Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Allien
üzenetére
14-140 -es zoom obit nem tervezel? En nagyon szeretem, nem valnek meg tole, mert baromi hasznos tartomany, es szep a kepe. Oke, egy portre obi meg kell melle, meg ele es moge egy szeleslato es egy tele, de ennyi.
Nekem sokaig egy Oly 9-18 volt a szeleslato, egy Pana 14-140 a mindenes, 100-300 a tele, es egy Mitakon 25 f0.95 a portre. Aztan eladtam a szeleslatot meg a telet, hogy vehessek egy Pana 10-25 f1.7-et, a Mitakont is el akartam adni, bar nehez szivvel, mert nagyon szeretem tekergetni, de aztan bejott meg penz, igy mar nem arulom :-)
Neha egy "jatszos" halszemen gondolkodom, valami olcso kene, de az Oly bodycap baromi draga ahhoz kepest, hogy nem egy komoly objektiv. Az aliexpresszen neha nezek, es van egy tipus, asszem 7.5mm f2.8 talan, ami nagyjabol egy aron van az Olyval, az jobban tetszik. De most nem akarok ennyit sem kiadni. :-)
Ha 25-ost portrenak szeretnel, abbol van a Pana haza tajan tobb jo is, de ha jo a MF is, es nagyon szamit az ar, akkor akar egy kinai rendeles is mukodhet, ott toredek penzert kapsz MFT foglalatu nagy fenyeros uveget 25 mm korul.
Tudom, minoseg, meg garancia, elvegre kinai, szoval lutri, ez van. En eddig egy kinai uveget vettem, a Zhongy Mitakon Speedmaster -t, es minosegileg semmi kifogasom nincs vele. Igaz, nem Aliexpress, hanem amazon.de volt, hogy legyen hova visszakuldeni ha torotten erkezik. De echte kinai, ahogy a nemet mondana. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest