Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobby G.

senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék gépcsere döntésben.

Szeretett OM-D E-M10-emet szeretném cserélni egy frissebb, jobb konstrukcióra. Mivel nem fotózom már napi szinten, elvagyok vele, és számomra a képminősége is rendben van. Egyedül a képzajjal nem vagyok kibékülve. Nem most kezdtem az Olympus gépek használatát (még a prizmás E-10-el kezdtem, aztán volt jónéhány modell), így kb. tudom, hogy ezzel együtt kell éljek, de hátha javult már valami e téren.

Sajnos anyagilag nem tudok sokat rászánni, így két modell van, ami szembejött velem, mint cserelehetőség, mindkettő kevés expo-számmal és szép állapotban:
    -E-M1
    -E-M10 Mark III

Az E-M1-ben vonz a kialakítás, a váz minősége, és a gyors fókusz, de kb. annyi idős, mint az E-M10-em.

A Mark III frissebb, újabb képfeldolgozó rendszerrel, de lassabb autofókusszal.

Tudom, hogy mindkettő már öregecske modell, de mit tudnátok felhozni pro és kontra egyik vagy másik modell mellett, illetve ellen? Vagy ezekre nem is érdemes váltanom, mert nem lesz érezhető a minőségkülönbség?

Amúgy családi kirándulásokat, a kutyáimat, virágokat, meg céges csapatépítőket szoktam fotózni.

Előre is köszönöm a segítségeteket! :R

Új hozzászólás Aktív témák