Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Azokat kérdezném, akinek van GH3 tapasztalata, hogy az EVF színeiről mi a véleményük. Sajnos elhalálozott a gépem és szervizben van, mert nem lehet bekapcsolni (elszabadult benne egy csavar). Így a kijelzőről sem tudtam véleményt kérni, de elmondtam, hogy nem túl jók a színei. Nehéz így meghatározni, de szinte biztos, hogy piros túltengése (is) van. Ezt nem is lehet korrigálni, csak kicsit enyhíteni beállításokban. Arra lennék kíváncsi, hogy ez alap, vagy az enyém egy rosszabbul sikerült példány. Biztos vagyok benne, hogy cserélni nem fogják emiatt, pedig a beégés miatt sem bánnám. Sajnos másfél év alatt már szépen látszanak a beállítások körben a kijelzőbe égve. Ez szintén normál OLED működés és nem garanciális hiba jelenség a kézikönyv szerint sem. Amúgy ez vicces, ahogy a kézikönyv ezekről ír. Lehet, hogy valami totál rossz, nem azt látod stb. de ez nem érinti az elkészült képet, szóval ez nem számít hibás működésnek. Kíváncsi lennék, ha azok, akik ezt gyártják és leírják vennének egy drága autót, amiről lekopik a fényezés, szétrepedezne a bőr kárpit, zörögnének leesnének a műszerfal gombjai pár nap használat után és az autógyár azt mondaná, de hiszen elvisz A-ból B-be, szóval ezek nem hibák, akkor mit is csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest