- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék gépcsere döntésben.
Szeretett OM-D E-M10-emet szeretném cserélni egy frissebb, jobb konstrukcióra. Mivel nem fotózom már napi szinten, elvagyok vele, és számomra a képminősége is rendben van. Egyedül a képzajjal nem vagyok kibékülve. Nem most kezdtem az Olympus gépek használatát (még a prizmás E-10-el kezdtem, aztán volt jónéhány modell), így kb. tudom, hogy ezzel együtt kell éljek, de hátha javult már valami e téren.
Sajnos anyagilag nem tudok sokat rászánni, így két modell van, ami szembejött velem, mint cserelehetőség, mindkettő kevés expo-számmal és szép állapotban:
-E-M1
-E-M10 Mark IIIAz E-M1-ben vonz a kialakítás, a váz minősége, és a gyors fókusz, de kb. annyi idős, mint az E-M10-em.
A Mark III frissebb, újabb képfeldolgozó rendszerrel, de lassabb autofókusszal.
Tudom, hogy mindkettő már öregecske modell, de mit tudnátok felhozni pro és kontra egyik vagy másik modell mellett, illetve ellen? Vagy ezekre nem is érdemes váltanom, mert nem lesz érezhető a minőségkülönbség?
Amúgy családi kirándulásokat, a kutyáimat, virágokat, meg céges csapatépítőket szoktam fotózni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- BestBuy topik
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest