- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz Ted_Beneky #75693 üzenetére
nem ezen mult, meghalt az alaplapon usb3 port ahogy kiderült, azon kivül usb2be dugtam bele és megy.
-
Sinisi
senior tag
XG270HUomidpx ennél azt látom (oázison), hogy a 144hz-t a dp-portra jelölik. Nálam a kari csak d-dvi-n lenne hajlandó a qhd-t szolgáltatni, akkor szükségem lenne egy dp/d-dvi átalakítóra is hdmi kábelhezt?
-
aktív tag
Sziasztok!
Erről a monitorról van valakinek tapasztalat? (ASUS VA32AQ) Sajnos nem nagyon találtam róla semmit, viszont pont olyan amilyet keresek. (32", WQHD, IPS). Vagy esetleg hasonló tudású más típusú monitor létezik?
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Ritka balfék voltam ma és levertem az állványról a monitoromat, ami annak a rendje és módja szerint a mai divatnak megfelelően bepókhálósodott... Egy Samsung LC27F591FDNXZA típus volt, összességében nem volt egy rossz monitor, de lehetett volna jobb is. Szóval, az amit szeretnék:
-16:9-es képarány mellett legalább 27"es képátló, maximum 32"
-QHD felbontás, vagy 4k ha belefér a keretbe
-IPS panel, esetleg VA, TN nem érdekel
-Freesync megléte nem kritikus, de örülök neki ha támogatott
-Falra szerelhetőség pluszpont
-Legyen rajta legalább 1 hdmi bemenet, 2 hdmi és 1 displayport lenne az ideális
-Hobbi szinten videovágásra, egy kevés játékra és filmnézésre lenne használva
-Az ips glow jelenségre allergiás vagyok.Körülbelül ennyi lenne. A keretet illetően, a Dell U2717D szintjén maradnék, ami monitort hirtelenjében találtam és megfelelne. A Samsung megjelenítője előtt egy LG 29UM58-P.AUS 21:9 képarányú monitorom volt. Az extra széles képarány tetszett, de képminőség tekintetében már nem nyűgözött le annyira. A háttérvilágítás egyenletlen volt, az ips glow brutális volt, ha esetleg van olyan 21:9-es monitor 34"es képátló mellett ami nem küzd az előbb említett jelenségekkel nagyon is érdekelne.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
lacccika
újonc
Sziasztok!
Elég hosszú keresgélés után ezek maradtak versenyben:Samsung S32D850T
AOC Q3277PQU
Benq BL3200PT60% irodai munka, 20% film és 20% játék (fps).
Mit gondoltok, melyiket vegyem a 3 közül? (Vagy ebben a kategóriában, hasonló árban mást?) -
denko
senior tag
Na skacok!
Megjött az új barátom AOC Q3277PQU -
Első tapasztalatok:
Nem nagy, végre olyan érzést ad a 24-es képest hogy látok is valamit. De kicsit azért szokni kell
Szinek: Normál kalibárálást kértem az OÁZIS-tól ( köszönöm srácok! ) először feltünt hogy mintha fakultabb, valami sárgásabb szinek lennének mint amihez hozzászoktam ( régen sötétébbnek láttam egy két dolgot,)egy 24-es SAMU TN-en, ott túl volt hajtva szerintem a kontraszt. 1 perc után hozzá is szoktam és kényelmesebb érzés szememnek mint amit régen használtam. Ez nagyon nagy pozitiv csalodás volt.
Filmeket nem néztem még rajta, illetve nem probáltam ki játékot. Majd hétvégén.
Felbontás: totál olyan érzés mintha 24-esen full hd-t használnék, ami szintén jó (szerintem) nem 30 centiről kell nézni a monitort ugyebár.Anyaghasználatra jó és masszivnak tünik a monitor, de egyben elegáns is.Egyetlen negativum amit még nem küszöbeltem ki: USB hub-ot sehogy sem tudom egyenlőre müködő képessé tenni Win 7 -alatt. Alapból nem ismeri fel, gyári drávert telepitettem, de semmi nem változott.
Majd bajlodok vele hétvégén. ( de ez csak idegleines probléma kell hogy legyen, remélem )Ár érték bajnok szerintem ebben a kategoriában, azért is ezt választottam.
Aki nagyobb munkaterületre vágyik, annak bátron ajánlom.Most vehetek nagyobb asztalt vagy additiional szék karfát mert távalobb kell ülni és nincs hova lerakni a kezem, tartani levegőben igen fárasztó és kereshetek helyet a dobozának viszont mert az k*rva nagy
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Én elárulom egy ötösért, hogy mije van.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Hunork
veterán
Értem, G-sync személyes élményem egy kiállításon volt mindössze. Csak közvetítettem, amit a legtöbb teszt ír. Írtam is a kérdezőnek, hogy egy boltban kéne kipróbálnia, ha lehetséges, hogy a szemnek melyik a jobb. Mert valaki a legkisebb rezdülést is észreveszi. Amit fentebb írtam BF 1 esetében, kiegészíteném, hogy a megakadások olykor nem a Freesync miatt vannak, hanem az i5 miatt, nyilván i7 mellett más lenne a helyzet. (multiban elkél a sok mag és sok szál, szerintem)
Én meg amúgy tökéletesen elégedett vagyok a Freesync-el.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok akinek van tvés monitorja az a gépen hallgatja a tvt vagy a saját hangszóron? Ha tegyük fel én egy usb-s külső hangkártyás fülesen szeretném a tv és a gép hangját egyszerre hallani meg lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz Hunork #75672 üzenetére
A freesynces jobb monitoroknál azért az 55-144Hz közötti tartomány simán megvan, ráadásul már jóideje működi a frame duplázás, tehát az alsó tartomány alatt duplázza a képkockákat, hogy a freesyncet ne kelljen kikapcsolni.
Kipróbáltam, működik.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz -FreaK- #75667 üzenetére
Mindehol a gsyncet hozzák ki jobbra, én semmi különbséget nem fedeztem fel még a két technológia között. Sztem a freesync legalább olyan jól teszi a dolgát.
Video lejátszásnál meg inább a nagy frissítés a jó, meg az, hogy 24-nek az egész többszörösére tudod állítani a frissítást.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Teaway
veterán
válasz BenQhunria #75671 üzenetére
Minek mennél oda? Csak egy kút, némi
vodkávalvízzelNincs itthon csokid??
-
Hunork
veterán
válasz -FreaK- #75667 üzenetére
Szerintem keress egy boltot, ahol élőben megnézheted, mert másképp nem kapsz választ.
A folyamatosság: a "fekete lyuk" 40 fpos alatt kezdődik, itt van különbség a két megoldás között, és itt jobb, ha szabad ezt mondani, a G-sync. Most ez filmekénél érvényesül-e, nem hiszem, mert ott ugye 25-30 fps az állandó. (szabványok írják elő) PC fronton meg mkv alá már nem is érdemes menni, ha éles képet szeretnénk.
Játékok: ahogy feljebb írták, nagyon nem mindegy, milyen VGA, és ha a játék motor olyan (cryengine pl), akkor milyen erős CPU dolgozik együtt. Rossz párosítással minden bizonnyal lesznek meglepetések.Én csak Freesync ügyben tudok tapasztalatot mondani: minden "simább, egyenletesebb" lett. Na mármost: multiplayer esetében azért még itt is kell kompromisszum. Nekem ugye 75Hz a monitor, tehát pl BF1 esetében bekapcsolt Freesync és Vsync van, DX12 és Ultra, és imigyen folyamatos 40-75 az fps. Vsync kikapcsolásakor a maximum fps nyilván sokkal magasabb, viszont laggolás már ugyanúgy van, hiszen beeshet akár 30 alá az fps is, és ekkor nagy nehezen 40-et csinál az XFX és az LG monitor. Éppen ezért az előbbi metódust alkalmazom, nem vadászom az fps-eket.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-FreaK-
veterán
válasz Hunork #75666 üzenetére
Köszi, ezeket tudtam eddig is. Épp azért kérdeztem Brekk-et, mert ha valaki, akkor ő találkozott már mindkettővel.
Arra voltam kíváncsi, hogy a folyamatosságban van-e különbség a kettő között. Elvileg nem kéne legyen, de ki tudja mit mutat a gyakorlat.Ugye a fő dolog amiért tervezték ezeket, hogy input lag növelés nélkül ki lehessen küszöbölni a desync miatti tearing-et. Ettől függetlenül a technológia másik pozitív hatása, hogy folyamatosabb a kép mozgás közben. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen tulajdonság (vagyis a folyamatosság) tekintetében van-e különbség a kettő között. Valamint a filmek alatti hatására.
-
Hunork
veterán
válasz -FreaK- #75660 üzenetére
Egyértelmű válasz nem lesz, hacsak nem valaki mind a két működést nem tesztelte saját maga.
Ami előny a Freesync-nek, az az ára, sokkal olcsóbban ki lehet jönni. Továbbá: nagyobb képfrissítési tartományban dolgozik! Ennek hátránya is van, de ezt alább elolvashatod.
itt egy kis olvasni való: freesync és g-sync és angol írás
A tesztek alapján az NV megoldása jobb valamivel, de ugye ennek ára van.
De mindkettőnek a lényege, hogy jobb legyen, mint a Vsync.
Nekem AMD és Freesync van, és azóta folyamatosabb, egyenletesebb lett a játékélmény. Másképp nem tudom megfogalmazni."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
gratzner
tag
Sziasztok!
Na most már lassan tényleg "okos" leszek
Azért két dolgot még kérdeznék az alábbi 2 monitorral kapcsolatban:
P2317h
P2417h1. A kisebbik 8 bites, a nagyobb pedig 6+FRC (állítólag ez a különbség nem észrevehető, legalábbis hót ziher, hogy én nem fogom észrevenni, viszont ide kapcsolódik a második kérdésem is)
2. Most is 23-as monitoraim voltak, és teljes mértékben elégedett voltam a nagyságukkal, illetve talán a képpont távolság miatt szebb is lehet a képe egy 23-asnak, mint egy 24-esnek. Pécsett sajnos sehol nem találtam ilyen típusokat kiállítva, hogy megnézhessem :/ Na mindegy, az FRC-n és a méreten kívül a két típus közt ha jól látom még az is különbség, hogy a kisebbiknek mintha keskenyebb lenne a kávája oldalt és fent. Ezekre szerettem volna még rákérdezni, mert azért annyira "okosnak" mégsem érzem magam :pKöszi még egyszer előre is!
-
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
VGA: GTX980Ti
Most egy 32" LG kijelzővel hajtom FullHD ban! (60Hz)
Szeretnék kicsit modernizálni és kinéztem [EZT AZ LG] monitort!
Szerintetek ez fog működni?
A gépet egy szimulátorhoz használom ami max FulHD beállítást használ!
Kicsit tanácstalan vagyok G-Sync / Free-Sync tekintetében!
Most ez a 60Hz kevésnek bizonyul... -
-FreaK-
veterán
Tényleg úgy kisimítja a képet mint az összehasonlító videókon látni?
Két kérdés még nem hagy nyugodni monitor témában:
- Freesync-el is olyan sima a kép mint G-sync-el? Ilyen szempontból az AMD megoldása nincs hátrányban?
- A sync működik filmek/sorozatok alatt is? Engem nagyon zavar amikor egyenletesen mozog a kamera egy film közben és látom, hogy ahogy mozognak az objektumok (pl. egy ház széle) marha darabos a mozgás. Tudom, hogy ehhez kadenciahelyes lejátszás kell, de hiába ha a monitor csak 60Hz-es.
-
deja vu
addikt
Asus VZ249H most a legjobb vétel 50-ért.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
24"-os, IPS monitort keresek játékra (FPS), filmezésre és netezésre. Jó lenne ha aránylag vékony lenne a kávája, mert pár hónapon belül követné egy másik.
50-55k körül gondoltam újonnan, de ha van nagyon jó ajánlat kicsit drágábban, akkor azt is meghallgatnám.
Mi a best-buy ebben a kategóriában jelenleg, akár a káva dolgot nem számítva?
Köszi,
Sleed -
Brekk
addikt
válasz Sinisi #75653 üzenetére
Ár/értékben nem rossz, tn-es, de sajna 30-40e el drágább az IPS-es tesó. A VGA-d sztem tudja a 144Hz-et csatik alapján. GN246 hoz képes sztem kicsit jobban össze van rakva, és a panelis egész jó benne. A GN sorozat inkább az olcsóságra ment rá.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Formaster
addikt
-
deja vu
addikt
válasz Ferenc1989 #75647 üzenetére
Dell P2417H ha fontos az állítható magasság. Ez pár száz forinttal 60 felett van, de megéri.
Asus VZ249H most nagyon jó áron van 50-ért.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Max 60k-ig keresnék hobby fotó szerkesztéshez + kis játékhoz 24-27"-os monitort. Nekem a 21:9-es monitorok nem tetszenek, talán 16:9 kellene, de minden javaslatot meghallgatok. Egy asus g551vw laptopról menne amiben 960M 4GB-os videókártya van. Kb 60cm-ről nézném.
Előre is köszönöm.
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
AngerFîsT
tag
válasz adriankoooo #75390 üzenetére
Csoky
Ez a legfrissebb Software? Olvastam a gondodat, lassan fél éve ,hogy ilyen monitort használok, és sosem volt ilyen gondom vele, ugyan úgy HDMI-n használom. + AMD kártyával
Mellesleg milyen VGA-d van ? még az is lehet, hogy a Software miatt van a gondod.[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
Sinisi
senior tag
Azt melyik paraméter mutatja a video karin, hogy kihajtja-e a 144hzt, és hogy milyen felbontásig?
Találtam egy ilyet: RAMDAC: 400Mhz (de ez szerintem csak a katódcsövisekre küldi a jelet így, digitális-analóg) -
Formaster
addikt
Értem és kösz neked is killer! Az árral úgy vagyok h befektetek rá, ha megéri, mert jó esetben 7-8 évig tolom rajta mint az előző moncsin is. Persze kicsit ez már átlépi a lélektani határt, amitől tartok az az, h ettől hamarabb fogok a 4k-ra vágyni...
Viszont amit még mindig nem tudok, h a G-Sync megéri e... Sosem volt vele dolgom így olyan ez mint amikor a vaknak mondják aki sosem látott, hogy "milyen szép színű" Tényleg megéri a sync a 30% felárat vagy elhanyagolható?
-
Formaster
addikt
Talán a legjobb, ha megmaradok az eredeti 1440p elképzelésnél, de itt valami jobb modellben gondolkodok. A G-sync mennyire ajánlott? Ezt még talán úgyahogy elhajtaná a 1060, főleg a kedvenc Starcraft2 játékkal. Ez annyira nem vga igényes...
Itt hirtelen amit találtam pár...
-Dell S2716DG TN panel
-ASUS ROG Swift PG278QR TN panel
-ASUS ROG Swift PG279Q IPS
-Acer XB271HU IPS
-AOC AGON AG271QG IPSEzekkel mennyivel járok jobban, mint az előzőleg választott ASUS PB278QR-vel? Megérné az árkülönbözetet az a G-Sync? Illetve ugye a TN panel gyorsabb, meg volt akitől olvastam, hogy jobban szereti, mint az IPS-t. Bemegyek egy médiába a hétvégén és remélem lesz bekapcsolva pár moncsi, hogy lássam a különbözetet. Elég szar ez a webshopvilág manapság, hogy mindent zsákbamacskára kell venni
[ Szerkesztve ]
-
dani_golf
tag
helloka
mondjatok létszives 27 -es TN paneles min 75 hz es moncsikat ami jók.öszintén megvalva az én szememnek jooban bejön mitn az IPS.gondolom eztis ember válogatja..és mennyi plul a legolcsobb 144 hez.. -
Brekk
addikt
válasz Formaster #75633 üzenetére
PB287-et sztem hagyd inkább. Alig drágábban van már IPS 4K monitor. Pl. nagyon jó áron van most az Acer H277HK, de a Benq profiszériájában is ott a BL2711U, DEll is, de drágábban.
ASUS PB279Q is jó áron van most.[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Üdv,
Újra a topikban. Az általatok javasol monitorok közül eddig a befutó nálam az ASUS PB278QR.
Viszont felmerül egy másik versenytárs is, ennek a modellnek az előző szériához tartozó 4K variánsa. Azaz az ASUS PB287Q. (ebből még nem láttam frissebbet)
Nem vagyok hardcore gamer, de azért játszanék is, illetve fontos a színlefedettség is. Az első befutó ugye hozza a 100% sRGB lefedettséget, de erről ilyen nem találok. Illetve a másik még a régi TN paneles verzió... Viszont 4K...
Jelenleg egy GTX1060-al hajtanám, ahogy nézem nem lehetetlen ez sem. Bár nem is optimális a minimális fps és a 99%-os kártyafutás miatt (ultrán).
Továbbra is úgy gondolom ésszerűbb lenne az újabb és kisebb felbontású IPS paneles verziót választani, viszont a 4K is csábító, mert lassan teret nyer ez a felbontás és monitort nem 2 évre vesz az ember.
-
vond
MODERÁTOR
Jó régen jártam itt utoljára. Üdv. a mostaniaknak!
Az apropó: Úgy néz ki, hogy a munkahelyen végre fel tudok váltani 23" FullHD-ről 27" WQHD-re. Leginkább grafikai, meg videós munkára használnám, de az sRGB szintér elég. A preferált panel az IPS (de lehet, hogy meggyőzhető vagyok a VA-ról is), PWM nélküli, viszonylag homogén háttérvilágítás, szép nyugodt kép kellene, állvány legyen emelhető és dönthető, a tökös felépítés sem hátrány (sőt), és jó lenne, ha tudna stabilan 50 vagy 75 hertzet (a PAL videós anyagok miatt). Talán nem hagytam ki semmit.
Jelenleg egy ASUS PB238Q-t bámulok a melóban, előtte DELL U2312HM volt, otthon meg még mindig U2311H van, amit imádok is nagyon.
Oázistól kaptam ajánlást BenQ GW2765HT-re, Acer CB271HUbmidprx-re, és DELL UltraSharp U2715H-ra, de dönteni nem nagyon tudok. Melyik lenne a legmegfelelőbb? Illetve van-e még valami erősen ajánlott darab, amire ránézhetnék?
Gondolkodtam a 32" WQHD-n is, mivel itt a pixelméretek közelebb állnak a 23" FullHD-hez, úgyhogy onnan is jöhetnek ajánlások. Illetve tapasztalatokat is szívesen fogadok, hogy mennyire volt más, megszokható a 0.233-as képponttávolság a 0.265 után. Nem volt-e túl kicsi, meg ilyenek. A 32"-től meg a képátló miatt félek egy kicsit, hogy átlátnám-e normálisan, nem lesz-e túl nagy egy sima irodai asztalon.
Előre is köszi szépen a segítséget!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Sinisi
senior tag
A kettő közül melyiket érdemesebb választani és miért? (vagy mindegy?) Illetve ilyen árban van még hasonló alternatíva, esetleg jobb választás?
ASUS VG248QE
AOC G2460PF -
Brekk
addikt
válasz BenQhunria #75619 üzenetére
Sztem jó cucc. Meg tudom mutatni.
-
capsule
csendes tag
válasz -FreaK- #75624 üzenetére
Sajnos a linket amit Hannibal78 kollégától kaptam hiába nézegetem, nem vagyok ilyen jó angolból. Most építem a gépem, RX 480 vga lesz benne, ma érkezik (ezért írtam, hogy majd csak hétvégén tudom játékban tesztelni). Egyelőre egy notebookra van kötve HDMI-n, ezen egyáltalán nem produkálja az elszíneződést. Meglátjuk a Displayport és a Freesync milyen hatással lesz rá. Nagyon örülnék ha maradna ugyanilyen jó a képe. Ha előjön akkor visszavitetem, gondolom ez hibának számít.
-
tempx
tag
Sziasztok!
HP Pavilion vagy OMEN 32 monitorral van esetleg tapasztalatotok?
thx
-
-FreaK-
veterán
válasz capsule #75617 üzenetére
Azt írják, hogy a jobb modelleken minimális már, de jelen van. A linkelt topicban van egy tesztkép, ha mozgatod ide-oda, akkor elvileg látni kell. Van még a Freesync-el is probléma, nem tudom ez téged érint-e, milyen VGA-d van? (egyénként meg azt írják, hogy nem mindegyik AMD driverrel jön elő ez utóbbi)
Brekk: Az ASUS MX34VQ-ról nem tudod esetleg, hogy mikor lesz elérhető nálatok? Érdekelne
Olyan jónak tűnik mint a Microboard monitora, de rendes garival meg support-al.Probléma: nem állítható magasságában a kijelző, és mivel a talpban Qi töltő van, ezért leszerelni sem lehet könnyen és VESA kompatibilitás sincs így..
Screen size: 34 inches
Panel type: Samsung SVA (Vertical Alignment) LCD Panel
Native resolution: 3440 x 1440
Typical maximum brightness: 300 cd/m²
Colour support: 16.7 million (8-bits per subpixel without dithering)
Response time (G2G): 4ms
Refresh rate: 100Hz (variable, with Adaptive-Sync)
Contrast ratio: 3,000:1[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
Már Nagyon Várom hogy megjöjjön a kis AOC Q3277PQU - Pro-line.
-
dani_golf
tag
válasz BenQhunria #75621 üzenetére
ez ok.ezt vágom.de ott semmi driver csak ez :
ASUS MultiFrame Software -
dani_golf
tag
uraim.vettem egy Asus VG245 - öt.
de nem találok hozzá drivert hogy win lássa rendesen a tipusát és igy csak 60 hzen dolgozik..segtitsetek létszives..
elöre is köszönöm. -
BenQhunria
tag
Van valakinek erről tapasztalata, véleménye, semmi videót nem találtam róla képeket is alig alig.
BenQ GW2406ZTitkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
capsule
csendes tag
válasz Hannibal78 #75606 üzenetére
megnéztem
Manufactured: December 2016szinte még ropog olyan friss lehet ezért nem találkoztam még a problémával mert már megoldották?
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem, megtaláltam - Iiyama B2783QSU-B1
Eddig ár/opciók-ban oké. Ár/értékben is jó választás lehet? Vannak vele tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
http://www.panoramio.com/user/szab02
-
Ryder1
senior tag
Köszi, srácok, akkor marad.
-
deja vu
addikt
válasz Ryder1 #75611 üzenetére
Szia!
Marhaság csak emiatt lecserélni ha elégedett vagy vele. Akár 10 évig is működhet.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg LG 22MP55HQ-P monitorom van, és lassacskán lejár a gari, úgyhogy a biztonság kedvéért lecserélném egy újra. Elvárásom annyi, hogy FHD, IPS legyen. Kérnék szépen egy 22" és egy 24" alternatívát is.
Szerintetek egyébként megérné cserélni csak a "gari frissítés" miatt, vagy ha 2 év alatt nem volt semmi baja, akkor még húzza egy darabig?Köszi!
-
Zoli1303
csendes tag
Sziasztok erről a monitorról mi a véleményetek:[link]
a monitor választás fő szempontjai:
-24"-es vagy annál nagyobb FHD kijelző
-MPEG 4-es tuner és CI+ kártyafoglalat(UPC/HFC network-hőz)
-kép a képben (PIP) funkció
-USB média lejátszás (kép zene film/video)sokat használom monitorként a mostani tv-met is úgy, hogy közben a kis képernyőn megy a tv (PIP funkció).
Itt egy kép, hogy mire gondoltam: [link][ Módosította: essexboy ]
-
Hunork
veterán
válasz holozis_HUN #75602 üzenetére
Hát igen. Jól hasít az XFX GTR!
No meg Tron fan.Teaway: hát az úgy volt, hogy jött az egér és csak ott rácsált... Őszi etap: új asztal, feketében!
-
Hobbbyt
őstag
válasz Killer01 #75597 üzenetére
Wao!
Engem az Oázis oldala becsapott a 1000:1-es kontraszttal.. így azonnal kilőttem a lehetőségek közül. De jobban utána járva, ez K.O-val nyert.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
gyiku
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest