- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, de lehet nem elég figyelmesen.
Úgy alakul, hogy a lakás projekt csúszni fog, így viszont a banki kamatnál kicsit magasabb hozam felé kacsingatnék, túl sok kockázatott nem szívesen vinnék bele. Az összeg sem túl nagy (1M körül) ezt szeretném valahova rakni, ahol 5%nál magasabb kamatot lehet elérni. No meg, ha valakinek lenne annyi ideje és adna pár hasznos linket is, pl regisztrálni kell egy oldalra, ahol gondolom átutalással/inkasszó valamivel meglehetne venni az adott dolgot.
Meglehet elég bután hangzik a kérésem, de ebben nagyon nem vagyok járatos, és ez az én pénzem, nem is szeretném másra bízni csak, ha nagyon megbízok benne..
Ezért úgy gondoltam kicsit jobban utána járok a dolgoknak és olvasgatok. Az állampapír eddig szimpatikusnak tűnik, mert nincs kockázat benne, kb hasonló dolgokra gondoltam, de nem találtam meg az akk honlapján, hogy lehetne online venni? Vagy elintézni. Az OTP-nél lehet szerződést kötni ilyenekre. Csak..
Leginkább arra keresem a segítséget, hogy lehetne vásárolni, mert sok helyen ajánlanak alapokat, de azzal sem vagyok tisztában, miként lehetne? Valami bróker cégnél kell regisztrálni? Vagy ehhez is már kell egy saját bróker? KBC Equitas Zrt találtam erre, ahol lehet számlát nyitni és gondolom rakosgatni a forintjaimat.
Előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Napelem
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kutya topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Asus ROG Crosshair VIII Hero + Ryzen 9 5900x + 32GB of DDR4 3600MTs
- Dell Latitude E6520, hiányos, működő, alkatrésznek vagy javításra.
- Eladó 2x8GB SK Hynix DDR4 3200 Laptop SO-DIMM RAM modul (HMAA1GS6CJR6N)
- Elgato Green Screen
- HP ProBook 640 G4 (I5-8250u/8GB/256GB SSD/CAM/14") számlával és 1 év garanciával + táska
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest