Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék gépcsere döntésben.
Szeretett OM-D E-M10-emet szeretném cserélni egy frissebb, jobb konstrukcióra. Mivel nem fotózom már napi szinten, elvagyok vele, és számomra a képminősége is rendben van. Egyedül a képzajjal nem vagyok kibékülve. Nem most kezdtem az Olympus gépek használatát (még a prizmás E-10-el kezdtem, aztán volt jónéhány modell), így kb. tudom, hogy ezzel együtt kell éljek, de hátha javult már valami e téren.
Sajnos anyagilag nem tudok sokat rászánni, így két modell van, ami szembejött velem, mint cserelehetőség, mindkettő kevés expo-számmal és szép állapotban:
-E-M1
-E-M10 Mark IIIAz E-M1-ben vonz a kialakítás, a váz minősége, és a gyors fókusz, de kb. annyi idős, mint az E-M10-em.
A Mark III frissebb, újabb képfeldolgozó rendszerrel, de lassabb autofókusszal.
Tudom, hogy mindkettő már öregecske modell, de mit tudnátok felhozni pro és kontra egyik vagy másik modell mellett, illetve ellen? Vagy ezekre nem is érdemes váltanom, mert nem lesz érezhető a minőségkülönbség?
Amúgy családi kirándulásokat, a kutyáimat, virágokat, meg céges csapatépítőket szoktam fotózni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- foobar2000
- Motoros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest