- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz runner 125 #41076 üzenetére
nagyon penge feelinget sugároz, már csak a teljesítmény érdekelne találtam is egy friss mai tesztet
-
Pszihonaranc
senior tag
series 7 ről pozitívumok/ negatívumok? mennyire ajánlott?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #37003 üzenetére
és akkor azt mondd meg nekem, hogy hosszútávra lehet ezekkel a gépekkel tervezni? (akár 5-6év) Van olyan a minőségük, illetve amig garanciálisak a customer support?
Mert nekem tulajdonképpen az lenne a lényeg (és most ezért is nem sajnálom rá a pénzt) hogy legyen egy olyan gépem amire öröm ránézni, és tartós, persze az sem hátrány ha erős.
Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy a technológia elavul 6 éve belül 12 szer is. Éppen ezért nézem inkább azokat a szempontokat amik nem tudnak elavulni (ez a szépség, minőség, a kijelző, billentyűzet, hanszóró, portok..stb)bigmasterg kérdésére nekem is válaszolhatnál
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
témához meg annyit, hogy a szavaitokból azt szűrtem le, hogy tényleg jó gép az xps, csak az árát nem éri meg. Igaz?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
Pszihonaranc
senior tag
(#36978) doser0717 nem tudom ez menynire ismerős, de én még ilyeneken nőttem fel, nem valóviágon
-
Pszihonaranc
senior tag
látom nagy téma a tudatlanságom itt a topicban
nézzétek a jó oldalát, legalább okoztam nektek egy mosolygós percet -
Pszihonaranc
senior tag
valaki erre?
-
Pszihonaranc
senior tag
na.. bőven utánanéztem az általatok, illetve ismerőseim által ajánlott laptopoknak, és ismételten csak a dell xps15/ 17- nél lyukadtam ki.
Mi a különbség a a kettő között? csak a méretük? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #36395 üzenetére
áhh... az alma felejtős Nem csípem se a macintosht se pedig az apple hozzáállását
esetleg egy samsung series 9?meg közben kaptam egy olyan tippet, hogy dell xps15. Na erre mit szólsz?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #36381 üzenetére
hát érdekes, mert két alternatíva van. Mindjárt körülírom, csak előtte rögzítem hogy milyen nem: üzleti, és gamer)
A két lehetőség a következő: vagy valami kis vékony könnyű dizájnos notebook, nem árt azért ha gyors, és ami fontos még az üzemidő. (gondolom ebben a kategóriában a méret az 13")
Vagy pedig egy átlag desktop pótló. Ami annyit tesz ki hogy a súly/ külső számít a legkevésbé, viszont a multimédia ott legyen, gyors is legyen, mondjuk 15" ös méret, szép kijelző (matt az csúcs lenne, de nem kritérium) videókártya..hát mittomén azért menjen rajta egy css/l4d2 ha a halálomon vagyok. Az akku idő ugye meg e szempontok által fixált, hogy úgysem lesz hosszú. Meg a billentyűzet sem egy utolsó szempont.huhh igényesen behalt PH vagy egy fél órára
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
hali!
kb 350.000 ért mit ajánlanátok?
Aktív témák
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6