Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
Dare2Live #128371 üzenetére
Én karácsony előtt kértem tőlük a kedvezmények fenntartását (eddig fél évekre adták meg mindig). Emailre nem kaptam választ, mert új ügyintéző lett. Felhívtam őket, kb 2 óra múlva visszahívott az új ügyintézőm, hogy további 1 évre megadták a kedvezményt.
Szerintem hívd fel őket, mert továbbra is úgy tűnik, hogy megadják. Nekem is fontos volt tudnom, mert lejárt egy TBSZ-em. Ha nem adták volna meg én is transzferáltam volna az egészet. De őszintén szólva semmi kedvem hozzá
Más: PMÁP kamatfordulójával valószínűleg teljes elengedem a forint kezét. Ki merre mozdul kockázatmentes irányba? Gondolkodtam, hogy beleöntöm az egészet valami rövid US Treasury Bond ETF-be. Mindenesetre a mostani kamatszint mellett én nem kívánok a forint árfolyamán feszülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest