- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Skacok,egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Asus TUF Gaming B650M-PLUS alaplap. 2 hónap után visszaküldtem az Alza-ba garanciális javításra,mert letört a VGA befogató oldalon alul két kis pöcök,holott én kb 3 szor tettem be és vettem ki VGA-t. No,ezek után 24 napig ültek rajta a szervizben, többszöri kérdésre is a szokásos legyek türelemmel,mondom,ok, kívárom, nincs más lehetőség.
Erre kaptam most egy meglehetősen érthetetlen választ,miszerint garancián kívüli javításra adnak árajánlatot 32e Ft-ra és nyilatkozzak,elfogadom-e. 2 hónapos az alaplap,Reddit-en olvastam másoknál is ezt a hibát,egy xaros műanyag pöcök tört le és 24 nap után van pofájuk ezzel megkeresni,ja és hogy ha nem kérem a javítást,akkor is számíthatnak fel költséget. Amúgy ha nem ismeri el garanciális hibának akkor miért is nem jelzi azonnal?WTF? Ezek beütötték a fejüket,az Alza semmilyen garanciális, jótállási és fogyasztóvédelmi szabályt nem ismer,vagy áprilisi tréfa?
Megírtam hogy akkor most fussanak neki ennek mégegyszer és vagy javítsák ki vagy küldjenek egy másikat helyette. Kíváncsi leszek,meddig kell ezekkel is szórakozni. Semmilyen olyan dolgot nem kértem ami nem jogos,egy 2 hónapos alaplapnal ne mondja senki hogy ez normális.
Ilyenkor szerintetek mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest