- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Használt üzleti notit tudtok ajánlani, amivel esetleg lowon lehetne játszani is? lehetőleg 13-14-es méretben, usb3, vagy expresscard-al. A keret kb 120 e -
csmat
senior tag
válasz fateless #49226 üzenetére
Köszönöm szépen mindenre kitérő leírásod!
azon meglepődtem, h nincs billentyű világítás, gondolom a régebbi ThinkPad féle led-es világítás sincs benne
nagy kár h nincs fém merevítés, de legalább a jobbféle műanyagból van, ha fém lenne, akkor ez lenne számomra az ideális gép, de így azt hiszem maradok egyenlőre mostani latitude-nél és kénytelen vagyok 1000 éves játékot játszani.. ha lenne rá időm..
még egyszer Köszi! -
csmat
senior tag
válasz fateless #49139 üzenetére
Szia!
Tudnál írni egy kis felhasználói véleményt az edge-ről? Miért lehet szidni?
Nem tudom milyen TP-k mentek át a kezed alatt, gondolom t43 már nem pedig olyanom volt sokáig és ahhoz tudnám hasonlítani. (a t43 jobban tetszett mint a mostani dell latitude e 6400, de azért ez se rossz )
Nekem nagyon tetszik az edge, mikor megfogdostam, akkor is minőséginek tűnt, de bekapcsolva sajnos még nem volt alkalmam megnézni -
csmat
senior tag
válasz Borote #49024 üzenetére
Nekem is csak használtak gépeim voltak,
még régebben néztem meg az edge-et meg egy probookot is és nem láttam, éreztem túl nagy különbséget a kettő között..
mindenesetre mivel tényleg elégedett vagyok a e6400-el valószínűleg nem cserélem le, játékra úgyse nagyon van időm, esetleg egy kozol lesz mellé -
csmat
senior tag
válasz Borote #49019 üzenetére
Igazából nem is tudom h kell-e nekem az üzleti gép..
mivel eddig csak ilyenek voltak, megszoktam, hogy elég ha egyik sarkánál fogva emelem meg, stb.de nem dobálom. modjuk a t43-ról olvastam h akár egy szöget is be lehetne verni vele.. na azt azért nem próbáltam ki!
Nem tudom, a "kényelmes" alatt mit értesz -
csmat
senior tag
válasz Tikakukac #48991 üzenetére
köszi a válaszotokat, Davs neked is !
Én mondjuk most hajlok a 13-as felé, lehet eladom a dell latitude e6400-át teszek hozzá még egy keveset és akkor 170 e Ft körül tudnék keresgélni,
vagy megtartom az e6400-át és veszek mellé egy ps3/xbox-otEgyébként 180 e környékén mit lenne érdemes venni?
-főleg irodai alkalmazások: Excel, Word
naponta hoznám vinném munkába ezért strapabíró kivitel
-13,14-es méret
előny: pöcök egér, usb3
egy - két játék fusson rajta (nem kell feltétlen hogy a 2 éves játékok menjenek)Más: az apple gépein mennyire mennek a játékok?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A lenovo edge-ről mi a véleményetek? felveszi minőségben a versenyt egy üzleti géppel?
Esetleg van valakinek ilyen gépe? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
elgondolkodtam egy új gép vásárlásán..
Amire kéne:
-főleg irodai alkalmazások: Excel, Word
naponta hoznám vinném munkába ezért strapabíró kivitel
-13,14-es méret
előny: pöcök egér, usb3
egy - két játék fusson rajta (nem kell feltétlen hogy a 2 éves játékok menjenek)Eddig egy IBM t43-am volt, most meg egy dell latitude e6400 ssd-vel nagyon meg vagyok elégedve vele, csak a játékok nem az erőssége , ja és a tachpadja is lehetne jobb, de ott a pöcökegér szerencsére
De most jön a buktató sajnos a keret 120 +/- 20 indokolt esetbenAmi tetszene, egy lenovo edge, de nem tudom annak mennyire masszív a háza..
Mit ajánlanátok ? -
csmat
senior tag
Nekem egy 64 gb ssd van a latitude-ben és szerintem iszonyú gyors (legalábbis a t43 hoz képest ) én az optika helyére gondoltam belerakni egy vinyót, csak azt nem tudom hogy az mennyire melegedne fel..
Nem tudom hogy szokott-e lenni,vagy kell-e hűtés a vinyónak? -
csmat
senior tag
válasz ZotyoMogor83 #41099 üzenetére
szia! Szerintem egy dell latitude-al, vagy vostróval nem fogsz mellé! nekem egy 3 éves latitude e6400-van és úgy néz ki minha vadi új lenne, pedig hurcolászom szinte minden nap.
Lenovo-ban nekem kedvencem lenne egy edge, de eddig semmi infóm nincs róla, hogy mennyire strapabíróak, megbízhatóak, ezt majd a többiek megmondják!
viszont volt egy t43-am ami 7 éves korában is hibátlan állapotban volt! zsanérok kifogástalanok, mind a mai napig. szerintem egy lenovo 420-ban, (szintén üzleti ) sem fogsz csalódni.
(hozzá kell tennem hogy én nem igen vagyok expert a témában)[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
mekkora a kölönbség a intel 4500 MHD és an nVidia quadro nvs 160 között? néztem a notebookcheken is nekem nem tűnt túl nagynak..
Tudom hogy egyiket sem lehet igazából játékra használni de melyik lenne a jobb? -
csmat
senior tag
válasz Borote #27836 üzenetére
Szia!
Nekem hasonló gépem van, kicsit öregebb (dell Latitude e6400) 64 gb ssd-vel. Szeretnék a dvd helyére egy vinyót, de nem tudom milyen kell bele illetve milyen keret kell hozzá..
Valami tipp?
Ja és most 4 gb ram van benne érdemes lenne bővíteni? főleg officera használom, illetve egy kis játék, amit az intel gma4500 mhd elvisel..[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz Borote #26786 üzenetére
Köszi! Nem rosszak
Most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sikerült kedvező áron beszereznem egy 1 éves dell latitude e6400-át és nem tudom eldönteni, hogy megtartsam e , vagy adjam el és kicsit ráfizetve vegyek egy olyasmit amit linkeltél. (HP ProBook 4535s). Eddig ragaszkodtam a 14-es mérethez, de nem sokkal nagyobb egy 15-ös sem ugye? -
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Pár napja érdeklődtem, hogy milyen gépet ajánlotok 14-es méretben főleg irodai munkához (Office) valami olyan vga-val, ami erősebb mint a hd 3000.
Nos 15-ös méretben van valmi tippetek? jó lenne ha üzleti lenne (eddig csak olyanom volt), de lehet renew is. Sajnos a 140-/-20 -ba nehezen fogok találni
Egy időben sokat mondtátok a fuji a530-at, de abban csak integrált vga van nem? -
csmat
senior tag
válasz NathanCullen #26366 üzenetére
A HP probook-nak is van dedikált változata ugye? gondolom minőségben az se rossz
-
csmat
senior tag
válasz GaborGh #26358 üzenetére
De jó, hogy megmutattad,!!
ezt már én is kinéztem, korábban (illetve a nagyobb testvéréét e420) csak elfelejtettem
Bár ez sem üzleti , de nem is kell, hogy az legyen. az a baj hogy az erősebb vga-snagyon drága..
illetve nem tudom mennyire strapabíró, masszív darab és hhogy mennyire melegszik, stb,
Ha van valakinek tapasztalata vele, szívesen fogadom![ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz NathanCullen #26346 üzenetére
Akor mik vannak 14-es méretben, amikkel már játszani is lehet 140+/-20 körüli áron?
ami azért még minőségi darab? -
csmat
senior tag
válasz endruboy1 #26340 üzenetére
NathanCullen: nem rosz
már csak azt nem tudom, hogy érdemes-e lecserélni egy üzleti kategóriás gépet erre, vagy amit endruboy1 ajánlott. Ami szintén nem rossz..
Nem tudom hogy ez a core2duo 8700 mennyire lesz időtálló 2-3 évig, igaz eddig egy ibm t43-at használtam, ami már nem egy mai darab.. és még mindig hibátlanul működik, pedig lassan 7 éves lesz.. -
csmat
senior tag
válasz endruboy1 #26331 üzenetére
Köszi
sajnos valamiért az acer-ek nem szimpik tudom hülyeség..
Igazából van egy dell latitude e6400 p8700-al intel 4500mhd-val (ezért gondolom, hogy lecserélem), ami nagyon masszív és nagyon tetszik is, csak játékhoz nem az igazi. A linkelt cpu (Intel HD Graphics 3000) szerintem már elég lenne.
Esetleg valami ehhez hasonló?
nem ragaszkodom a dell-hez.. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Milyen gépet ajánlotok, 14 es méretben kb 140-ért?
Főleg munkára lenne használva (Office), de néha egy kis játék is lenne. A jelenlegi intel 4500mhd-nál jobb vga kellene. Fontos lenne még a strapabíróság (nem dobálnám, de mindennap hurcolnám), megbízhatóság, min 2 év gari. Nem ártana, ha lenne treckpoint és usb 3. -
csmat
senior tag
válasz NathanCullen #25393 üzenetére
Ezt gondoltam én is, ezért is mondtam példának a wow-ot.
köszi a cikket. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mennyire jók, megbízhatóak a dell latitude E4300 és E6400-as? Főleg irodai alkalmazások lenne illetve örülnék ha 1-2 régebbi 4-5 éves játék is elmenne rajta (pl wow). -
csmat
senior tag
sziasztok! egy sos gyors kerdésem lene: a p6100 as proci kétmagos ugye?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Biztos nagyon láma kérdés, de : ha notebook kártyaolvasójába teszek egy 32 gb kártyát, amin a win van, be lehet úgy állítani, hogy arról fusson a Windows pl egy Fuji A531-nél? -
csmat
senior tag
válasz ktommy91 #19260 üzenetére
Nem rossz! Már csak az USB3 kéne
A benne lévő vga u.a. mint az Intel HD Graphics 3000? vagy ez egy másik?
Beírom a táblázatomba, ahova gyűjtöm a lehetséges áldozatokat.
Valaki írta, hogy van fényes kijelzőre mattító fólia, ha nem túl gáz akkor így egy fényes kijelzős is szóba jöhetamit az előbb ajánlottál másnak asus is tetszene, mennyivel rosszabb a minősége mint pl az A530?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A mostani IBM t43-omat szeretném lecserélni, de
bajban, vagyok, mert nagyon bejött ez az üzleti kategória, szinte mindig csak az egyik sarkánál fogom meg, egy kézzel a szélénél csukom le és semmi baja, csak belül gyenge mint a harmat. Igazábol egy 14-es,lehetőleg matt kijelzős gép kellene, ami bírja a strapát. főleg office menne rajta meg néha kis játék(.pl wow, NFS) Ha lenne ha lenne benne treckpoint, ill usb3 , az lenne a király, de nem hiszem, hogy 120 +/-20 ból kijönne, ami keret.
Amin gondolkozok:
A sokat emlegetett Fuji A530/531de ez 15,6, lenovo edge e420 (USA-ból), esetleg acer 4552g, ASUS K43SJ -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nincsen a Fuji A530/31-hez hasonló gép 14-es méretben, amit ajánlani tudtok?
Amire használva lenne:
Néha játék pl wow, NFS, de elég valamelyik régebbi, Office, általános felhasználás
Eddig úgy gondoltam, hogy a matt kijelző fontos (most már nem feltétlenül), viszont egy trackpoint-nak nagyon örülnék, illetve usb3-nak, de ha fém vázas is lenne az nagyon kafa lenne..(a treckpoint, usb3 és a fém váz nem elengedhetetlen feltétel)
egyébként egy t43-at nyúzok és nem szeretném a minőséget sokkal alább adni..
A keret a Fuji-hoz hasonló 120 környéke
előre is -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nincsen a Fuji A530/31-hez hasonló gép 14-es méretben, amit ajánlani tudtok?
Amire használva lenne:
Néha játék pl wow, NFS, de elég valamelyik régebbi, Office, általános felhasználás
Eddig úgy gondoltam, hogy a matt kijelző fontos (most már nem feltétlenül), viszont egy trackpoint-nak nagyon örülnék, illetve usb3-nak, de ha fém vázas is lenne az nagyon kafa lenne..(a treckpoint, usb3 és a fém váz nem elengedhetetlen feltétel)
egyébként egy t43-at nyúzok és nem szeretném a minőséget sokkal alább adni..
A keret a Fuji-hoz hasonló 120 környéke
előre is -
csmat
senior tag
Sziasztok!
A sokat ajánlott fuji A530-al csak a mai játékok nem mennek,vagy mondjuk a 2-3 éves játékok sem?( pl WOW) Illetve a lenovo edgben lévő Intel HD Graphics 3000 jobb a fujiénál? -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
válasz Unbaised-Ben #16624 üzenetére
Asszem ezt az oldalt szokták linkelni erre akérdésre
-
-
csmat
senior tag
válasz ro_bert17 #16492 üzenetére
Persze nézegettem, de nem jöttem rá a kérdésemre
nem vagyok nagy játékos, de a mostani IBM t43-on még az ezer éves half life 2 is szaggat ha mondjuk a WOW elmegy akkor már boldog vagyok
Egyébként azért vagyok bajban,mert nagyon bejött ez az üzleti kategória, szinte mindig csak az egyik sarkánál fogom meg, egy kézzel a szélénél csukom le és semmi baja, csak belül gyenge mint a harmat. Igazábol egy 14-es,lehetőleg matt kijelzős, ami bírja a strapát. főleg office menne rajta meg néha kis játék.Ha lenne ha lenne benne treckpoint, ill usb3 , az lenne a király, de nem hiszem, hogy 120 +/-20 ból kijönne, ami keret.
Amin gondolkozok:
Fuji A530, lenovo edge e420, esetleg acer 4552g, ASUS K43SJ -
csmat
senior tag
Sziasztok!
erre
valaki? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
A sokat ajánlott fuji A530-al csak a mai játékok nem mennek,vagy mondjuk a 2-3 éves játékok sem? Illetve a lenovo edgben lévő Intel HD Graphics jobb a fujiénál? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ami nem integrált vga, azt később ki lehet cserélni egy újabbra? vagy miért jó hogy nem integrált? -
csmat
senior tag
Azt tudom, hogy az acer 4552 nem matt kijelzős sajnos, különben már megvettem volna!
A matt kijelzőnek csak örültem volna, ha van. De sajnos kezdek rájönni arra, hogy ezeknek a feltételeknek nem lesz megfelelő gép.
Migis melyiket ajáljátok? Nekem a lenovo edge a legszimpatikusabb eddig, bár az se matt.. -
csmat
senior tag
Sziaszok
erre tud valaki válaszolni? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
15783-ra valaki? , lehetőleg minnél többen
A lenovo edge-et én láttam egy ismerősömnél és nagyon tetszett, de nem tudom milyen a minősége, melegedése stb, de a teszteken szerintem nem írtak roszat róla.
Ami még tetszene az a t400, de nem tudom érdemes-e ennyiért használtat venni, ha kapok újat is ebben az árban..[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Egy 14, max 15"-os, lehetőleg matt kijelzős, fémvázas notebookot szeretnékTrackPoint, USB3 és bluetooth előnyt jelent, optikai meghajtó nem szükséges. Főleg office-hez használnám, de jó lenne, ha 2-3 éves játékok is szépen futnának rajta (a legjobb lenne, ha nem integrált vga lenne). A keret max 120.000. Nem feltétlenül kell új, de minnél több garancia legyen hozzá. Amiket eddig ajánlottatok másoknak:
[A Fuji A530 ]
, [HP Pavilion g6-1008sh,
][Lenovo Ideapad G565G, ]
[ACER Aspire 4552G]
[HP Probook 4520s ]
[lenovo edge ][ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen gép
Core i3 330M 2.13GHz (3MB L3cache, FSB 1066MHz)
- 3 GB DDR3 1066 MHz
- 320 GB HDD SATA (5400rpm)
- DVD±RW (fix)
- 14,1 " 1366x768 WXGA HD LED LCD VibrantView
- Intel HD Graphics
1 év garival
és pl a Lenovo Ideapad G565G, vagy a fuji a530 és az ACER Aspire 4552G, valamint a HP Probook 4520s közül melyik a jobb hosszútávon munkához (office ) régebbi játékok, univerzális használathoz? van valamelyikben usb3 és melyik fém vázas? -
csmat
senior tag
sziasztok!
erről az ASUS-ról mi a véleményetek?
Megbízhatóság, melegedés stb? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
várom továbbra is a szavzatokat!
Eddig 1 szvazat van a fujira és 1 a hp g6-a.
lneovo edge
tosiba c660 1dn,,
ACER Aspire 4552G
ASUS X52DE
Fuji A530, I
hp g6 I
A t400 -ról mi a véleményetek? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
várom továbbra is a szavzatokat!
Eddig 1 szvazat van a fujira és 1 a hp g6-a.
lneovo edge
tosiba c660 1dn,,
ACER Aspire 4552G
ASUS X52DE
Fuji A530, I
hp g6 IA t400 -ról mi a véleményetek?
Jól látom, hogy a renew HP Pavilion g6-1000sv ez és a HP Pavilion g6-1008sh ez
között 16e a különbség ? Ráadásul a renewban csak 320 gb van viszont +1 RAM, freedos van hozzá és csak 1 év gari? -
csmat
senior tag
Akkor 1 szavazat az 530-ra és egy az g6-ra
A lneovo edge, amit linkeltem nem ajálható?
további jelöltek: tosiba c660 1dn,,
ACER Aspire 4552G
ASUS X52DE
Fuji A530, I
hp g6 I
Jól látom, hogy a renew HP Pavilion g6-1000sv ez és a HP Pavilion g6-1008sh ez
között 16e a különbség ? Ráadásul a renewban csak 320 gb van viszont +1 RAM, freedos van hozzá és csak 1 év gari?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Ja bocs elírtam
2-3 éves játékra gondoltam, persze nem baj, ha az újak is mennek max 120 lenne a határ.
1 szavazat a fujira
azt nem tudom hogy a lenovo edge 13-as kijelzője nem nagyon pici-e. Láttam élőben is nagyon szép, jó és strapabírónak is tűnik. könnyű lenne hurcolászni is. valaki írta, hogy a 15ös nem sokkal nagyobb a 14-nél, ez mennyire igaz? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ki mire szavaz?
1-2 régebbi játék lenne, meg munka: excel, word, stb.hp g6 1008sh,HP Pavilion g6-1000sv, lenovo edge, tosiba c660 1dn,ACER Aspire 4552G, Fuji A530, ASUS X52DE, esetleg egy renew gép?
Valamiért a hp és az ACER nem annyira szimpatikus mint márka, pedig a hp g6 sokszor soknak ajáljátok.
Várom a szavazatokat
Köszi -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Errőlmi a véleményetek?
Játékok mennyire mennének rajta? 1-2 régebbi játék lenne, meg munka: excel, word, stb.
Amiket mindenkinek ajánlotok: hp g6 1008sh, tosiba c660 1dn,ACER Aspire 4552G, Fuji A530, ASUS X52DE közül melyik a jobb választás? Ja még szóba jöhet még renew gép is.
Valamiért a hp és az ACER nem annyira szimpatikus mint márka, pedig a hp g6 sokszor soknak ajáljátok -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mennyire jó ez a vga:ATI Mobility Radeon HD 5430 VGA 512MB DDR3jobb ennél:INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD6470, gondolom az Intel HD Graphics ami pl a Fuji A530-ban van azért gyengébb nem?
-
csmat
senior tag
válasz d@minator #14660 üzenetére
"De ha tudsz várni jönnek ki nemsoká az újabb APU-val szerelt gépek. Ahogy látom a a VGA piac is pang lemennek az árak. Nem is érdemes most laptopot venni."
- Ez szerintetek az alsó kategóriás gépek árát is befolyásolja majd? Mennyi az a nemsokára kb (hetek, hónapok)?
- Érdemes felújjított gépekben gondolkozni? -
csmat
senior tag
Először is köszi a választ, nem gondoltam, hogy bárki válaszolni fog.
Miért nem ajánlod a 100k körüli új gépeket? Nem elég strapabírók, vagy teljesítményben maradnak alul?
Mi lenne az az árkategória, új gépnél , ami régebbi játékokhoz (3-4 éves) jó lenne?
Vagy mik azok a videókártyák, amik szóbajonnének? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről ?
Vagy valakinek ezt ajánlotta valaki:ez jobb választás lenne, megéri a különbség?
4 -5 éves játékokra használnám és munkára, ahol nem kell semmi extra program csak excel és word, de szeretném, ha strapabíró lenne.
Van esetleg valami más ötletetek ebben az árkategóriában, lehet használt is?
köszi -
csmat
senior tag
Sziaszok!
A jelenlegi IBM t43-at cserélném, le, bár legszívesebben megtartanám, mert nagyon szeretem (viszonylag kicsi, strapabíró, munkához bőven elég),és egy picivel jobb játéra alkalmasabb gépet szeretnék mellé.
Egy 14, max 15"-osra gondoltam, ami strapabíró, könnyel lehet hurcolászni, és elmennek rajta a 3-4 éves játékok.A keret 80-90 e körül lenne. Én elsősorban használtra gondoltam, de, ha van új, ami belefér, hát egyefene.
Van olyan notebok,amit később lehet fejleszteni, javítani kicsit a 80-90e kategóriában?
Erről[link] mi a vélaményetek?
Tudom nem nagy a keret, de az elvárásaim se nagyok szerintem -
csmat
senior tag
Köszi a tippeket!
Igazából a jelenlegi IBM t43-at cserélném, le, bár legszívesebben megtartanám, mert nagyon szeretem (viszonylag kicsi, strapabíró, munkához kellően gyors), egy picivel jobb játéra alkalmasabb gépet szeretnék mellé. (Bár úgy járnék a legjobban , ha eladnám és akkor 110 e körül nézhetnék izmosabb gépeket.)
Van olyan notebok,amit később lehet fejleszteni, javítani kicsit a 80-90e kategóriában?
Ezekről mi a véleményetek?lenovo[link]
dell://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-m5030-sk-black-0-sk-black-0]igaz ezek 15"-osak jobb lenne ha 14-es lenne. és ráadásul újak, nem tudom használtban mik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Én is a hozzáértők tanácsát szeretném kérni!
Egy használt, 13-14''-os (inkább 14) viszonylag strapabíró, hurcolható gép kellene, főleg munkához (nem kell semmi extra főleg excel és word-öt használom), valamint játékhoz, de bőven elég, ha 3-4 éves játékok futnak rajta, tehát nem kell kimondottan gemer notebook.
Sajnos nem tudok sokat rászánni, szeretném, ha 80+/-10 e körül kijönne.Tudom nem nagy a keret, de talán az elvárásaim se nagyok.
várom az ötleteket, tanácsokat, javaslatokat!
Előre is köszi
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...