- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
pengwin #49348 üzenetére
Nekem 156 eurós találatot dobott ki, így azért más a helyzet.
Szerintem annyira nem nagy probléma ha a modok és az alfanumerikus rész eltér, a kupakprofil úgyis egyforma lesz.
Nem biztos, hogy Strg feliratot szeretne bámulni a részleges magyarítás után, ami a német kiosztás velejárója, szóval az UK vagy nordic változat szerencsésebb lenne alapnak.mattheus: A legjobb megoldás a vezetéknélküliség elengedése lenne, mert csapnivaló akkus üzemidőt tud ez a Corsair, és akkor a két Fnatic egyik például jó választás lenne. Wireless + mechanikus + világít vonalon a Logitech G613 létezik a Corsairen kívül, de ez sem létezik magyar kiosztással, és ezt egyáltalán nem tudod magyarítani.
Vagy ha a háttérvilágításról mondanál le inkább, akkor itt van egy lista a további lehetőségekről.
-
MineFox54
őstag
válasz
Mr.Csizmás #49344 üzenetére
CK101 nem játszik, ISOt akarok mindenképp
-
pengwin
addikt
115€-ért lehet kapni a K63 Wireless Tastaturt amazon.de-n, 129,99€-ról van leárazva.
Szerintem annyira nem nagy probléma ha a modok és az alfanumerikus rész eltér, a kupakprofil úgyis egyforma lesz. Minden érintett gyártó OEM-et használ, csak a nagyon drága magyar dye-sub PBT szett használ Cherry profilt.
Egyébként meg a német kiosztást lehet nem is kéne magyarítani, ezt már vásárlás után eldöntheti ő is, és a K63 minden egyéb igényének megfelel, 115€+valamennyiért pedig messze a maximális keret alatt lesz. -
dqdb
nagyúr
válasz
KillBorn #49343 üzenetére
Neked nem antighosting kell játékhoz, azt a legócskább billentyűzet is tudja, hanem 2KRO-nál több, lehetőleg 6KRO. Ezt általában a gamer billentyűzetek támogatják, így a két Cherry nem jó (amelyik tudja, annál mindig kihangsúlyozzák). Maradt a 200K és a Vartar, mindkettő minőségével akadtak problémák a topikban, neked kell eldönteni, hogy a halkság vagy a problémamentesség a fontosabb.
-
dqdb
nagyúr
válasz
pengwin #49345 üzenetére
Azt javaslom vegyél egy néemt K63-at, a német kupakokat meg lehet cserélni magyarra negyed óra alatt, pl. valamilyen halott magyar mechanikus billentyűzetről vagy Masterkeys Lite L-ről, és még kereten belül is leszel.
Sem a Fnatic Rush Prón, sem a Corsairen nem szabványos alsó sor van, így nem olyan egyszerű egységes kinézetű magyar kupakkészletet varázsolni rá, van ez az ismeretlen minőségével és vékony kupakjaival és ennyi. A K63-mal a keret sem jön össze, mert a vezeték nélküli változat önmagában 150 euró (a K63 és K63 Wireless két külön modell, könnyű benézni sajnos).Ha már Fnatic, akkor mini STREAK, azon legalább jó az alsó sor kiosztása az MK Lite L-hez.
-
pengwin
addikt
válasz
MineFox54 #49340 üzenetére
Nálam bevállt, az enyém hot-swap-es is.
(#49343) KillBorn
A 200K szerintem egy nagyon kellemes billentyűzet, csak lehetőleg hosszú garanciával kell venni, mert elég jó eséllyel eltörik az ollók pöcke.(#49328) mattheus
Elsősorban én is a német és skandináv (Nordic ISO) kiosztást ajánlanám, a német a legjobb, ha már nem magyar a felirat.
Halk, világításos és magyar de vezetékes billentyűzet pl. a Cougar Vantar vagy a 200K.
A mechanikus billetnyűzetek kapcsoló típusától és a klaviatúra kialakításától függően hangosabbak lesznek, de cserébe sokkal tartósabbak:
Corsair K63: világít, vezeték nélküli, DE-ISO 110-120€ az amazon.de-n, MX Red nem is olyan hangos.
Fnatic Rush Pro: 100€/$, hangtompított Cherry MX Red, viszonylag csendes lesz, van világítása, de vezetékes.Azt javaslom vegyél egy néemt K63-at, a német kupakokat meg lehet cserélni magyarra negyed óra alatt, pl. valamilyen halott magyar mechanikus billentyűzetről vagy Masterkeys Lite L-ről, és még kereten belül is leszel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MineFox54 #49340 üzenetére
SGK2 refurb 50€ körül
CK101 40$
nemvilágítós 26$
Drevo V2, olcsóbb kupakokkal 59$ (az ansi-n dobleshot PBT kupakok vannak) -
KillBorn
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni! Egy halk billentyűzetet szeretnék, lehetőleg valamilyen kompaktabbat, legyen benne anti-ghosting. Még mindig játtszom (multi FPS főleg). A mechanikusok ki is esnek, azok túl hangosak. Nem valami nagy a kínálat ebben a szegmensben, ollósokat néztem, talán azok a leghalkabbak. Cougar Vantar lett volna a választásom, ha lehetne kapni valahol. Illetve van még a 200k. Érdemes még 200k-t venni? Kifutott termék, meg mindenfélét olvasni róla itt. Max 15 ezeret szánnék rá, 16 millió RGB nem fontos, de világítson. A napokban sikerült 20-24dB körülire csökkenteni a gép hangját kis hőmérséklet áldozattal A billzet a leghangosabb elem, cseréni kellene, zavarja a családot este, meg most már engem is. (Cougar 450k).
Cherry kc 6000 slim, Cherry Strait 3.0, 200k. A Strait 3.0 és a kc 6000 slim nagyon bejön, de kérdés mennyire jók játékra. Előre is köszi a választ! -
SybenX
őstag
válasz
SybenX #49334 üzenetére
Kicsit utána néztem a kapcsolóknak, meg a márkáknak és a Cherry MX Brown kapcsolós Kingston HyperX Alloy FPS néztem ki.
Jobb ennél a xeno204 által linkelt Tesoro GRAM MX One? Vagy van más ami jobban megéri?
Viszont ami linkelve van Tesoro az Brown vagy Blue kapcsolós? Mert mindkettőt írja a leírás. -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Minden bizonnyal meg leszek kövezve, de:
szeretnék vásárolni egy ISO kiosztású (AltGr+i;+j nemgyerebe), lehetőleg NumPad nélküli, lehetőleg (nem feltétel) háttérvilágított mechanikus billt. <=$65 a keret. Természetesen kínai beszerzés játszik.
Z-77 et találtam egyedül... Ez mennyire ajánlott, esetleg van e más típus ami játszhat? -
xeno204
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek ez valós?
mert a 6 év gyári garancia miatt lecserélném a Durandal-om + a világítás is jól jönne néha. Szokott ezekre ennyi lenni? A gyártó oldalán csak 1 évet látok.
-
nyunyu
félisten
válasz
gzbotii #49335 üzenetére
Ez kb. a tökmindegy *, melyiket veszed, fél-egy év múlva úgyis selejtezheted le kategória.
Nekem mondjuk személy szerint nem jönnek be ezek az újhullámos, nagyon lapos, szigetes billzetek, inkább az 5-10 évvel ezelőtti brand gépekhez mellékelt billzetekre voksolnék, ha még lehet(ne) olyanokat kapni, és/vagy gumidómot kellene használnom.
Első körben Dell SK-8115, Lenovo Preferred Pro (SK-8815)
Szögletes logós HP SK-2880 már határeset, kevésbé kényelmes, mint az előző kettő, annak az utóda, a kerek logós HP KU-0316 viszont egyáltalán nem nyert, hamar öregszik.Nyilván ezeknél sosem volt tervezési szempont az NKRO, úgyhogy gamingra nem igazán alkalmasak.
Aprón hirdetnek új Lenovo Preferred Prokat, meg Pro II-ket, de azokból a II már túl modern, alacsonyabb felépítésű, inkább a régebbit nézegesd.
*: amíg nem mínusztech K120/200, mert azokért újonnan is kár kiadni az ötezret.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Max 5000Ft-ig milyen billentyűzetet ajánlotok? Magyar kiosztás fontos lenne.
Én eddig (előző munkahelyemen, négy hónapos tapasztalat alapján) Dell KB216-ot néztem ki.
Főként szövegszerkesztés, otthoni felhasználás a cél.Esetleg egyéb tip?
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
1.Mekkora összeget szánsz rá? 20k körül
2.Használt szóba jöhet? Igen.
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? 3 ezer Ft-os genius-t, lecserélném mert kényelmetlen, háttérvilágítás fontos lenne.
4.Mire használnád a billentyűzetet? programozás
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) Kipróbálnám a mechanikust.
6.Van konkrét modell ami tetszik? Logitech G413
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) angol vagy magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) numpad nem fontos
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) fehér háttérvilágítás legyen benneMit ajánlotok ezekkel a kritériumokkal? Első keresésre a Logitech G413 tetszett meg.
-
nyunyu
félisten
válasz
pengwin #49329 üzenetére
A baj az, hogy ezeken nagyon megtévesztőek tudnak lenni a spec/másodlagos karakterek jelei, pl. eggyel odébb vannak a zárójelek a számsoron...
Német és skandináv kiosztásokon pont jó helyen van a zárójel. (Shift-8/9)
Valamelyik nap itthon dolgoztam, aztán a svéd billzetes laptopom mellé keveredett az asztali gépem német billzete, akkor tűnt fel, hogy mennyire hasonlít a két kiosztás, alig 7-8 alfanumerikus gomb tér el egymástól, számokon lévő másodlagos layer majdnem ugyanaz.
Amiben kellemesebb a szemnek a svéd kiosztás: angolul vannak rajta a mod gombok feliratai, így nem kell silabizálni rajta, hogy a Druck a PrtScr.
Update: svéd az QWERTY feliratozású, német QWERTZ.
-
gaben22
senior tag
válasz
mattheus #49328 üzenetére
Én is germán kiosztást használok, egyedül a spec karaktereknél tud esetleg megremegni a kezem. Egyébként 50k HUF-ért már kapsz germán kiosztású Ducky-t (Merlin Hardvertől), vagy picivel többért akár magyar kiosztású Varmilot is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
pengwin #49329 üzenetére
Az ISO kiosztású EU billekből mondjuk a franciát messziről kerülném, mert ott tényleg totál össze vannak kutyulva a gombok: [link]
A legkevésbé zavaró szerintem a svéd és a német billentyűzet, a z és y mondjuk ott is fel lehet cserélve de nem mindig, illetve a 9 után lesz a 0, de ez még simán vállalható kompromisszum. Legalábbis ha nekem tetszene egy keyboard, és csak annyi baja lenne, hogy nincs HU kiosztás, akkor tuti megvenném. (Kivéve ha francia
)
-
pengwin
addikt
válasz
mattheus #49328 üzenetére
Kiosztásban egyébként mi az ami a legközelebb a magyarhoz ? AHol már a hosszú í-nek is van gombja ?
Minden 105 gombos ISO kiosztás ilyen (pl. UK, német, spanyol, francia... vagyis az összes európai nyelv).
A baj az, hogy ezeken nagyon megtévesztőek tudnak lenni a spec/másodlagos karakterek jelei, pl. eggyel odébb vannak a zárójelek a számsoron... meg a magyar ékezetes betűk helyén csak spec. karakterek szoktak lenni, pl. UK angol billentyűzeten, amin nehezebb kiigazodni.
Majd este írok javaslatokat, de most wjörk van.
-
mattheus
őstag
válasz
pengwin #49327 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál!
Hosszútávú, tartós megoldást keresek, így drágább megoldások is szóba jöhetnek.
50 -nél nem nagyon szeretnék többet rá költeni, de azt csak akkor, ha van rá ésszerű magyarázat (nem biztos, hogy lesz).Sajnos gépirni nem tudok, így vakon gépelés nem igazán megy (bár fejben nagyjából megvannak a gombok, de nem helyes kéztartással), ezért gondolkoztam főleg magyar kiosztásban. Kiosztásban egyébként mi az ami a legközelebb a magyarhoz ? AHol már a hosszú í-nek is van gombja ?
Köszönöm!
-
pengwin
addikt
-
Ébri
senior tag
-
Domonkos
addikt
Sokkal jobb megoldas, ha fogsz egy A/5-os lapot, amire kinyomtatod/felrajzolod azon karakterek helyet, amit nem tudsz es ezt a papirt raragasztod a monitorod talpara. Gyorsabb es ergonomikusabb is, mint a billentyuzetet bamulni, arrol nem is beszelve, hogy a vakon gepeles tanulasat is jobban segiti.
Szamomra egyebkent meg mindig megdobbento, hogy hogy vannak olyanok, akik napi 8 oraban a billentyuzetet pufolik es meg nem vettek a faradtsagot, hogy megtanuljak normalisan hasznalni.De nem akarok megint errol flameelni...
-
BaLee
addikt
válasz
Apollyon #49312 üzenetére
Nálam azért számít, mert egyrészt más is használja a gépemet, másrészt bár én is vakon gépelek, a pár speciális karaktert még mindig meg kell néznem így 25 év számítógép-használat után is. És nagyon tudna idegesíteni, ha keresőben kellene keresgélnem egy karakter helyét a billentyűzeten...
-
Mr.Csizmás
titán
asszem meg is van a roll safe meme díj nyertese.
-
Ébri
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49316 üzenetére
Teljes altos HU bill. kiosztás jpg mentve desktopra, ha gyorsan nem találom meg, kattintok kettőt. (Na jó, Win+D, duplakatt, alt+f4, alt+tab, de ezt hosszabb leírni, mint megtenni. És csak a ritkán használtaknál kell, én konkrétan a számok jobb altos kombinációinál használom.)
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés, van-e a Spirit Of Gamer K500-hoz hasonló áron, nem bazári világítással mechanikus billentyűzet? Egyszínű világítás már jó lenne.
Főként játékhoz, magyar kiosztással a kevés gépeléshez.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
gaben22
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49316 üzenetére
hasonlóan járok el én is, viszont van 3 40-50 karakteres master passwordom, ott azért megremeg a kéz
.
-
sagit
veterán
CM SK650 visszaküldve, ehylette Roccat Vulcan 100 AIMO beszerezve. Ez már tetszik is, fényerőt is lehet állítanim, ISO is. Mehet a K800 nyugdíjba
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsiráfnyál #49315 üzenetére
ansi-t használok, ha valami ritkább karakter kell, akkor nagyjából tudom hol van, legfeljebb rendeltetésszerűen használom a backspace-t
nem kell túlmisztifikálni ezt a feliratozás témát.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #49314 üzenetére
Jó ez könnyített pálya volt, a nagy része sorban szomszédos.
Én napi 9 órát gépelek kb 15 éve, gyakran használok speciális, és ékezetes karaktereket is, de UK ISO-n még mindig keresnem kell a ritkábban használt kombókat. Biztos vannak, akik tényleg meg tudnak tanulni full vakon gépelni, de szerintem az egy szűk kisebbség.
A kupak oldalára matricázás szerintem a megoldás, az nem is irritálóan undorító, és az alkalmi puskázásra is pont elég, de egyelőre nem találtam meg hozzá a megfelelő nyomdát (két csoport van, az egyik ami nem hallott még a 70 Ft-os kacsás matricánál komolyabb technológiáról, a másik pedig ami nem áll szóba senkivel 500 példány alatt). A nyomorékabb kombókat pont oda lehetne matricázni, és a technológia is simán adott hozzá (van olyan matrica, ami az életben le nem kopik onnan), csak nincs, aki legyártsa (illetve van, de nem hajlandó rá).
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsiráfnyál #49313 üzenetére
<>#@{}-.,();:=/%!+"'[]*&~ˇ^ß$
ezek mind AltGr-es dolgok nagyrészt, äÄ€÷× kimaradt, de ezeket az eurójel kivételével ritkábban használják. (amúgy AltGr+ m, y, x, v, b, n, kötőjel simán van és numpadon is, pont, vessző, stb...)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mattheus #49311 üzenetére
No offense, és nem kifejezetten csak tőled kérdezem, hanem inkább általánosságban: ha ilyen szinten elhasználtál egy billentyűzetet, akkor abból azt feltételezem hogy már tudsz annyira gépelni, hogy nem kell nézned a kezed milyen billentyűt akarsz leütni, sőt talán már vágod fejből nagyjából az elérhető kombinációkat is.
Ilyen esetben miért nem elég egy ISO kiosztás, és ezen belül bármilyen EU-s billentyűzet? Ugyanúgy megvan minden magyar karakter helye, beleértve a dedikált Í betűt is.
Én is jobban szeretem a full magyar ISO-t, de számomra már nem olyan fontos hogy oda legyen írva minden karakter, sőt már gondolkodtam ninja billzeten is, az még jól is néz ki.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek klaviatúra választásban. Az emúlt 5 évben Logitech K800-at használtam nagy megelégedéssel, azonban pár héttel ezelőtt a fő Enter gomb rögzítője eltörött (anyagfáradás).
Próbáltam lázasan utánanézni a piacon, hogy van-e szervizelésre lehetőség (FixIT), de válaszra sem méltattak, több próbálkozás után sem. Ebay-en lehet gombot venni, de csak a kisméretű (US) Enter-t és nem a nagyobbat, ami a UK sajátja. Írtam a Logitech nemzetközi supportnak, akik sajnos nem tudtak segíteni, mert nincs ilyen alkatrész nekik raktáron. Ettől függetlenül rendkívül kedvesen felajánlottak egy kupont, ha vásárolni szeretnék helyette valami mást, ami nagyon kedves volt Tőlük (!)
Néztem egyéb klaviatúrákat a piacon, de nem nagyon találtam ami bejött volna.
Ami nekem fontos lenne az a1. Halk, csendes működés
2. Lehetőség szerint vezeték nélküli kivitel
3. Világítással (itt esik ki majdnem az összes klaviatúra)
4. Magyar kiosztással (ez is hatalmas szűrő)Én ennek megfelelő klaviatúrát eddig nem találtam a K800-an felül (Logitech Craft tudja ezeket az opciókat, de nincs magyar kiosztású kiadás), ami viszont most már a Logitech kínálatában a legnagyobb sajnálatomra nem érhető többet el
Gondoltam magamban, hogy nézek akkor valami Gamer billenytűzetet (Cooler Master MasterKeys CK550), de az sincs magyarban, pedig ár értékben jónak tűnik.
Van esetleg valami ötletek, mit lenne érdemes megfontolnom, kipróbálnom?
Köszönöm!
-
pengwin
addikt
Sikerült feltámasztani a Z-88-at, kapott egy spirituszos fürdőt, kicseréltem az elázott bélést, és meggyógyult.
-
Domonkos
addikt
válasz
Domonkos #49294 üzenetére
Kesz es tesztelheto.
Ha segitseg kell a beuzemeleshez vagy hasznalatahoz, akkor a kerdeseket itt vagy privat uzenetek formajaban tegyetek fel! Ha otletetek van, esetleg hibat talaltok a kodban, akkor meg mindenkepp szoljatok!Egy het hasznalat utan nalam egy 40%-os billentyuzeten teljesen ki tudta ez valtani a retegezest. Kenyelmes.
-
pengwin
addikt
válasz
Snowy_owl #49304 üzenetére
Simán lehetne forrasztási hiba, de szerintem nálad túl sok gombot érint ahhoz.
Most vagy mindegyiknél van hiba, vagy valami közös ponton van valami baj. Így nem lehet megmondani, A forrasztási hiba simán benne van a pakliban, de valószínűbb a több hibás kapcsoló, azt meg macerás lenne házilag cserélni: gyorsabb, biztonságosabb a garanciális ügyintézés, mint várni 1-2 hónapot a kínából rendelt alaktrészekre és eszközökre.Nálam az N betű kettőzött vagy nem érzékelt mert kicsit gyengén forrasztottam be a foglalatát, de utána újraforrasztottam és azóta semmi baja.
-
Domonkos
addikt
válasz
Snowy_owl #49304 üzenetére
Elmeletben igen, viszont a gyakorlatban ez ritkabban szokta ezt eredmenyezni. Ha rossza a forrasztas, akkor vagy sehogy, vagy csak bizonyos iranyokbol nyomva erzekel az adott billentyu. Ha mindig erzekel, meg finoman nyomva is, de ha meg olyankor is duplaz, akkor szerintem egyertelmuen a kapcsolo lesz a ludas. Szerencsere azokat sem tul bonyolult cserelni. Kis ugyesseg mondjuk kell hozza, ha plate mounted kapcsoloid vannak...
-
Snowy_owl
őstag
Egyébként a kettőzés problémája az utalhat forrasztási anomáliára? Meg kell hagyni, néha ha nagyon dologba vagyok, akkor hajlamos vagyok erőteljesen püfölni. (touchtypeolni kellene
)
-
nyunyu
félisten
Kakaós tejbevonók átka.
Más technológiával viszont nem lehet gazdaságosan világítós magyar kupakokat gyártani, doubleshot nem lenne olcsó párezer darab alatt, annyit meg nem lehet eladni a magyar piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- gerner1
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest