- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Végül megvettem az LG-t látatlanban(kipróbálni nem tudtam és elvégre ti is sz*rtatok fejemre
).
Röviden nagyon örülök, hogy nem vettem meg a Dell-t közel dupla áron, de az egyik szemem még is sír... A monitor színei csodásak, mintha az ablakon néznék ki a külvilágra, természetes. A legjobbak közé való az IPS-k közül amit eddig valaha láttam.
Kontraszt is egész jó a kategóriához mérten. Az input lag nagyon alacsony, mindössze 19ms-ot mértem, a képe elmosódásoktól mentes, így játékra is ideális lehet. Ami viszont zavar az az IPS glow ami erőteljesebben jelen van, mint máshol. A bal alsó sarokban viszont orbitális a háttérvilágítás hibája... Nem is értem, hogy a ********* sikerült ezt, így az LG-nek összehoznia.kép
Szerencsére a fényerő alacsonyabbra(50 alatt) vételével egész jól korrigálható a hiba, így biztosan nem viszem vissza.
Szóval a végére: Mindenkinek tudom ajánlani az LG MP65 szériáját multimédiás felhasználásra. Fényképszerkesztésre is baromi jó megoldás lehet, ha elkerülöd a bal alsó sarkot.
-
superg
senior tag
Ez a Benq ew széria nem tünik rossznak.Csak a 27 -esről olvastam eddig tesztet [link] [link]
Szép sRGB színtér lefedettség benq Va paneltől,pwm free,rendkívűl alacsony minimum fényerő(18 nit) szemkímélő használatra jónak tünik
Ips ben ,24"-ban alternatíva Dell P2414 ez falraszerelhető , pwm mentes,jobb a betekintési szöge,de rosszabb a feketéje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Egyedi ékszerdobozka
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest