- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 6600 XT GAMING OC PRO 8G hiba
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Bargab
tag
válasz Khelben #32090 üzenetére
Volt kollégámnak volt 2 toshibája és csk a gond volt vele sokáig hallgattam hogy ez is rossz az is rossz, másik kolléga ugyanígy szívott a hp notijával.
Nekem 5 év alatt 1x volt szervízben a gépem akkor is a vga ment tönkre amit javítottak, nem volt cserére szükség. Ez a vga adta most meg magát.
Ha cseréltetem akkor az kb 80ezer annyit nem költenék rá inkább egy új gépet nézek amivel megint 5-6 évig nincs gondom.Asztali gépem 2001 óta nincs, csak a munkahelyen, ezért fontos hogy kicsit erősebb legyen. Ha a melóban elindítok valami hosszabb munkafolyamatot: renderelés, videó konvertálás stb. akkor legyen ott a notim amit addig tudok használni, akár online játék akár net stb.
Ha van jobb ajánlat akkor szívesen fogadom nem zárkózom el semmitől.
@GaborGh a lenovo nekem árban már elég húzós de a samsung jónak tűnik.
A benne lévő corei3az proci mennyire időtálló darab, mennyivel gyengébb a linkelt i5-höz képest?[ Szerkesztve ]
-
Fooler89
őstag
válasz flashpointer #32097 üzenetére
Keresőben például?
Amugy nem erre gondoltál? [link]
-
flashpointer
őstag
Múltkor linkelt valaki egy olyan ?hozzászólást? ahol le voltak írva boltok nevei, és +1 -3 +6 stb mögötte, azt hol találom meg?
-
mzprox
aktív tag
Hali, fél éves (másfél év gari még) Asus K53SV (i5, 540m, 500gb winyó) jó vétel 150-ért vagy ennyiért tudnék jobbat? (játék is fontos valamennyire)
-
Blip
csendes tag
Itt mit nem látok jól?
HP Probook 4530s röhejes áron
-
GaborGh
őstag
válasz Bargab #32089 üzenetére
Acer nem igazán ajánlott a 1 év gar és a külföldi szerviz miatt, de ha mégis ezt választod garancia bővítés ajánlott mindenképp 3 évre...
HP--ból és Toshiba-ból melyik típus volt amivel problémád volt?
Lenovo V570
Samsung Series 3 V
ezeket érdemes megnézned.[ Szerkesztve ]
-
811
csendes tag
Visszavonva (radium), kaptam választ!
-
Bargab
tag
Üdv!
2 hónap híján 5 évesen meghalt az Acer5920G notebookom és gondolkozom a közeljövőben egy új gép vásárlásán.
kb 150-160ezrem lesz rá ha minden összejön.
Elsődleges hogy az asztali gépem váltsa ki: internet, multimédia, kis photoshop, ritkán játék csak 1-2 éves címek.Első körben ezt néztem ki: [Acer Aspire 5750G-2434G64MNBB]
Erősnek néz ki a processzor. A vga-hoz, memóriához nem nagyon értek.
van-e valakinek tapasztalata vagy hasonló árban tud e ajánlani valamitHP-t, Toshibát nem preferelálom csak rossz tapasztalatom volt velük
Előre is köszönöm!
-
811
csendes tag
Üdv!
Tud valaki róluk valamit? Érdeklődtem - tegnap immár másodszor - náluk notebook után de semmi reakció... Köszi! -
M3oH
addikt
válasz flashpointer #32084 üzenetére
Mivel 1 mem. slot van benne, ezert csak 4Gb max.
-
flashpointer
őstag
helló
kaptam itt egy ajánlást erre: [link]
Olvastam máshol hogy maximum memory 4gb.
?Fizikailag? ennyi fér bele vagy nem tud többet kezelni? Miért nem, elvileg 64 bitesenek 16 gigát kéne tudni O_o -
spurika
senior tag
válasz spurika #32069 üzenetére
Hali.Nem tudom mennyire bugyuta a kérdés,de tudtok olyan progiról ami az előre beállított oldalakat autómatikusan frissíti az előre beállított idő szakonként?
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
apuc
őstag
válasz csucsbicep #32079 üzenetére
Nincs mit, mielőtt a szervízbe került még megpróbálkoztam a recovery-t rátolva kiiktatni hogy szoftveres-e a zavaró hanghibája- nem az- előtte én is átállítottam.(Próbálkoztam az F-ekkel
Ja, a recovery Win7+a drivereket egy rövid telefonhívás után ingyen kipostázza a Hp.(Ügyfélszolit kell hívni)
Fedex-el, 3 nap alatt.
Lusta voltam kiírni, ráadásul így a szervízben sem mondhatják azt hogy szart próbáltam rátolni,bevittem nekik a hiba miatt befagyott oprendszer mellé a gyári lemezeket.[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz csucsbicep #32072 üzenetére
F10
-
Dhampir
félisten
válasz Borote #32076 üzenetére
Jawohl, Herr General!
Aki tavaly beváltotta megmaradt Forint-tartalékát Euróra, az most akár magyar billentyűzetes Elitebookkal a hóna alatt is kisétálhat a Manager Shopból.
Igen, de cégadatokra nem leltem a honlapon, se elérhetőségre.
A Google szerint Kelenföldön van egy, a névhez köthető cég.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Dhampir #32073 üzenetére
Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez a honlap egy az egyben a régi Notebookstore honlap.......De ez nem változtat a helyzeten, hogy ez egy piszok jó vétel
Grrrrr, buta kolis wifi, sikerült kétszer is elküldenem.......
Mivel ez 'friss' vétel, kétlem, hogy egy elhanyagolt oldal lenne, csak furcsának találom a hasonlóságot[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Borote #32070 üzenetére
Emlékszem, igen az a Notebookstoreban volt. Eszerint még keringenek ilyen renew masinák a Honban.
(#32065) Sanyabá
Az Aldiban láttam nVidiával, nagyon jó ár-érték arányban, de nem ismerem ezt a gyártmányt.
(#32074) Borote
Értem, akkor ez egy kísértethajóhoz hasonlítható weboldal maradvány?
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz csucsbicep #32064 üzenetére
Én megtettem, és csak 1 év szerepelt ott amit linkeltem.Ekkor külön be kellett élesíttetnem a CHS-el.Először persze a HP-t hívtam, ők passzoltak a CHS márkamanagerhez (importőr és az ő matricájuk van a garlevélen, a Corához nem mehettem természetesen),állításuk szerint ez az importőr "ajándék +1 éve- ami ugyanolyan teljes gari- természetesen aksira nem.
Ő pedíg a CHS- nél a HP Carepack-os kollégájához, aki aktiválta a kb 15 ezer forint értékű carepackot- így lett meg a 2 évem..
Ez a mostmár 2 év a lejárta előtt +1 évvel bővíthető, kb 15 ezerért, itt:
[link]
De természetesen Te tudod, csak érdemes
A boltban természetesen sima 2 évvel adták el,és a garlevélen is 2 év szervízgari szerepel.Senki meg sem említette hogy van vele teendőm!
Mégis a mérvadó a HP rendszere- vagyis elfogadják ugyan a garleveled, de ha elhagyod, a rendszerben szereplő adat is elég a javíttatásnál.Ezt a világon bárhol elfogadják ugye.
Viszont ha a rendszerben marad az 1 év, később megkaphatod a szop#álarcot simán..
Ugyanígy jártam anno a consumer Lenovo G550L.-el, 2 éve.
Ott is a MM-ban 0ft0%-al vettem, jóárasítva-2 évvel adták el, de ott a garlevélen volt csak 12 hónap.
Külön kört kellett futnom a HRP márkamenedzserével- ő igazolta le a 2 évet, módosították a garlevélen a MM-ban- vissza kellett mennem.. így lett 2 év belőle.
Én azóta mindíg lecsekkolom.
Nem tudom hogy mi a helyzet ha korrekt számtech üzletben veszi meg valaki, én mivel mindíg 0ft0%-os hitelre veszem, inkább a kiválasztott gépet ott és akkor veszem meg ahol akciós és van ilyen hitel.
Persze ha ez nem szempont szerintem egy ellenörzést akkor is megér..
Most is bejött.Persze lehet hogy egy drágább üzleti modellnél ez nem is jöhet szóba, de a fiamé csak 129 ezer volt Win7-el..itt lehet hogy bele kell kalkulálni ezt a szivatósdit is?[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Erről van vélemény:
Medion Akoya P8614Tulajdonságai:
Processzor: Intel Core i5 M430 2 mag de 4 szálon dolgozik!!!, 2,27Ghz)
Videókártya: ATi Radeon HD4650 1GB DX10
Memória: DDR3 4GB
Winchester: 500GB
Képernyő méret: 18,4" (46,7cm)
Beépített kamera(1,3mp) és mikrofon
Dolby Home Theater v3
Aksi 3 óráig bírja
Multi Touch technlológiás Touchpad
Súlya: 3,8kg
3 USB port, VGA port, LAN, HDMI, eSATA, Express Card slot,optikai hang kimenetÉrdemes vele foglalkozni?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
apuc
őstag
válasz csucsbicep #32062 üzenetére
Gratula!Nekem is ez van.
Ne felejtsd el a garanciáját ellenőrizni.
Itt:[link] -
csucsbicep
nagyúr
Végül megvettem a HP 630-at, eddig elég jónak tűnik.
-
Osz24
tag
Sziasztok milyen notebookot ajánlanátok?
Kritérium nem nagy:
-15,6 kijelzö
- Otthoni használatra (tanulás) Word Excel,Ppt stb.
-Multimédia / Filmnézés,Youtube HD ba
- Semmi játék
120k 150k mik az opciókElöre is köszönöm
-
GaborGh
őstag
válasz Borote #32048 üzenetére
(#32048) Borote
Oliv3r: ha támogatja a 3D tervezőprogram a CUDA-t, akkor SOKKAL jobban fog futni GTX560 miatt, mint az i7 miatt.
Szerintem kár erőltetni ezt a témakört, már nekem kezd kellemetlen lenni
A srácnak igaza van, ha az Inspiron nem döglik meg az i7 alatt és nem lesz belőle folyékony műanyag, akkor talán ez sem és amúgy is, szükség van a világnak hősökre...#32054) Dhampir
[ Szerkesztve ]
-
bekmate
csendes tag
válasz Dhampir #32057 üzenetére
Ó, már 3x végig tárgyaltuk itt. De hangfeldolgozás főként, aminél a proci teljesítmény nem elhanyagolható. Asztali gép egyértelműen jobb lenne ilyen célra, de sajnos nem megoldható, mert nem fix helyen tartózkodom állandóan, és mindig szükségem lenne rá. De úgy gondoltam, ha már ennyi pénzt áldozok valamire, amit nem 1 évre vennék meg, rendes gpu is legyen benne, egy ilyen közép kategóriás bőven megteszi. Viszont a jó proci, igényes külső (értem itt az összeszerelési/anyag minőséget), és a garanciában/megbízhatóságban is normális márka már ilyen árkategóriás gépekhez vezetett... amik mostantól 300.000-es gépek, így most fogalmam sincs, mit fogok csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz PainKiller13 #32046 üzenetére
az lecc a vicces mikor egyik nap 308ról 308 millióra ugrik az ára
Az a baj, hogy nem vicces
-
Borote
addikt
válasz Dhampir #32044 üzenetére
Hogy Te milyen okos vagy.... No és akkor azt is mondd meg kérlek, hogy MENNYIT számít az extra VRAM? Na?
bekmate: nincs veszve semmi
Oliv3r: ha támogatja a 3D tervezőprogram a CUDA-t, akkor SOKKAL jobban fog futni GTX560 miatt, mint az i7 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Oliv3r
csendes tag
szerintem írtam is hogy jó lenne pár 3d modellező programot elvinne a gép...azok meg zabálják rendesen, most nem tudom mit kell itt gúnyolódni. ha egyszer beleférne akkor miért ne vehetném meg a jobbat, nyilván erre törekszem, ezért érdeklődöm.
viszont a hardware részhez nem értek annyira, így ez a kis g53, n55 összehasonlítás igen hasznos volt köszi. -
bekmate
csendes tag
Ez most komoly? tegnap még 258, ma már 308.000?
-
PainKiller13
őstag
válasz runner 125 #32033 üzenetére
Lenne mit kimenteni
GáborGH: untam a régi nick képet
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Oliv3r #32040 üzenetére
Ha nem hiszel nekem, akkor vegyél egy kazán processzorral és gyengébb videokártyával szerelt gépet, mert véletlenül sem a videokártya szabja meg, hogy milyen játékokkal tudsz játszani, és véletlenül sem elég már egy i3 processzor a mai használatra, de még a jövőbenire is....
G53: jó hűtés, erős processzor, ERŐS videokártya (fHD kijelző, háttérvilágításos billentyűzet, két teljes értékű HDD hely...)
N55: erősebb processzor, ami jobban melegedik és közös a hűtése a GPU-val.... gyengébb videokártya..... egyetlen előnye a matt kijelző. -
Oliv3r
csendes tag
a fő terület a multimédia lesz, meg pár komolyabb program, mint 3dsmax meg maya és társai, nem árt ha elfutnának rajta.esetleg 1-2játék. meg egyszerűen most lehetőségem jó gépet venni ami bírja még pár évig.
látom a rádium a külföldi gépeket árul szitázott billel. részemről belefér ha egyébként új gépet adnak olcsóbban mint máshol (most konkrétan az N55-ös asusra gondolok)[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
-
Borote
addikt
válasz Oliv3r #32035 üzenetére
Árgép, első találat............
Monolith: Laptopszalonban olcsóbb az Y570
-
Oliv3r
csendes tag
köszönöm a gyors válaszokat.
radium-ban jó áron van ez a konfig és személyesen mennék be, de amúgy mi a baj velük?
G53-ast meg nem találok ilyen olcsón, persze van egy pár de közel sem ilyen konfig. ami meg eléri ezt a szintet az meg bővel 300felett van.
ez a Lenovo nem rossz, csak a kijelző gyengébb meg a a videókarija. persze még átgondolandó. -
Monolith
tag
Sziasztok!
Jó öreg asztali gépem elhalálozása és öregedő toshiba a300-som ventijének sivítása elgondolkodtatott azon, hogy ideje lenne egy masszív, tisztes hűtésű, asztali gépet is helyettesítő notebookot beszerezni. Teljesítmény terén az alapvető elvárásokon felül cad programokat kéne futtatnia és arra is vágyom, hogy egy gta 4 se hozza zavarba alkalomadtán.
Ugyan a lehetőleg alacsony tömeg és a kompakt méret is szempont volna, de ahogy nézem a kínálatot olyan notebookot még nem gyártanak ami jól hordozható és erős diszkrét vga is van benne, legfeljebb a közel félmilliós árkategóriában. Tehát marad a jól bevált 15,6-os kategória.Szemezgettem is a nekem megfelelő áron a patinásabb nevekből, de valahogy nem tudom mi az amiért pénzt érdemes adni így 2012 elején. Egyáltalán érdemes most vásárolni? Vagy mindenképpen most mielőtt még jobban elszállnak az árak?
Egyébként tetszik a liano így specifikációra, de rövid utánajárás után úgy láttam az i3as procikat is csak megszorongatja. Vannak tapasztalatok vele? Érdemes azt választani vagy inkább inteles megoldásokat keressek?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz PainKiller13 #32026 üzenetére
Jah, úgyhogy uzsgyi az OTP-be holnap reggel, mentsd ki a lóvéd mer' zárolják!
(#32015) bandus
Igaz, sry, elkerülte a figyelmem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
GaborGh
őstag
válasz Dhampir #32030 üzenetére
Szerintem még így is a legolcsóbb hely ahol i7-tel kapható és csak 10e-rel drágább az i5-nél és most télen jól fog jönni a plusz fűtés, kevesebb lesz a gázszámla...
(#32031) Borote
Tél van, hideg van, odakint röpködnek a mínuszok, jól jön ez a plusz fűtés...
Egyébként az Asus-ban is i7-est nézett, ebből gondoltam, hogy legalább 3 évre (atomerőműveket) tervez[ Szerkesztve ]
-
-
Oliv3r
csendes tag
üdv!
notebook vásárlás előtt állok és ezt néztem ki: Asus N55SF
na most ez egy korrekt gépnek tűnik korrekt áron...viszont Asus amit nem nagyon dicsérnek.
nekem nincs tapasztalatom a márkával, így kiváncsi lennék mit várhatok ettől a géptől?
összességében csak jót olvastam erről a sorozatról, de jó lenne megbizonyosodni hogy megéri-e...
ha van ehhez hasonló paraméterekkel más noti is 300 alatt akkor persze érdekel az is.
üdv! -
DaWe25
csendes tag
válasz bandus #32023 üzenetére
tom, h ennyi pénzből nem lehet a legjobbat venni, de igyekszek a maxot kihozni azért vok/voltam megáldva a g6-osokkal, mert az áruk korrekt, meg néztem a Youtube-on róla videókat és szépen elvitte a játékokat is, azért is tetszett meg
Van még ez a TOSHIBA SATELLITE L750D-16K... csak ez egy kicsivel több, mint a keret :S lehet azt valószínűsíteni, hogy pl január végére-február elejére lemenne 140-re kb? gondolok én arra, h karácsonykor felviszik az árakat, aztán a korábbi évek tapasztalata, h január végén- február elején megfigyelhető egyfajta árcsökkenés... reális ez sztetek most is?
-
Borote
addikt
válasz DaWe25 #32022 üzenetére
Jobb vétel, mint a HP G6 a GPU pedig a 6470M szintjén van.
iHD-vel, több garanciával, jobb összeszereléssel.130-ért van Lenovo G570 is i3+iHD-vel.
-
Borote
addikt
válasz DaWe25 #32019 üzenetére
Hogy GaborGh szavaival éljek, tejfölös doboz benyomását keltette a burkolata... Horpadt, illesztések mentén látszott a papírvékonyságú anyag, csúnya megmunkálás, ha jól emlékszem süppedt a billentyűzet is...
Biztosan találsz annál jobb gépet is (mire is használnád? Kereted 120-140k?) -
-
Borote
addikt
válasz anger19 #32017 üzenetére
A Heroes of Newerth az elfutott az iHD-n is, ha jól emlékszem... LoL-nak nézz utána
Memória az nem nagy gond ha kevés van a gépben, 7k-ért már kapsz +4GB-ot, annak meg (min 6GB össz) elégnek kell lennie
HPAA kollégánál kérdezz utána, hátha tud szerezni olcsón 3550 Vostro-t, az E5520 Latitude már a régi alapján is kívül lenne a kereteden...
Munkára fogod használni, érdemes a matt kijelzőn elgondolkozni, Fuji A531, ProBook 4530s.
Ha szeretnél dedikált kártyát, akkor Samsung NP300V5 - erre mondjuk még érdemes garanciát bővíteni, és a keretedből is futja rá! -
anger19
csendes tag
válasz Borote #32016 üzenetére
Van 1-2 régebbi játék amivel néha játszok(2-3 havonta pár órát).
Van asztali gépem is, amin hétvégén tudok játszani ha van kedvem.
Az viszont jó lenne, ha a League Of Legend futna rajta, ajánlott GeForce 8800 or equivalent video card. Nem tudom, hogy a HD3000 en futna -e.
Valamint használok VirtualBoxot linuxnak, jobban szeretek ott programozni, ez miatt meg kell a ram, HD3000 pedig azt eszi, ha nem tévedek(bár nem tudom, hogy mennyire). -
Borote
addikt
válasz Fooler89 #32011 üzenetére
Még véletlenül sem. A boltokban el van írva. A Celeron és Pentium szériákban a 6 számolóegységes változat van engedélyezve, mint az asztali fronton az iHD2000
Belépő szintről még nem láttam cikket, de még legalább 4 hónap, mire megjelennek, meg még egy picit szerintem, mire itthon is kaphatóak lesznek
anger19: mi lesz majd a notebook felhasználási területe? Mire szeretnéd használni?
A játék fontos kérdés, mert ha nincs szükség dedikált kártyára, akkor sokkal jobb minőségű gépet kaphatsz. -
bandus
veterán
válasz runner 125 #32013 üzenetére
de az csak 15,6"-os, gondolom nem véletlenül linkelt 17-eseket
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
anger19
csendes tag
Hali!
Ezen a héten kellene egy notebookot rendelnem, a plafon ~175e.
2 gépet kinéztem:
Toshiba Satellite L750-1H5
( http://ipon.hu/webshop/product/toshiba_satellite_l750_1h5/190336 )
i3 2330M, 4gb ddr3, GF GT 520.
Dell Inspiron N5110
i3 2310M, 4gb ddr3, GF GT 525.
A gépek árban kb. egyeznek ( Toshiba +1év gari ).
Dell ről minden félét olvastam, (rossz bill. zajos hűtés stb.) viszont a Toshiba L750-1H5 ről nem találtam sok kritikát.
Kérdésem az lenne, melyik éri meg a kettő közül szerintetek?
szerk.: esetleg mást ajánlanátok ebben az árban?[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Az alábbi 2 laptop közül ti melyiket választanátok?
LENOVO IdeaPad G770Am 59-310054 Barna
Hasonló árban más ajánlatot is szívesen veszek!
We are analog players in a digital world
-
Fooler89
őstag
Nem véletlenül a B950-ben is ugyanolyan az igp mint az i3-ban?
Az előbb mintha az olvastam volna valahol.Lehet már tudni milyen Ivy apuk lesznek belépő szinten? Mik a jóslatok?
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz flashpointer #32009 üzenetére
-
flashpointer
őstag
válasz runner 125 #32007 üzenetére
köszi a választokat, benéztem az asus fórumba, kicsit ijesztő hogy kérdés-válasz váltakozik hogy mi baja a gépemnek : )
-
ro_bert17
őstag
válasz runner 125 #32007 üzenetére
Nem a Véső utcába?
-
runner 125
nagyúr
válasz flashpointer #32001 üzenetére
Nem küldik el.
A garis javításokat futárral intézik, általában az újpesti Cirma Kft végzi, baj esetén jön és viszik, majd hozzák, ingyen.ro_bert17
Notebook-okat ezek szerint ott javítják, azokkal nincs tapasztalatom csak pár eeepc-vel, amiket a Cirma javít.
A lényeg, h nem hagyja el a gép az országot.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz flashpointer #32001 üzenetére
nekem bill.-t kellett cserélni: jött egy futár, elvitte, egy hét múlva visszahozta
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
bandus
veterán
-
Borote
addikt
válasz bandus #31999 üzenetére
Ha az elég volt, ez is elég lesz. A 3 év garancia pedig magáért beszél
Amúgy nem teljesen világos, hogy miért mondják ezt az emberek, hogy ha ma még elég, akkor x év múlva is elég lesz-e a processzor??
A processzornak nem fog csökkenni a teljesítménye az évek alatt, illetve azt is kétlem, hogy a Win7-nek növekedne a gépigénye És a Win8-t sem úgy tervezik, hogy 8 mag alatt ne fussonOlyan elvárás meg abszurd, hogy partiban legyen a 3-4 év múlva készülő procikkal o.O
Na, ez nem Neked szólt Ettől a géptől pedig jobban el lehet várni, hogy kibírjon 3-4 évet, mint sok másiktól...flashpointer: amennyire én tudom, van itthon szervizük, de nincsenek róla túl jó véleménnyel
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Az asus laptopoknak milyen a supportjuk? Javítani elküldik őket mint az acereket?
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elfelejtettem a film címét
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilinternet
- További aktív témák...