Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
kicsit off de itt is megkérdezném ha nem gond srácok.
kompakt topikban már feltettem a kérdést, de itt többen értitek majd a problémámat szerintem

epl2 szettet váltanék, mert még arra sincs szükségem / és nagy méretben, és igazi zsebrevágható, de azért valamennyire azt a szintet közelítő kompaktra vágyom, aminél jpegben fotóznék mindenféle utómunka nélkül.
mit javasoltok? a másik topikos javaslat közel áll hozzám (köszi schawo
fujifilm xq1, de egy tapicskolós képernyő sem ártana esetleg. szóba került idáig a canon 1xx sorozat, vagy esetleg a sony csúcsgépe, de az is máér negyven mm mély, ami szerintem sok a zsebrevágáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Formula-1
- Horgász topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

fujifilm xq1, de egy tapicskolós képernyő sem ártana esetleg. szóba került idáig a canon 1xx sorozat, vagy esetleg a sony csúcsgépe, de az is máér negyven mm mély, ami szerintem sok a zsebrevágáshoz.