-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Végül megvettem az LG-t látatlanban(kipróbálni nem tudtam és elvégre ti is sz*rtatok fejemre ).
Röviden nagyon örülök, hogy nem vettem meg a Dell-t közel dupla áron, de az egyik szemem még is sír... A monitor színei csodásak, mintha az ablakon néznék ki a külvilágra, természetes. A legjobbak közé való az IPS-k közül amit eddig valaha láttam. Kontraszt is egész jó a kategóriához mérten. Az input lag nagyon alacsony, mindössze 19ms-ot mértem, a képe elmosódásoktól mentes, így játékra is ideális lehet. Ami viszont zavar az az IPS glow ami erőteljesebben jelen van, mint máshol. A bal alsó sarokban viszont orbitális a háttérvilágítás hibája... Nem is értem, hogy a ********* sikerült ezt, így az LG-nek összehoznia.kép Szerencsére a fényerő alacsonyabbra(50 alatt) vételével egész jól korrigálható a hiba, így biztosan nem viszem vissza.
Szóval a végére: Mindenkinek tudom ajánlani az LG MP65 szériáját multimédiás felhasználásra. Fényképszerkesztésre is baromi jó megoldás lehet, ha elkerülöd a bal alsó sarkot.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
superg
senior tag
Ez a Benq ew széria nem tünik rossznak.Csak a 27 -esről olvastam eddig tesztet [link] [link]
Szép sRGB színtér lefedettség benq Va paneltől,pwm free,rendkívűl alacsony minimum fényerő(18 nit) szemkímélő használatra jónak tünik
Ips ben ,24"-ban alternatíva Dell P2414 ez falraszerelhető , pwm mentes,jobb a betekintési szöge,de rosszabb a feketéje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest