- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz Killer01 #75597 üzenetére
Jó kis monitorod lesz.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
-FreaK-
veterán
válasz Hannibal78 #75596 üzenetére
Elég sokat olvastam a témában pár héttel ezelőttig, és sajna nem szűnt meg, csak az október/novemberi gyártásúaknál már csökkentették. Illetve volt aki találkozott olyan modellel is amikor nem lila, hanem narancssárga volt ez az "effekt". Az overclock.net fórumában lehet utána olvasni bővebben.
-
capsule
csendes tag
válasz -FreaK- #75593 üzenetére
24" az enyém (nem 27"), teljesen rendben van a fullhd felbontás ebben a méretben. a purple trailing nem jelentkezett nálam, de még nem is játszottam vele. egy csgo videon láttam ezt a jelenséget, hétvégén fogok játszani, akkor kiderül ott csinálja e. reméljük nem
Hannibal78
a VGA kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni, gondolom függ milyen játékról van szó. nem tudom mikori kiadást a monitor, azt hol tudom megnézni? mondjuk engem nem érdekel, de megnézem neked ha szeretnéd tudni
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz magickonfig #75578 üzenetére
Gratula! Én is hasonló cipőben járok ugye, ahogy írtam régebben. Csak én még nem tudtam elmenni Brekk-ékhez nézelődni
Én is szívesen olvasnék egy beszámolót róla, ráadásul én is pont a 2311-ről váltanék. Felbontás nem gond?(#75584) capsule: Grat neked is, ez is elég jó monitor arról tudnál írni, hogy neked zavaró-e az FHD felbontás 27"-on? Illetve ez a purple trailing mennyire jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz Hannibal78 #75587 üzenetére
Továbbítottam a kérésed (#75584) capsule -nak!
Nincs itthon csokid??
-
Skynet258
veterán
Na végül akkor téged is meggyőzött ez a monitor. Kíváncsi leszek a véleményedre, hogy tetszik. Nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket...
[ Szerkesztve ]
-
piero86
aktív tag
válasz Hannibal78 #75587 üzenetére
Nekem 390X-em van a 144Hz-es FHD Freesynces monitoromhoz. (Acer XZ271) Itt is sokmindent vissza kell venni pl BF1-ben.
-
Kiratheonly
tag
Én várom a tesztet. Megtetszett a specifikációk alapján a monitor.
Ellenben segítek az összekötésben. Én DVI-DP kábelt vennék, mert jelenleg a 144Hz-es Benq-m DVI-D-re van kötve és megfelelően megy. Ha jól tudom a Freesync is DP-re van kitalálva. De nyugodtan javítson ki valaki, ha nem jól tudom.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
Hannibal78
csendes tag
válasz Teaway #75585 üzenetére
Köszönöm. Sajnos nincs cégem, így megnézni sem tudom... mennyibe kerül.
Lehet tudni, hogy a tied mikori kiadás?? Múlt év novemberében, vagy később gyártották?
Kíváncsi vagyok a hétvégi tesztedre.
AMD Radeon R9 200 videókártyám van. nem is tudom ez mekkorának felel meg...? Erősebb kellene ehheza monitorhoz, hogy mindent kihozzon, vagy megfelelő? -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Úgy fest, hogy végre vissza kapom a 40" 4K VA paneles monitorom árát így utódját keresem.
A szűkös lehetőségek miatt lejjebb adtam az igényeim és elkezdtem nézelődni a 32"-os méretkategóriába is.Ami eléggé megtetszett az a BenQ PD3200Q.
Erről mi a véleményetek? Mennyire alkalmas "mindenre"? Leginkább a válaszidő érdekelne, mert erről pont nem találok semmi infót. Nem vagyok hard gamer, egy átlagos szinttel már simán el lennék.AutoCAD-ArchiCAD-hobbi képszerkesztés-Böngészés-Játék a fő csapás. Esetleg tudtok valami hasonló (kevésbé grafikára szánt) paraméterekkel rendelkezőt ebben az (180+-20) ársávban? (A VA panel kell)
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
capsule
csendes tag
válasz Hannibal78 #75581 üzenetére
Nagyon szépek a színek, mintha IPS panelt néznék (volt pár IPS monitorom aminek fakóbb volt a képe).
Kibontáskor rögtön egy kalibrálásról szóló igazolás fogadott. Kicsit sok volt a fényerősség az én szememnek, abból visszavettem, de túl sokat nem kellett állítgatnom. A monitor tud magyar nyelvet is, szóval minden érthető és egyértelmű. CHS-ben vettem (nagykereskedés).
Remélem tudtam segíteni! -
benvolio
őstag
Sziasztok!
Most én is kipróbáltam, hogy megy e 75Hz-en a monitorom az nvidia vezérlőpultban, de azt nem bírja, de 72Hz-en megy simán. Játszottam is vele egyet a WOT-al és érezhetően jobb lett, fix.12fps a különbség is így. /vsync-el játszok csak/. Maradhat 72Hz-en a monitor vagy lehet baja tőle?
Üdv! -
piero86
aktív tag
Ha játékra tervezed használni, akkor azért kicsit kevés a 280X a 144Hz/fps-hez.
-
magickonfig
tag
Hali!
Végre sikerült döntenem, az LG 34uc79 a kiválasztott!
ha valakit egyáltalán érdekel majd írhatok tapasztalatokat a Dell U2311H váltásról.
Óriási köszönet Brekk-nek és az Oázisnak, hogy ilyen nehezen döntő emberrel mint én, volt türelmükPersze van egy problémám az összekötéssel. R9 280x-en nincs displayport cable csak DVI-A és HDMI.
Az LG persze csak Display portos és HDMI kimenetelű.Segítsetek , hogyan tudom úgy összekötni a monitort a videókarival, hogy mennyen a 144HZ?
Ha számít a kábel vagy az átalakító minősége mit ajánlotok?THX
-
pecsivsk
tag
Sziasztok,
irodai munkára szeretnék monitort amivel weblap szerkesztést szeretnék csinálni
Ezt néztem ki:
Dell SE2216Hhttp://www1.euro.dell.com/hu/hu/partner/Monitorok/dell-se2216h-monitor/pd.aspx?refid=dell-se2216h-monitor&cs=huchn1&s=chn
mi a véleményetek róla?
Köszi a segítséget !
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
deja vu
addikt
válasz hackeeeee #75567 üzenetére
Ha az Nvidia vezérlőpultban azt írja, hogy 2560 x 1440 75Hz akkor szerintem sikerült.
Szerk:
Akkor nem is kell új monitor. Sok Dell tudja.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
capsule
csendes tag
válasz Hannibal78 #75568 üzenetére
Szia,
Épp egy ilyet bámulok, mármint ami a tesztben van 24" (te 27" írtál).
Első benyomás: gyönyörű monitor, nagyon szép képe van! Játékra vettem (cs:go) de azt majd csak hétvégén tudom tesztelni, egyelőre csak egy notira van dugva. Ha megjön az rx480 kártyám (és a gép többi része ) akkor lesz érdekes mit tud a freesync, 144hz, stb. Kezdésnek annyit tudok mondani, hogy jól néz ki, nagyon jó az állvány/tartókar, tetszetős darab. Remélem játéknál is beválik! A korábban említett "lilásodást" egyelőre nem tapasztalom, de hétvégén okosabb leszek. Az ívelt kijelző abszolút rendben van, nem gondoltam volna[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Hát nem is tudom mit mondjak pár óra után ez a Asus nagyon fura. Szépek a szinei, de a beállítása hát igen. Nekem a fényerő így is sok kicsit, de remélem szokás kérdése. Mérete hát igen nekem jó nagy 19" után. A 6870 kiheréli játék közben ez a nagy felbontás. Ja meg olyan mintha viullogna a kép mint annó a CRT-l nem tudom miért furcsálom a régi is 60Hz ment.
Bár ezt a szinprófil témát nem tudom amit küldtek kalibrálás után érdemes lenne-e feltennem. Esetleg valaki tudja?[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
deja vu
addikt
válasz Hannibal78 #75553 üzenetére
Ezt írtad:
"Amiket olvastam, hogy nem árt, ha 144 Hz- es. kontraszt 3000:1 hez. 1s válaszidő.A lényeget tudjátok. "Akkor ennek csak a hajlított VA paneles Samsung felel meg. Egyébként jól néz ki, de ezzel a Samsunggal nincs tapasztalat.
(#75563) hackeeeee
Custom Resolution Utility-val tudod megnézni. Szerintem az a Dell már nincs Brekknek a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
Csak azt nem tudom, hogy jelenleg használok egy hdmi splittert (ami sanszos, hogy csak 1080p-s), ezért ha az egyik kábelt hagyom hdmi-n a kariban és a másikat dvi-be (átalakítóval) dugom akkor tudom-e szoftveresen állítani, hogy melyik kimenetről jöjjön a jel. Mert gondolom mindkettőről nem fogja adni vagy igen?!
-
Hannibal78
csendes tag
válasz deja vu #75554 üzenetére
Mert nem ismerem a gépeket, nem tudom, melyik mire jó.
Mit akarok:? Szép képet. És játszható legyen. akár 5 év múlva is.
Nincs nagy játék. WOT, és az armored warfare.. Ehhez szeretnék egy jó gépet. Max 150. de ez a felső határ. mert így is 100 ig néztem az elején.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Itt van már a csoda nemsoká beüzemelem már tiszta ideg vagyok milyen lesz! Brekk köszönök mindent mégegyszer remélem semmi gond nem lesz vele és örök élet lesz...
Bár azt kérdezném is gyorsan mivel kössem össze a géppel hogy a lehető legtutibb legyen a kép meg minden?[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
deja vu
addikt
válasz Hannibal78 #75553 üzenetére
Ez milyen vegyes felvágott , az egyik FullHD VA, másik WQHD TN, harmadik 4k TN paneles monitor. Először jó lenne tisztázni mit akarsz. TN panellel az életben nem fogsz maxi. képminőséget kapni ezért nem értem, hogy miket válogattál össze.
-
Hannibal78
csendes tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz deja vu #75549 üzenetére
Igen, ezért is vagyok bizonytalan a témában, hogy egyáltalán megérné-e cserélni, vagy inkább szokjak rá arra, hogy használjak vsync-et.
Őszintén szólva sajnálnám cserélni a Dell-t, viszont lehet, hogy lenne gazdája, ha úgy döntenék, hogy cserélek.
Kicsit nehézkes lenne a megtekintés, utána nézek. Köszi a tippet!
Véleményem szubjektív...
-
deja vu
addikt
válasz Sinisi #75547 üzenetére
Hdmi-dvi adapterrel orvosolható a probléma. Vagy pár ezerrel többért a BenQ GW2765HT azon van dvi.
(#75548) hackeeeee
Annyira nem vagyok nagy játékos de AOC AG271QG - Gaming line-ra már érdemes lehet lecserélni a Dell-t. Az már egy komoly játékos monitor. Én a helyedben kipróbálnám valahol, azért sok pénzről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy kis információt kérnék, még csak puhatolózás szempontjából.
Van most egy U2713HM monitorom. Többször gondolkoztam, és most megint előjött. Szóval, megint elgondolkoztam a váltáson. Viszont, a VGA miatt (1080), lehet érdemesebb lenne Gsync-ben gondolkozni. A kérdés az, hogy mi lenne az a monitor, amire érdemes lenne leváltani a 2713-at?
Szerintem maradnék 27", 1440p-ben, és lehetőség szerint IPS-ben gondolkoznék. Egyáltalán van értelme Gsync-re váltani, vagy inkább használjak vsync-et, vagy fps lock-ot amiben lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Sinisi
senior tag
válasz deja vu #75543 üzenetére
Az lenne még a kérdésem, hogy az AOC Q2781PQ-nál látom, hogy nincs dvi csatija. Márpedig a videókarim nem lesz hajlandó enélkül qhd-s felbontást kiadni magából .
Ezt dvi/hdmi vagy dp adapterrel lehet orvosolni?Esetleg kb. ilyen árkategóriában olyan qhd 27"-os moncsi ami rendelkezik dvi-vel?
Videókártyám:
HDMI® (With 3D, Deep Color and x.v.Color™)
Max resolution: 1920x1200Dual-link DVI with HDCP
Max resolution: 2560x1600VGA
Max resolution: 2048x1536 -
deja vu
addikt
válasz Hannibal78 #75545 üzenetére
Szia!
Tehát akkor ha jól sejtem amd kártyád van.
Néztem ezt az Acer-t 140 ezer, szerintem legyen még 30 ezred és Acer XF270HUAbmiidprzx és akkor teljesülnek a kívánságaid. Ha gyönyörű színeket akarsz akkor Acer XF270HU..., meg gondolom ezt is évekig fogod használni akkor megéri még spórolni 30 ezret.[ Szerkesztve ]
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok. 21" os monitorom szeretném lecserélni egy komolyabbra.
Elsősorban a színek legyenek gyönyörűek rajta. Játszani World of Tanks al, Armored Warfare val szoktam.
Milyen monitort ajánlanátok?
AMD gépem van. Amiket olvastam, hogy nem árt, ha 144 Hz- es. kontraszt 3000:1 hez. 1s válaszidő.A lényeget tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz Sinisi #75542 üzenetére
Mivel minden ember más, ezért csak általánosan tudok beszélni, szerintem 90% 27" WQHD monitort vásárol. Az Asus az már komolyabb kategória mint az LG.
-
Sinisi
senior tag
válasz deja vu #75536 üzenetére
Az Lg ennyire gány alkatrészeket pakol a monitorjaiba?! Írhattam volnak samsungot, asus-t is vagy ezek is kb. az Lg kategória?
A jelenlegi 22"-esemnél az értékek: 100.13 PPI, 0.2537mm. Tehát jó lenne ettől nem nagyon eltérni (hátárnyosasn).
A 27" qhd-nál: 108.79 PPI, 0.2335mm ezért ez előre lépést jelenthene számomra.
Azért kérdeztem, hogy mennyi a javasolt "minimum" nagyság qhd-nál, mert nekem pl. a 22"-es kicsinek tűnik fhd-n. Amennyiben jól emlékszek ennél a felbontásnál a minimumra a 24" javasolták. Illetve ez a mérete az optimális képernyőnek az 1920X1080-ra. Ezért kíváncsi vagyok, hogy a qhd-nál ez a méret mekkora (ha van ilyen egyáltalán).
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz szabopj #75540 üzenetére
Hát nem tudom, nálam vsync nélkül hiába van 70 fps tiszta lassúnak hat és szétcsúszik a kép. De ha benyomom, és tényleg stabil 60 fps van, akkor nem gáz, simán megy vele. Totál smooth kép. 16ms input laggal amúgy és 5ms képfrissítés.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
szabopj
csendes tag
válasz holozis_HUN #75539 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Sajnos a v-sync és a triple buffering nem igazán javított a helyzeten, sem játékon belül, sem nvidia vezérlőpulton keresztül állítgatva. Az adaptív sem.
Bár a screen tearing valóban megszűnik, vele jön a lassulás, input lag. -
-
szabopj
csendes tag
Sziasztok!
Egy jobb minőségű monitort keresek 24-27" körül GTX970 kártyához ált. 1920x1080 felbontással.
A gond az, hogy jó lenne G-sync-es változat, de ilyet csak TN-ben találtam.
Pl: AOC g2460Pg, vagy Acer Predator XB241Hbmipr és hasonlókSokszor megy 60Hz felett a játék és megy a képszaggatás
Vagy elég, ha választok valamilyen 144Hz-es IPS panelt 4-5 ms válaszidővel?
Állítólag a screen tearing-en ez segítene.Játékhoz (wow, MGS5, stb.) és filmezéshez is használnám.
Vagy még elviselhető a TN színtorzítás (nem csak gépe előtt ülve).Bármilyen ötletet, tippet előre is köszönök.
-
deja vu
addikt
válasz Sinisi #75526 üzenetére
Természetesen jobb mint az az LG. LG kategória biztos megvan. LG-nél nem nehéz jobbat alkotni.
WQHD-ban általában a 27 hüvelykeset szokták vinni, abból pedig jó szívvel ajánlható az AOC Q2781PQ - Style-line.
De van picit olcsóbban 25 hüvelykes változatban is WQHD felbontású Dell U2515H, ami igen jól sikerült darab.
Az, hogy neked melyik a megfelelő méret abban én nem tudok segíteni.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
ptya
tag
válasz PitkyePadvan #75529 üzenetére
Köszi! Körbekérdeztem ismerősök között is és egyértelmű nyertes a Dell
-
ptya
tag
Sziasztok!
Látom nagyon ajánlott a Dell 24 colos monitora (P2417H). Egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy van lényegi különbség abban és egy ASUS VZ249H-ban?
Egy árukeresős összehasonlítás nem sokat hoz ki. Az ASUS külalakja jobban tetszik, de ha azt mondjátok, hogy a Dell viszont szebb/tartósabb/akármi akkor meg lehet inkább azzal mennék tovább..Köszi szépen
-
Sinisi
senior tag
válasz deja vu #75524 üzenetére
Jelenleg egy egy 22"-osm van (ami 21,5" ) de piszkálja a szemem .
Ez az AOC I2476VWM mit képvisel a piacon(pl. Lg kategória)? Mert árban elég jónak tűnik. Mennyire lenne előrelépés a jelenlegimhez képest (Flicker Free, IPS) ?
Mi lenne "szemkímélő" PWM mentes, qhd-s monitornál a belépőszint (ami már használható IPS), sok olvasás + net, no film, no game. Mekkora ebből a kategóriából az ajánlott "minimum" coll?
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
AOC I2476VWM - Style-line 38k IPS
BenQ GW2470HE 36k VA
-
yuhui
csendes tag
Sziasztok!
Már két éve segítettetek nekem, most is ezért lennék itt.
Maximum 40 ezerért keresnék most monitort. Netezésen kívül World Of Tanks-ra illetve néha filmezésre kellene. Ami fontos, hogy új és 24"-os legyen. Mi a bestbuy ilyen feltételek mellett? Van egyáltalán?Üdv,
yuhui -
Xiller
csendes tag
Sziasztok!
Sokat ajánlott Dell P2417H
Vagy Samsung C24F390FHU ha az ár ugyan az.Főleg játékra lenne de dolgozok is rajta. Egesznap előtte kell üljek néha, van annyi előnye az ívnek amit a Samsung a weboldalan sugallni akár?
Köszi a helpet.
-
Agrippa22
tag
válasz Depression #75518 üzenetére
Melóban 3 IPS monitor előtt ülök, de, van jobb
Ha csak black screen-nél lehetne látni, akkor talán nem vinném vissza, de érezhető a sima használat mellett is, hogy fakóbb a bal alsó sarok. (Mintha 15.000-es kínai teló tft-jét néznéd oldalról)
-
Depression
veterán
válasz Agrippa22 #75517 üzenetére
0 percesen ilyen volt. Csak az ára miatt, és, hogy 100km-ert utaztam érte Miskolcról Egerbe, azért maradt.
Viszont ha nincs teljes fekete képernyő, nem lehet látni. Azért ez nem OLED, sajna ezzel együtt kell élni.Bár vissza küldheted, de sokkal jobbat nem fogsz kapni.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Agrippa22
tag
válasz Depression #75516 üzenetére
De ezt én tegnap vettem ki a csomagolásból
-
Brekk
addikt
válasz holozis_HUN #75512 üzenetére
CRU-val sztem simán. (Custom Resolution Utility) Persze ki kell próbálni, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
ballinboy33
csendes tag
Sziasztok, mi a véleményetek az alábbi monitorról?:
Samsung c24f390fhu -
deja vu
addikt
Gyengébb elektronika, gyengébb állvány mert csak dönthető, kevesebb csatlakozó DP sincs, USB sincs, picit gyengébb képminőség, nem lehet vele vagizni, Dell-el már király vagy a PH-n. A Dell azért egy kategóriával komolyabb.
-
Brekk
addikt
válasz holozis_HUN #75509 üzenetére
Z22i is lehet tudja a 75Hz-et. És lehet h az a dell amit vennél pont nem.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
holozis_HUN
veterán
Szerintetek Dell U2312HM vagy HP Z22i?
HP-nál az előny az, hogy kisebb, ezáltal jobb lesz a PPI --> tuti nem kell majd anti aliasing játékoknál -->több fps.
Viszont a Dell-nél az előny az, hogy 75 Hz-re be lehet állítani. Illetve tesztek alapján alacsony az input laggja. Nem tudom melyik lenne az ideális
Lehet Dell-nél sem kapcsolnék Anti aliasingot, mert nem lenne túl közel a monitor. Viszont a kártyám lehet nem tudná kihajtani a 75 fps-t, szóval max böngészőben tudnám kiélvezni. Nem tudom
El errar es humano y el perdonar, divino.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest