- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
kbc equitas
nyitsz értékpapírszámlát, vidd adó és tb kártyádat is
én már előtte online kitöltöttem a szerződéstervezetet, hogy gyorsabb legyen a szerződéskötés.
utánna letöltöd a honlapjukról a legújabb PETI-t, és ott állampapír adásvétel menü alatt látható. Magát a programot akkor is ki tudod próbálni, ha nem vagy ügyfél.Ha valóban brókercégen keresztül akarod. DE én eddig úgy vettem észre, hogy csak olyankor tudok venni állampapírt, ha valamelyik ügyfelük épp felvitt egy eladási megbízást. Vagyis sokszro csak kis tételben, és nem is akármelyik lejáratú papírból. Ráadásul az ügyfelek nem a piaci hozamon adják el neked, hanem alacsonyabban.
Ha mindenképpen állampapírt akarsz, akkor 1 éves diszkont kincstárjegy kéne neked, méghozzá jegyzéskor, nem pedig másodkézből valakitől.
De értékpapírszámla mindenképp kell, annak is díja van. Illetve az adásvételnek is van jutaléka. Nézz körül egy bankfiókban is!... de ott meg magasabb díjakkal dolgoznak.vagy kérdezd meg a postán a kamatozó kincstárjegyet, hogy miylen hozama van, és mi kell hozzá....
de az az igazság, hogy bruttó 8-8,5%-nál többre ne számíts sehogy kockázat nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-roller topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest