- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Nekem volt Meike MK-320-as vakum m4/3-ra. Ott elégedett voltam vwlw, ment szépen ttl-ben is. Azt hiszem nincs benne zoom, nem állítja a vakufejet a gyújtótávolsághoz, de ez ekkora méretben talán nem is kivitelezhető. Összességében m4/3-on elégedett voltam arra z amatőr felhasználásra, amire használtam.
Most Nikon variánsom van belőle, ott már nem ilyen szép a kép. Bár ttl-t tudna, de mégsem csinálja. Nem látja az gépen állított iso-t, a zársebességet, semmit. Manuálban elvillan, szóval amíg nem lesz pénz egy gyárira, addig marad. Mivel angol ebay-es vétel, ezért a garanciával sem foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest