Hirdetés
- Apple asztali gépek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza
üzenetére
Nem vágom, hogy mit akartál ebből kihozni. Mondjuk, az iróniád sem esett le, szóval, lehet, hogy már hétfő du. fáradt vagyok 
#97256 forceberg: óvatosan fogalmazok, csapdát sejtek itt is
. Minden formátum fotósainak döntő többsége a HDD-nak fotóz. Sajna erről nem lehet statisztikát gyártani, de enélkül is biztos vagyok a dologban.Na de, hogyan jutottunk el idáig? Eredetileg annyit akartam csak írni, hogy a természetfotós tábor "kiszolgálása" akár egy racionális lépés is lehet. Sokan vannak, sokan használnak Olympust vagy Panát és jól elvannak, eszük ágában sincs menekülni a rendszerből, ha kapnak visszajelzést, hogy a JIP fenntartja a bulit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen program, ami...?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vágom, hogy mit akartál ebből kihozni. Mondjuk, az iróniád sem esett le, szóval, lehet, hogy már hétfő du. fáradt vagyok 
. Minden formátum fotósainak döntő többsége a HDD-nak fotóz. Sajna erről nem lehet statisztikát gyártani, de enélkül is biztos vagyok a dologban.