- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #74149 üzenetére
Vagy ez: [link]
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #74148 üzenetére
Erre gondoltam perpill: [link]
-
laragirl83
őstag
Hali!
Táp váltás előtt állok, ki mit javasolna? Konfig aláírásban, 30e körüli összeget szánnék rá
-
juve600
nagyúr
válasz
Montesantos #74144 üzenetére
mármint a h110 gyári ventijeinek a hangja ugye ???
-
Dark KillerX
addikt
Ez a táp [link] elég lenne egy FX6300-hez,és egy 7950/280-as kártyához?
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #74144 üzenetére
Köszi szépen az infót!
-
Montesantos
senior tag
válasz
Anubris #74138 üzenetére
EVGA SuperNOVA G2 850W nekem is az van jó belsővel sztem ár-értékben a legjobbak között van beregisztráva az EVGA honlapján 10 év gari van rá,
Van egy kapcsoló a tápon amivel alacsony hőfoknál állnak a ventik.... nálam csak játék közben indul el net, filmnézésnél nem megy... játék közbenmeg nincs jelentősége (h110 mindent visz
)
-
Anubris
őstag
válasz
Firestormhun #74142 üzenetére
Köszi, nem tudtam, elég hasonló áron mozogtak. Azt hiszem iponon írták róla, hogy hangos, ez igaz vagy csak az az egy darab lehetett hibás?
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Balathruin #74140 üzenetére
Minél olcsóbban!
Felső kategóriás 1 kártyás gépet.Nem muszáj moduláris a lényeg,hogy halk legyen!
-
Balathruin
veterán
válasz
zovifapp111 #74139 üzenetére
Inkább írd le mit hajtana és mennyi a keret.
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
Mi most a legjobb vétel diétás áron 650 w-os kategóriában?
Köszi! -
Anubris
őstag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy egy 970/980 SLI-hez egy 850 táp elég-e és ha igen akkor XFX Pro 850W Modular Edition Bronze vagy EVGA SuperNOVA G2 850W ajánlanátok inkább?
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok
Alaplap Asus B85 Pro GAMER
HDD SEAGATE Barracuda 2TB
RAM 2*4 Gb Corsair Dominator 1600 Mhz
Ventik
2 db 14 centis CORSAIR AIR SERIES SP140 PWM HIGH PERFORMANCE
4 db 12 centis CORSAIR AIR SERIES SP120 PWM HIGH PERFORMANCE
Videókártya Asus ROG 760 Mars
Processzor I5 4690 3.5 Ghz
Procihűtő Cryorig H5 Universal vagy Rajintech Triton vízMilyen tápot ajánlanátok hozzá ? Max 30at költenék rá, és ha ebben az árban van moduláris ami elég lenne hozzá akkor az lenne az elsődleges. Illetve olyat, hogy a kártyának 2*8 pin kell. Előre is köszi mindenkinek a választ
-
fatal1ty1984
őstag
sziasztok,kellene egy kis segitség.van egy thermaltake evo blue 750w táp a gépemben és terhelés alatt elég hangosan tud menni a venti benne.kérdés az lenne,hogy tudnátok valami csendes ventit ajánlani ami ugyanugy kb 1400-at forog max?
-
MMIX
addikt
válasz
Grafirka #74126 üzenetére
Pontosabban mit akarsz tudni róla?
Romániából hozatod? (itt nincs hivatalos forgalmazója)
Egy csomó Sirtec beles átmatricázott tápban ez van. Ajánlott.
Ebben golflabda mintás venti van. (használ e "neki" ,vagy semmit sem ér, én nem tudom)Valami ismerőset is írjak, Chieftec CTG, APS, Xigmatek Centauro
-
Grafirka
őstag
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy nem jó a tápom (nem indult el a gép, csak teljes áramtalanítás után, meg egyszer csak leállt a gép, próbált volna újraindulni, de nem ment, hanem leállt, utána meg nem akart bekapcsolni, csak egy kis idő után áramtalanítás után, ill. a ventije is ilyen surlódó, kattogós hangot add), küldöm vissza gariba.
Szerintetek, ha cserélik, akkor kérjem ugyanezt, vagy esetleg kis ráfizetéssel kérjek egy másik tápot? seasonic m12II-520 evo, vagy seasonic s12g-520, vagy xfx xtr 550 ami szóba jöhet.
Vagy esetleg elég egy 450 w táp is a konfigomnak? Mert akkor még szóba jöhet a seasonic s12g-450 is.
-
Pittyolo
csendes tag
válasz
Potzee #74123 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Lehet nem fogalmaztam egyértelműen,mindenképp a táp cseréjével akarok kezdeni,a további fejlesztés majd nyár körül lesz,a tápot azt még a hetekben le akarom cserélni,mert elég sok rosszat olvastam a jelenlegiről.
Akkor a használt tápot inkább nem javasolsz?
Mind a három általad írt táp elég szimpatikus,az XFX talán az 5 év garancia miatt a legtetszetősebb. Hátha black friday-n lesz valami jó akció,és nem kell várnom decemberig. -
Potzee
addikt
válasz
Pittyolo #74122 üzenetére
A fejlesztést a tápegység cseréjével kezdd!!!
Addig, amíg van mit fejleszteni...
Egyelőre hagyd a fenébe a házventiket, annak az árát forgasd bele a táp árába!
Egy minőségi 400/450W-os táp elég. FSP HEXA 400+, XFX Pro 450, Chieftec CTG-450-80P
Utána jöhet egy alsó tápos, jól szellőző ház. -
Pittyolo
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy gépet az alábbi konfiggal:
proci: Intel core i5 3330
videókártya: Gigabyte HD7790 GDDR5 1GB
alaplap: MSI H61M-P20 (G3)
memória: 1x4gb CSX 1333 MHz
hdd: 500 gbJelenleg egy Linkworld LPK2-23E táp van benne...nem igazán győzött meg,hogy maradnia kellene,úgyhogy amint lehetőségem van kicserélném. Fejleszteni a közeljövőben a memóriát tervezem,valamint egy hűvösebb házba akarnám tenni több ventivel. A keret sajnos eléggé megfogyatkozott,úgyhogy a következőek fordultak meg a fejemben:
1. FSP AX500-A használtan,ezt még most megtudnám venni.
2. Decemberben venni újonnan ~15k körüli összegért. Ha ezt inkább javasoljátok,akkor milyen tápot javasolnátok a konfigba?Előreis köszönök minden javaslatot!
-
Köszi srácok.
Jó ez a topic, kínai oldalak linkelgetése.. feldobtátok a napom.
De legalább megvan, h miféle táp ez.
-
MMIX
addikt
válasz
Thunderzolee #74113 üzenetére
-
ironman44
csendes tag
Sziasztok az alábi konfighoz milyen tápot javasoltok?asus a88x pro alaplap,amd a10 6800k proci,sapphire r9 270x 2gb vga ebböl szertnék késöbb crossfiret .A ram 2x4 gb corsair 2133mhz
-
-
Potzee
addikt
válasz
Thunderzolee #74113 üzenetére
Valamiféle román beltenyészet eredménye...egybe hagyott 12V-os ág, 38A...úgy gondolom, hogy CWT belső.
-
-
cynric
tag
Sziasztok! Ismerősöm kérdezi, hogy egy Sapphire HD6870-et elvisz egy Sharkoon sha480-9a táp? Egy 95 wattos amdx2 proci mellett? Előre is köszi! (a táp + proci adott, a VGA lenne új)
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Az alábbi konf-hoz keresek a közeljövőben tápot.
I5 3570K 4,5en vizezve
Asus Maximus V Formula
16gb Hyper X Genesis Grey 4x4es kiszerelésbe ha számít valamit(nemhiszem)
Egy Sapphire Toxic 280X OC
És egy épp bios hibássá vált Dual-X 7970 es kártya
A mostani tápom a fent leírtakat a vga-k tekintetében egyéni órajelen (1100/1400 1,2V-al) tudta hajtani kb 2-3napig játék alatt is,1-2 anomália előfordult de semmi komoly.
Namost..amikor ezt tudta akkor V Gene-m volt, amióta kb 1hete V Formulám van.istennek semmegy a cf normálisan, tipikusan táp gyenguszkodás...ezért mókoltam is bios-t amit a dual-x nem szeretett mert azzal kékhalál van azótaSzóval kéne egy erősebb legalább ennyire megbízható táp, de olyan amiben ismét marad majd tartalék..és nem a határon táncol tuning esetén sem.
Nem akarok durván főlé lőni, bár jól jött hogy régen így tettem, mert most legalább megnéztem mit tud egy Cf.
Fölösleg nem vennék 1000es vagy nagyobb tápot mert nincs értelme, tippre olyan 750-800as már megfelelne, abba kényelmesen elférne a tuning is.Ha esetleg elfogadható áron van moduláris az jó volna...max 30amíg elmennék, esetleg ha van esély használtan jót kifogni akkor az is jöhet.
Egyedül 1 márka amitól óvnám magam a régmúlt sikertelen partnersége mivoltjából, ez a Chieftec lenne.
Köszömöm! -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
sonny007 #74105 üzenetére
Vannak hasonlóan jó vételek még ebben az árkategóriában.
[FSP Hexa+]
-FSP Hexa+ 400 - Két 12V-s ága van(17A×12V=204W és 15A×12V=180W, ö 384W). Legolcsóbb, de ez is elég. Hátránya az osztott ág.
-FSP Hexa+ 500 - Ennek is 2 12V-s ága van(2db 18A-s, azaz áganként 216W, ö 432W 12V-n). Ez tudja 12V-n a legtöbb ampert leadni ezek közül, de ezt csak osztott ágon.
XFX TS 430(német) XFX Pro 450(angol)
-XFX TS 430 - 1db 12V-s ág, ezen 33A-t tud leadni, vagyis 396W-t. Az XFX Pro 450 utódja is lehetne, előnye hogy újabb, egyágas, jobban el lehet vezetni a kábeleit, egy ágas(12V-n). Hátránya a kevesebb amper 12V-n, de emellett a konfig mellett ez is elég.
-XFX Pro 450 - egy 12V-s ág, ezen 34A és 408W. Ez is egyágas, több ampert tud leadni 12V-n, mint a TS 430.Mindegy, hogy melyiket veszed, én a TS 430-at venném, mert az újabb, és jobban el lehet vezetni a kábeleit(+egy ágon képes a 33A-re).
-
shteer
titán
válasz
#25712384 #74101 üzenetére
az attól függ mennyi az FSP
SFX-ből én az SFX-350BS-t ajánlom, nálam bevált
-
törölt tag
Sziasztok!
FSP 300-60GHS SFX tápnál van olcsóbb választás a neten, ami minőségben sem marad alul az FSP-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest