- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kéne nekem egy faxa procihütő egy 4200-as X2-esre AM2-es.
Kb 10K-m van rá.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ramius
őstag
-
BPFeri
senior tag
válasz Ace Ventura #204 üzenetére
Szia L. !
Én is beállok a válaszadók sorába.. ezzel: [link]
Üdv, F.....
-
Memphysto
tag
Hú ember te aztán tudod kelteni a pánikot!
Felmentünk Bp-re megvenni a hűtőt meg ügyeket intézni, hazajöttünk és a te hsz.-ed fogadott! Bazz, lett bennem ideg, de szerencsére nekem egy mutáns prescottom van és a hűtő tökéletes rá!
59 C nél nem akar fennebb menni, a venti meg csak 1445-at pörög és halk is!
Nem bántam meg hogy ezt vettük nagyon jó!!!
Mindenkinek köszönöm aki pro kontra írt!
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
Hali!
LGA775-re 4 ezer forint alatt van jobb megoldás, mint az Arctic Cooling Freezer 7 Pro?₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz Flagstaff2 #210 üzenetére
Oké, köszi
Akkor az Arctic venti marad tervbe véve₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
opstefan
tag
Hy!
Bakker 57 fokos a proci magja. Ez azért elé cink, nem? Ennyire ratyi a gyári hűtő, vagy mi?
Valaki help? -
Flagstaff2
senior tag
válasz opstefan #212 üzenetére
Esetleg félremér a lapod vagy szar a pasztázás már vagy megállt a venti vagy... Lehetne folytatni a sort. Fogd meg a hűtőbordát. Ha süti a kezed akkor gáz van. Ha nem akkor nincs különösebb probléma. Szerezz be egy AC Freezer64pro-t kis lelked megnyugtatására.
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Ramius
őstag
válasz Armando_19 #207 üzenetére
én mindig kisker árakat nézem megszokásból, ph-s aprót ritkán böngészem.
[Szerkesztve]gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Új gépem van, kb egy hónapos, dual core-os procival, semmi tuning vagy ilyesmi, nem is ez a célom.
Viszont a gép olyan zajos, hogy egy felszálló repülőgép hozzá képest suttogás.
nem igazán értek a témához, tanácsot kérnék, hogy mi lenne a legjobb megoldás.
Ilyen a proci: Intel P4 2.8GHz Dual Core 2*2MB dobozos Socket 775 (gyári hűtő)
...vagy lehet, hogy nem is ez hangos, hanem a táp ?https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Drizzt
nagyúr
E4300-ra, minél magasabb órajelre, de nem túl hangos léghűtést mit ajánlotok? Scythe infinity heatpipe-tól van valami olcsóbb, de kb. ugyanolyan jó?
I am having fun staying poor.
-
janos666
nagyúr
Helo.
Egy Gigabity P35-DS5 deszkával vennék majd egy E6420-as CPU-t és szeretném ha nem is halálközelbe de azért rendesen meghúzgálni. Milyen bruttó 6000Ft alatti léghűtést ajánlanátok ami még némi feszemelés mellett is behűti a C2d-ket? (a hangereje annyira nem számít, most is vagy 5 ventilátor zúg a gépben és kibirom)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Bagira01
veterán
Nekem terhelés alatt hyper tx-el alapon 40 fokoasak a magok és a cpu-ra 32-t ír az everest 800-as fordulatnál
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
haralambusz
tag
Coolermaster GeminII! Intel D915 27fok-Idle
-
Ace Ventura
addikt
válasz vakondka #220 üzenetére
Pedig szinte 100% hogy a gyári Intel hütő csinálja a hangzavart.Én is kidobtam a fenébe, mert 1.5 év alatt iszonyat hangja lett.Lecseréltem egy egyszerü Glacialtech Igloora.2.5K.-ért.
Esetleg tápventi is elfáradhatott.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Ma vettem meg a jó kis Coolermaster Hyper TX2-es procihütőt.
Hát, mit mondjak eza hütő a best buy szerintem.5300 ft volt Iponba 3 év garral, és minden foglalatra fel lehet pakolni.Jobban hüt mint az előző AC freezer 64 prom.
A hangját nem is hallani.Mondjuk teljesen leszabályozva használom, 3 db 12 centis házhütő venti mellett.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #225 üzenetére
Kicsit átgondolva a kérdést: Ha valakinek van Gigabyte GA-P35-DS4 vagy DQ6 alaplapja akkor megnyugtathatna hogy milyen hűtő az ami elfér a CPU-hoz közeli rézborda-hőcsőrengetegben?
Pl. itt ez a CoolerMaster HiperTX vagy inkább egy ASUS V60. Elférnek a FET-bordák felett?
Vagy ami még érdekel hogy egy hagyományos vastagságú ház oldallapját is fel lehet-e tenni tőlük (pl. egy ASUS TA-89-ét)?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
fradi81
veterán
Hali
Kellene egy hűtő a procimra, ez a ninja elég jól néz ki és ha ventillátor nélkül menne király lenne, Procim 2800+ alaplap: Abit nf7-s. A kérdés hogy erre az alaplapra rá lehet-e rakni és hogy ráfér-e.
[link]
Más hűtő is szóba jöhet csak hűtsön mert most használhatatlan a gépem, játszani se lehet mert fagy minden, proci 67 fok körül terhelés és oldallap nélkül, videókártya is fűt az 56 fok. Várom a javaslataitokat előre is kösz.moto g72, Ninebot d28e
-
Ramius
őstag
ha nincs fent az oldallap akkor nem érnek semmit a ház ventijei. szerezz be egy jó légszállításút előre, egyet -vagy többet- hátra, és csinálj kereszthuzatot a gépben. de ez csak akkor ér valamit, ha a gép oldala a helyén van.
próbáld ki.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
BioNiCMaN
addikt
Zalman? Az mi az? Szvsz csak a nevét fizeted...
#218 Drizzt! Nidzsa valamivel olcsóbb és +1 hítpájpja van.
SCYTHE Infinity Heatpipe CPU Cooler 9,0k
SCYTHE Ninja Plus CPU Cooler 8,2k
Itt: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=87771 51.hsz.
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Zájec
veterán
na ez a másik fele a dolgnak , amit leirtál .. kereszthuzat , zárt ház..
tőbb mint 10 fokos külömbségeket lehet elérni vele..
nálam 2db 12cm és egy25cm szélmalom dolgozik...(Sharkoon Rebel9)
ez például fontosabb mint az hogy ACfreezer7pro v. HyperTX...
ha megvan a huzat akkor nincs gond.. -
frankie!
őstag
Szerintetek melyiknek jobb a teljesítmény/zaj aránya: Zalman CNPS-9500 vagy Arctic-cooling Freezer 64 Pro? E kettőn gondolkodom. Az AC olcsóbb is lenne.
S939-ra akarom, fölmegy mindkettő AM2-re is? -
TeeJay
félisten
mi a véleményetek a Coolink Silentator procihűtőről?
[link]
kb 10ezerbe kerülhet és ez tuti 20dB alatt van hangbanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz BioNiCMaN #242 üzenetére
24dB ha az 1600-as 12centis venti van rajta, de egy Athlon X2 rendszerhez mikor kell ezt 1600-as fordulaton tolni?
nekem van 1200-as Coolink venti az meg 17dB és annak már hallottam a hangját és nagyon csendes
[link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
AMD Power
titán
Egy X2 3800+ vagy 4000+-ra milyen hűtőt érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest