Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, de lehet nem elég figyelmesen.
Úgy alakul, hogy a lakás projekt csúszni fog, így viszont a banki kamatnál kicsit magasabb hozam felé kacsingatnék, túl sok kockázatott nem szívesen vinnék bele. Az összeg sem túl nagy (1M körül) ezt szeretném valahova rakni, ahol 5%nál magasabb kamatot lehet elérni. No meg, ha valakinek lenne annyi ideje és adna pár hasznos linket is, pl regisztrálni kell egy oldalra, ahol gondolom átutalással/inkasszó valamivel meglehetne venni az adott dolgot.
Meglehet elég bután hangzik a kérésem, de ebben nagyon nem vagyok járatos, és ez az én pénzem, nem is szeretném másra bízni csak, ha nagyon megbízok benne..
Ezért úgy gondoltam kicsit jobban utána járok a dolgoknak és olvasgatok. Az állampapír eddig szimpatikusnak tűnik, mert nincs kockázat benne, kb hasonló dolgokra gondoltam, de nem találtam meg az akk honlapján, hogy lehetne online venni? Vagy elintézni. Az OTP-nél lehet szerződést kötni ilyenekre. Csak..
Leginkább arra keresem a segítséget, hogy lehetne vásárolni, mert sok helyen ajánlanak alapokat, de azzal sem vagyok tisztában, miként lehetne? Valami bróker cégnél kell regisztrálni? Vagy ehhez is már kell egy saját bróker? KBC Equitas Zrt találtam erre, ahol lehet számlát nyitni és gondolom rakosgatni a forintjaimat.
Előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a kék 8/128 GB garanciális
- Xbox one X 1TB 1 kontroller Ajándék 1játékkal kábeleivel hibátlan eladó
- OK. FHD LCD TV/Monitor 32' 82cm Sok csatlakozóval Konzolokra is ajánlom (Nem Smart)
- PIACI ÁR ALATT MacBook Air 13" M1 dobozával, gyári töltőjével, ajándék hordtáskával
- Dell optiplex 9020 USFF i7/8gb/256gb ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest