mit ?
Illetve az sem lenne baj, ha külföldről vennék v.mit. Tudnátok mondani pár megbízható boltot, akik szállítanak Magyarországra, és jó áraik vannak ?
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz millerur #42955 üzenetére
A GT555M-et én nem mondanám nyerő választásnak fHD-ra...
Az Y580-ra szerintem mindenképp megéri várni, nem érdemes most már Y570-t venni, ja, főleg nem i7-tel. Egyszerűen értelmetlen a GT555M mellé.Esetleg kint nézhetsz még G szériás Asus-t is.
A kijelző felbontást döntsd el Te, szerintem kevés a 1366x768 15"-ra, egy HD+ már kellemesebb lenne. Y580-nál többféle felbontás is lesz.
-
millerur
tag
válasz Borote #42953 üzenetére
A bolt az csak a linkeléshez kellett, mindenképp külföldről venném én magam
A gépekről annyit, hogy szerinted megérne-e annyival többet költeni rá, hogy valamilyen nagyobb felbontású kijelzővel szereltet válasszak. A lenovoból ez tetszett. Az általad említett Y580 ezzel a felszereltséggel valóban 900 dollárról indulna? Mert akkor szerintem el is dőlt a verseny
-
Borote
addikt
válasz millerur #42952 üzenetére
Milyen véleménnyel? ROSSZ
Se a bolt nem ajánlott, se a gépeket nem venném, amit kinéztél. MSI-nek botrányos az itthoni szervize, Asusnak se jó, cserébe az a gép kifejezetten gyenge minőségű.
A bolt pedig külföldről behozott gépeket árul, gyakran kétes papírokkal, a gép eredete felől pedig hazudnak. Ha megfogadsz egy tanácsot, ott nem veszel gépet - akkor már inkább rendeld meg Te külföldről.Szóval ha most akarsz venni gépet, akkor játékra Lenovo Y570, HP DV6, illetve Asus N55 (ha még kapható valahol) az ajánlott, de ha megfogadsz egy tanácsot, akkor vársz másfél hónapot a Lenovo Y580-ra, GTX660M lesz benne, messze erősebb, mint bármelyik gép, amit néztél.
-
millerur
tag
Szép jó napot mindeninek!
Egy új laptop vásárlásán gondolkodom, kettőt néztem ki, egy MSI GE620DX-et és egy ASUS K53V-SX056D-t, kérdem én, hogy milyen véleménnyel vagytok róluk, a kettő közül én az MSI-re szavaznék, egyet értetek velem? Esetleg hasonló árkategóriában van valami alternatíva amit javasolnátok?
Leginkább tervezgetésre használnám, de némi játék se ártan, ha elmenne szépen min. 30 fpssel a BF3 és 100 közül stabilan a CS:source és kortársai.
Üdv!
-
SG3rg0
őstag
válasz Borote #42948 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
E5420 nem jön be, de biztos jó masina. Játék annyira nem lényeg számomra. T61p volt és ahhoz mérten és is úgy nézem hogy a HP van ott minőségben.
Megnéztem a Mediába a 14col és a 13col egymás mellett nekem annyira nem tűnt nagyobbnak a 14 colos, bár majd ha megveszem elválik mennyire kicsi a 13 col, megszokás kérdése gondolom.ThinkPad Edge Plus tesómnak ez van nem ájultam el tőle
-
Borote
addikt
válasz Noctuafan #42945 üzenetére
Mire szeretnéd használni?
Játékra a Lenovo sokkal alkalmasabb (csak mondjuk ilyen felszereltséggel 160-ért is kapsz Lenovot, egyedül a processzor lesz gyengébb a Z470-ben ), ha meg nem szeretnél játszani, akkor pedig sokkal inkább egy Dell Latitude E5420. Kettő között meg a ProBook
Esetleg még ThinkPad Edge Plus is szóba jöhet ennyiért, csak garanciát muszáj bővíteni, az pedig egy 20-asÉlőben is vess rájuk egy pillantást
(#42927) jofogas22: ez a gép szerintem egyáltalán nem olcsó, attól még, hogy boltban drágább (lehet még kapni? o.O), csak 1 év garancia van és használt: 15-tel többért már 2 év garis vadiúj Z575-t lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok két noti között vacilálok!
HP ProBook 4330s LW812EA [link]
Lenovo IdeaPad V470 [link]
Lenovo IdeaPad V370Tudom a v470 14 colos de végülis mindegy számomra a 14 vagy a 13 col.
Elsősorban anyagminőség a lényeg számomra, ne recsegjen ne hajoljon a gép.
A HP-ba nagyon bejön hogy masszív, de azt olvastam róla hogy hangos a hűtés.Várom a javaslatokat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Idézve Darvak kollégától: "... Ha neked megfelel már május végén érkezik a Lenovo Y580, i7 Ivy Bridge, Geforce GTX660M-mel, ami igen ütős párosításnak mondható. Hivatalos indulóára 260K körül. ..." Ennél jobb nem lesz mostanság!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
GaborGh
őstag
válasz ktommy91 #42935 üzenetére
Egyetértek, kár, hogy a tesódé lesz, nálam jobb helyen lenne...
Majd egy kis tesztet írjatok róla, csak legyen benne negatívum is, hogy ne legyen olyan savanyú a szőlő(#42936) q2w3
Y580 induló ára 260e HUF, szerintem érdemes kivárni, már azt az egy hónapot.[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Nagy gondolkodásban vagyok:
Általános felhasználásra + normális sznvonalú játékra kéne gép, de még nem tudom, hogy asztali vagy laptop.
KB egy éve nem követem a számtech piacot, így nem vagyok képben, ezért kérném a segítségeteket.Ha laptop lesz, akkor 17,3"-os, 1600*900 felbontásban játékra alkalmas, árban 250K környékén, (esetleg egy picit többért). Elvárás lenne i5 proci, 8 GB ram, NV GT425M-nél érezhetően jobb VGA (mindegy hogy NV vagy ATI). 1600*900 nekem bőven elég, FullHD-re nincs szükségem, így kicsit tudok spórolni.
Ilyeneket szemeltem ki
Dell XPS 17 L702X (sajna a normális felszereltségűek 300K körül vannak)
ASUS N75 (alig van most a piacon)
HP Pavilion DV7 (szintén alig találtam a boltokban)Tudtok ajánlani v.mi best-buy típust? Olyan kéne, ami most elérhető itthon.
VGA-k közül, mik azok, ami érdemi előrelépés lenne a GT435M-hez képest ? (mondjuk +30%)Esetleg súghatnátok is v.mi boltot, vagy webáruházat, ahol jó áron lehet beszerezni ilyesmit.
Előre is köszi !
ImI
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni egy laptopot, olyan 200, maximum 250 körül.
Eddig A HP pavilion DV6 6150-et néztem ki, de ahogy nézelődök, hamarosan jön a dv6 7000-es sorozat és a lenovo y580 is. Szerintetek ezek árban mennyivel lesznek feljebb a korábbi modellekhez képest? A gépet legkésőbb júniusban kéne megvennem. i5-i7 proci,8gb ram, és nv 640m/GTX660M/ ati 6770 -el szerelt verziók érdekelnének. -
GaborGh
őstag
válasz justcoronita #42930 üzenetére
Ha sürgős, akkor G53, ha nem, akkor a fentebb linkelt Lenovo lesz az egyik legjobb vétel...
-
GaborGh
őstag
Egy szolid és szerény EliteBook-ot javasolnék :
[link]Szerk.:
Hoppá, sorry, úgy látom elkelt.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Ha neked megfelel már május végén érkezik a Lenovo Y580, i7 Ivy Bridge, Geforce GTX660M-mel, ami igen ütős párosításnak mondható. Hivatalos indulóára 260K körül.
hands-onJelenleg ő tűnik a legjobb ár/érték arányú gamer gépnek. Elég sokszor előjött már itt a fórumon. Nem tudom, h az elődjét ismered-e (Y570), de az is a egyik legjobb gép a saját árkategóriájában.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
justcoronita
csendes tag
Hali, 300k körül tudnátok ajánali egy laptopot, ami alkalmas játékra?
-
darvak
senior tag
válasz Salvador Dal #42923 üzenetére
2év gari.
Szokásos szöveg: azért nézd meg élőben is vétel előtt... Akkor megtapizhatod.
MOD: (#42925) Boolash
Az régen volt, h nem indult el.Ott lehet, h valami openGL gond lehetett.
A8 ugyanaz, mint az A6, csak az A8 magasabb órajelen jár, kicsit erősebb a gpu-ja (6620G) és 45W TDP 35 helyett..[ Szerkesztve ]
-
Boolash
aktív tag
Köszi a tippeket, ha jól látom az Y570-ről már le is késtem ... Mondjuk a Z575Am is elég jónak tűnik. Ez az A8-as proci új nekem, de utánna olvasok
Előző laptopomban egy integrált videókártya volt, és az ArciCAD el sem indult, ezért gondoltam, hogy van vlami alap követelmény. -
runner 125
nagyúr
válasz Salvador Dal #42923 üzenetére
Ez a modell gyárilag 2 év garanciával elérhető. Utólag felárért - hozzáteszem teljesen korrekt összegekért - tudod bővíteni 3, illetve 4 év a gyártói garanciáját.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darvak
senior tag
válasz Salvador Dal #42920 üzenetére
Olrájt, ha kell vga, akkor az ajánlott L750 - 16k a legcombosabb ebben az árban az ÚJ gépek között.
l750
teszt
teszt 2De csodát azért ne várj a vga-tól
alul gamek[ Szerkesztve ]
-
Salvador Dal
csendes tag
válasz runner 125 #42919 üzenetére
A Toshiba nem tűnik rossznak. A másik kettő nem nyerte el a tetszésemet.
-
runner 125
nagyúr
válasz Salvador Dal #42915 üzenetére
Tényleg felejtősek ezek.
Ilyen árkategóriában a Toshiba Satellite L750D-16K, Fujitsu A531, Lenovo G570 sokkal jobb vétel.
-
darvak
senior tag
Msi erősebb lenne, de tudtommal mind2 gép-márka felejtős.
Mi lenne a pontos felhasználás? -
polip
addikt
a PB és az MSI a notik legalja...kerüld őket, mint a tüzet
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Salvador Dal
csendes tag
Sziasztok! Lapos vásálás előtt állok. 135000 ft a keret. Kettőt néztem ki, az egyik egy Msi cx640 601x a másik pedid egy Packard Bell TS11-SB-452HG. Olyan kérdésem lenne, hogy melyik erősebb hardverileg? Ami még szóba jöhet, mint márka, Dell és Lenovo.
-
darvak
senior tag
válasz Boolash #42905 üzenetére
Hello!
Az úgy van, hogy ArchCAD-hez nem kell VGA, mivel a proci számolja a renderelést. A VGA csak akkor dolgozik, amikor a 3D ablakban forgatod a modellt. Ahhoz elég az IHD3000 is (teszteltük, simán elbírta az ArchiCAD mintaházat - ennél bonyolultabb modellt nem találtam ).
Szóval csak a NFS miatt kell VGA.
z575am - A8
röpke írás Z575am - de A6 procival (gyengébb)Lehet még keresgélni Dell Vostro3550-re , néha van akciós példány dedikált VGA-val felszerelve ebben az árban.
használt Y570A Jó gép, olvass vissza, nincs nagyon hibája.
Dedikált VGA nélkül amúgy kapnál üzleti modelleket is ( probook, latitude ).
Jelenleg használtbannem láttam erős VGA-s példányt.cs
-
runner 125
nagyúr
Ajánlott az is.
Specifikációit tekintve ez egy minimálisan nagyobbra hízott netbook. Egy i3-ashoz képest elég szerény az E-450, viszont netbook platformon most az a csúcs.mod.
Van belőle piros is, viszont az feláras!
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz runner 125 #42888 üzenetére
Koszi, megneztem oket ...
Arat valoban nem irtam, de minel olcsobb annal jobb ...Errol mi a velemeny: LENOVO ThinkPad Edge E325 NWX2UHV , brutto 120e-ert ?
Hat, a szine nem feher , es nincs benne DVDiro, ha jol latom ...
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Laptopot keresnék, amire a keret 180 nettó lenne.
ArchiCAD programot használnék rajta (főleg tervezés, minimális renderelés) a legtöbbet, ezen kívül irodai munkára lenne, esetleg 1-2 játék (pl NFS Shift).
Tudnátok ajánlani 1-2 megbízható gépet?
Köszi! -
darvak
senior tag
válasz Pyro05 #42902 üzenetére
Na meg az Y580 külsőre nem nagyon változott, ebből következik, h a belsejét turbozták fel 1 cseppet, a körítés minőségi szintje pedig meg már ismert az elődből
Lenovoknak általánosan csendes és jó hűtései szotak lenni, nem hinném, h nem figyeltek volna rá az y580 esetében is.Ilyesmi
-
runner 125
nagyúr
Elképzelhető, a garanciaidő régiótól eltérő lehet.
Írni kell a boltnak, h erre menyi gari van. Vagy, továbbra is alternatíva megrendelni Mo.-ról, esetleg Németo.-ból.
-
Pyro05
tag
válasz B-L-A-C-K #42900 üzenetére
A Lenovo-ról sincs még teszt mégis vannak vélemények, méghozzá nagyon pozitívak. Gondolom leginkább az előzetes adatok és az előd adja ezeket a véleményeket. Előzetes adat illetve előd pedig a HP esetében is adott.
(#42901) runner 125
Akkor utána is nézek kicsit pontosabban a korábbi dv7-es daraboknak. Köszi!War. War never changes.
-
runner 125
nagyúr
válasz Pyro05 #42898 üzenetére
Erősebb DV6-ok (15,6") terhelés alatt hajlamosak túlmelegedni, a nagyobb testvéreket nem ismerem, utána kell nézni.
Design-t tekintve ahogy látom koppintottak kicsit az Asus N73-ról. Persze, ilyenkor joggal vetődik fel, vajon melyik volt előbb; a tyúk vagy a tojás?!
Aktív témák
- Villanyszerelés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Apple notebookok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows XP
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11