Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Drughi
üzenetére
1. ha van rawkonverter progid érdemes, de előbb a gép használatát tanuld meg sztem + kompozíciós, technikai alapokat...a kis oly jpeg motorja nagyon jó, de raw-bal jobb minőséget kapsz, meg ha elszúrsz valamit több az esélyed, hogy visszahozd a képet..pl. kiégések, alexpó, fehéregyensúly stb.
2. ha nem akarsz swenkelni, gondolom is1-en a tuti, is2 csak függőlegesen stabilizál, is3 vízszintesen
3. dunsztom sincs mi az, de én is kilőttem asszem, elég furán hangzik
valami olyasmi lehet mint a "digitális zoom" 
4. -- benne van a nevében
5. jpeg-en ha akarsz zajtszűrni ízlés, tapasztalat kérdése, hogy neked melyik szint felel meg, de ha raw-ban kattogsz, bármire állítod nem fog zajt szűrni, ergó ez a feature csak jpeg-re vonatkozikamúgy az oly menüje feneketlen, mai napig felfedezek néha fura dolgokat benne, amiről nem is tudtam, és most is van ami fogalmam sincs mire való

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valami olyasmi lehet mint a "digitális zoom"