Új hozzászólás Aktív témák

• jaanoo89

aktív tag

válasz csurgoi #95298 üzenetére

A 4/3-ad tulajokat egyáltalán nem verték át, mert egy jó ideig kaphatóak és még tovább szervízelhetőek voltak azok a gépek és objektívek, az E-M1-el pedig teljesen jól használhatóak voltak a régi objektívek. Ilyen egy átállás.

A Samsungot senki se szidja, remélem TV-t és telefont se vesz senki tőlük, mert ők aztán tényleg jól átcseszték a népet, kiadták a csúcs gépet és kb. másnap bezárták a fotós részleget és azokat az objektíveket tényleg nem tudtad másra rátenni.

Itt az a szomorú helyzet, hogy nem ment jól az üzlet. Azért ezt mondogattuk itt a fórumokon már egy ideje, annyiból volt fura a kommunikáció, hogy tagadták a bezárás hírét, de ugye a Panasonic se említi, hogy sok keresnivalója már nincs a fotózásban eztán. Mert azt remélem senki se hiszi, hogy nekik bármi keresnivalójuk van hosszútávon ezek után. Eleve az MFT így már sok új tulajt nem fog vonzani, ez a Pana eladásaira is kihat majd, a FF világban pedig nem tudom olyan áron a CaNikon és Sony mellett mégis ki venne Panát. Az ő sorsuk ott fog eldőlni, ha ott nem vetik meg a lábukat, dobják majd ők is a részleget.

Sajnos tényleg átalakul a világ, én már napját se tudom, mikor láttam a kirándulásaim során legalább 2 fényképezős arcot egy helyen...

Új hozzászólás Aktív témák