- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
E hónap 8.-án kapcsoltam be a klímámat, és eltekintve az első, kb. 1-1.5 naptól, nagyon szépen beállította a szoba hőmérsékletét 23 fokra.
A klíma inverteres Panasonic TZ 12 SKE,
(Hűtőteljesítmény: 3.5 kW, fűtőteljesítmény: 2.8 kW, hűtési energia osztály: A++, fűtési energia osztály: A+, SEER 6.2, SCOP 4.20. Légfrissítő ionizátorral és automatikus tisztítással, szárítással, Quiet üzemmódban mindössze 20dB a beltéri hangnyomásszint.)
Azóta folyamatosan megy - soha nem kapcsoltam ki -, önmagát szabályozza.
10.-én a villanyóra állása 25168.0 kW volt, 17.-én ugyanakkor 25211.5 kW.
Az ELMŰ összesítő számla alapján a még klíma nélküli lakásom átlagfogyasztása 3,5kW/nap volt.
Innen egyszerűen kiszámítható, hogy mit folyasztott a klímám egy hét alatt, illetve naponta, Ha jól számoltam, 2,71 kW/nap. (Alig több, mintha egy hagyományos százas izzót üzemeltetnék folyamatosan.)
Nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest