Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hopsz, a magas iso nálam lemaradt
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".Második kép: Aztabüdös!
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese 
Van valami általános menet erre, vagy képenként változó mikor mit érdemes állítgatni?
Könyv/netes videók közül mivel érdemes kezdeni, ha még sose foglalkoztam raw konvertálással?
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- SONY PS4 PRO
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese