- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tavaszi hardvernyitány
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A pentax-el úgy vagyok, hogy sokan hivatkoznak rá, hogy a kategóriában mennyivel jobb ár/érték jár vele, de szinte senki nem keresi, vagy használja, vagy már rég nincs meg, mert áttért a szarabb ár/értékű canikonra, vagy akár milcre (nem pentax-re)....
Már '11-ben is sajnáltam azt a két srácot, akik egy pentax-el, és egy sony dslr-el jelentek meg a fotóstalin, mert gyakorlatilag kimaradtak a cserélgetésből, kipróbálásból, tapasztalat cseréből...
Minden nagyszerűsége ellenére valahogy elég kicsi a közössége. Erre persze rávágják, hogy nem jó a marketingje, amivel nem értek egyet. Anno még néztem is, hogy milyen jó 5let több színben kihozni ezeket a belépő vázakat. Aztán a milcük se szerepelt jól.
Szóval nem minden a kereső méret. Persze számomra. Igaz ez múltidő, mert a kérdezőnek el lett adva a nikonja.Ráadásul Te is rosszul 'ragzod', mert az 'penteksz' ahogy egyszer olvastam a fórumon, mikor valaki kioktatott másokat
(#95123) dussy: jah vagy úgy! Azt hittem a "váltanék" még nem következett be....
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.