Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz Mercutio_ #95118 üzenetére

A pentax-el úgy vagyok, hogy sokan hivatkoznak rá, hogy a kategóriában mennyivel jobb ár/érték jár vele, de szinte senki nem keresi, vagy használja, vagy már rég nincs meg, mert áttért a szarabb ár/értékű canikonra, vagy akár milcre (nem pentax-re)....
    Már '11-ben is sajnáltam azt a két srácot, akik egy pentax-el, és egy sony dslr-el jelentek meg a fotóstalin, mert gyakorlatilag kimaradtak a cserélgetésből, kipróbálásból, tapasztalat cseréből...
    Minden nagyszerűsége ellenére valahogy elég kicsi a közössége. Erre persze rávágják, hogy nem jó a marketingje, amivel nem értek egyet. Anno még néztem is, hogy milyen jó 5let több színben kihozni ezeket a belépő vázakat. Aztán a milcük se szerepelt jól.
    Szóval nem minden a kereső méret. Persze számomra. Igaz ez múltidő, mert a kérdezőnek el lett adva a nikonja.

Ráadásul Te is rosszul 'ragzod', mert az 'penteksz' ahogy egyszer olvastam a fórumon, mikor valaki kioktatott másokat :DD :P :P :R

(#95123) dussy: jah vagy úgy! Azt hittem a "váltanék" még nem következett be.... :B .

Új hozzászólás Aktív témák