Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy haverom felkért engem és egy (még)
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.
Azért ilyet tök jó megélni, mikor egy ős-tükrös, aki ugye "felesküdött" a jólbevált öreg technológiára, lepetél egy kis tücsökpöcstől 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.