Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
1. Ettem már durvább helyen és túléltem

2. Láttam, hogy furgonnal hozzák zsákban a jeget.Nem a jég veszélyes szvsz (a hideg is fertőtlenít), hanem pl. az evőeszközök. Sok helyről, pl India, Egyiptom is hallottam, hogy jó hely, Nílus-túra szép tiszta konyhája ellenére is sokan azért kaptak hasmenést, mert csapvízzel (vagy még rosszabb esetben, folyóvízben) mosták el az edényeket, tányérokat, evőeszközöket...
Lassú Víz: elég szélesen lát ez az obi, minden benne lett volna a képben, én is, ha nem megyek annyival arrébb -- annyira meg azért nem akartam volna ott sem eltávolodni a gépemtől...
Marseille: azért nem mindig ilyen. Azt megelőző este megintcsak későn értünk vissza, csak pár hely volt nyitva, 19 ringgitet elkértek egy olyan kétfős "claypot fried chicken rice" kajáért (turista-felár, beszorozták duplájára minimum), ami nem csak kevés volt kettőnknek, de még annyira jó se volt, és színhús mellett elég sok csont, mócsing, meg valami nagyon alja-kategória "sausage" (nem magyaros kolbász, hanem az angolosabb, ami félút a virslihez) volt benne. Ez a sarki indiai, ahol tegnap voltunk, nagyon helyi indiai lakosságra volt, sztem fehér emberek az utóbbi pár hónapban csak mi voltunk.
Ezt a banán-pitét inkább a helyi indiaiak kaja-áraira, és ebből kiindulva az indiai kaja-árakra írtam.A chai általánosan teát jelent. Ez simán "milky-tea", ha értenek egy kicsit is angolul
Országonként más a neve, máshogy hívták HK-ban, SG-ban és itt is.Azért az "elképesztő olcsóság" erős túlzás, és két oldala van. Egyrészt Malajzia nem egy gazdag ország, alacsonyabb a GDP/fő és jóval alacsonyabb az átlagkereset, mint Mo-n. Itt még nagyobb a jövedelmi szakadék: míg az előkelőbb helyeken Ferrarik, Lambok, stb; máshol meg a csóróság, mocsok. Sok a koldus, és ezek még nyomorultabban néznek ki, mint Bp-en.
... és akkor az egészségügyi ellátásra jobb nem is gondolni...
Mazsi: igen, nekem is a szép, karbantartott, tiszta, rendezett, szabályos, stb. Szingapúr után megérkezni ide, nyitott szennyvízcsatorna, káosz közlekedés, mocsok mindenütt, azért nekem is mellbevágó volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Router gondok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Canon EF 24-105mm f/4L IS USM zoom objektív - Újszerű -
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Országonként más a neve, máshogy hívták HK-ban, SG-ban és itt is.