-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Végül megvettem az LG-t látatlanban(kipróbálni nem tudtam és elvégre ti is sz*rtatok fejemre
).
Röviden nagyon örülök, hogy nem vettem meg a Dell-t közel dupla áron, de az egyik szemem még is sír... A monitor színei csodásak, mintha az ablakon néznék ki a külvilágra, természetes. A legjobbak közé való az IPS-k közül amit eddig valaha láttam.
Kontraszt is egész jó a kategóriához mérten. Az input lag nagyon alacsony, mindössze 19ms-ot mértem, a képe elmosódásoktól mentes, így játékra is ideális lehet. Ami viszont zavar az az IPS glow ami erőteljesebben jelen van, mint máshol. A bal alsó sarokban viszont orbitális a háttérvilágítás hibája... Nem is értem, hogy a ********* sikerült ezt, így az LG-nek összehoznia.kép
Szerencsére a fényerő alacsonyabbra(50 alatt) vételével egész jól korrigálható a hiba, így biztosan nem viszem vissza.
Szóval a végére: Mindenkinek tudom ajánlani az LG MP65 szériáját multimédiás felhasználásra. Fényképszerkesztésre is baromi jó megoldás lehet, ha elkerülöd a bal alsó sarkot.
-
superg
senior tag
Ez a Benq ew széria nem tünik rossznak.Csak a 27 -esről olvastam eddig tesztet [link] [link]
Szép sRGB színtér lefedettség benq Va paneltől,pwm free,rendkívűl alacsony minimum fényerő(18 nit) szemkímélő használatra jónak tünik
Ips ben ,24"-ban alternatíva Dell P2414 ez falraszerelhető , pwm mentes,jobb a betekintési szöge,de rosszabb a feketéje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest