Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A pentax-el úgy vagyok, hogy sokan hivatkoznak rá, hogy a kategóriában mennyivel jobb ár/érték jár vele, de szinte senki nem keresi, vagy használja, vagy már rég nincs meg, mert áttért a szarabb ár/értékű canikonra, vagy akár milcre (nem pentax-re)....
Már '11-ben is sajnáltam azt a két srácot, akik egy pentax-el, és egy sony dslr-el jelentek meg a fotóstalin, mert gyakorlatilag kimaradtak a cserélgetésből, kipróbálásból, tapasztalat cseréből...
Minden nagyszerűsége ellenére valahogy elég kicsi a közössége. Erre persze rávágják, hogy nem jó a marketingje, amivel nem értek egyet. Anno még néztem is, hogy milyen jó 5let több színben kihozni ezeket a belépő vázakat. Aztán a milcük se szerepelt jól.
Szóval nem minden a kereső méret. Persze számomra. Igaz ez múltidő, mert a kérdezőnek el lett adva a nikonja.Ráadásul Te is rosszul 'ragzod', mert az 'penteksz' ahogy egyszer olvastam a fórumon, mikor valaki kioktatott másokat
(#95123) dussy: jah vagy úgy! Azt hittem a "váltanék" még nem következett be....
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztrofotózás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.