- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
csurgoi
üzenetére
A 4/3-ad tulajokat egyáltalán nem verték át, mert egy jó ideig kaphatóak és még tovább szervízelhetőek voltak azok a gépek és objektívek, az E-M1-el pedig teljesen jól használhatóak voltak a régi objektívek. Ilyen egy átállás.
A Samsungot senki se szidja, remélem TV-t és telefont se vesz senki tőlük, mert ők aztán tényleg jól átcseszték a népet, kiadták a csúcs gépet és kb. másnap bezárták a fotós részleget és azokat az objektíveket tényleg nem tudtad másra rátenni.
Itt az a szomorú helyzet, hogy nem ment jól az üzlet. Azért ezt mondogattuk itt a fórumokon már egy ideje, annyiból volt fura a kommunikáció, hogy tagadták a bezárás hírét, de ugye a Panasonic se említi, hogy sok keresnivalója már nincs a fotózásban eztán. Mert azt remélem senki se hiszi, hogy nekik bármi keresnivalójuk van hosszútávon ezek után. Eleve az MFT így már sok új tulajt nem fog vonzani, ez a Pana eladásaira is kihat majd, a FF világban pedig nem tudom olyan áron a CaNikon és Sony mellett mégis ki venne Panát. Az ő sorsuk ott fog eldőlni, ha ott nem vetik meg a lábukat, dobják majd ők is a részleget.
Sajnos tényleg átalakul a világ, én már napját se tudom, mikor láttam a kirándulásaim során legalább 2 fényképezős arcot egy helyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- Üzleti vita és megbeszélés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest