Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• elistvan

őstag

Hello!

Lenne pár kérdésem:

Jelenlegi konfigomat egy delta beles Chifi GPS-400-AA hajtja, én szeretm, stabil halk mondjuk nem mai darab. De sajna a kvázi szinuszos Blazer 600-as ups-emet nem komálja, levágja a gépet azonnal áramszünetnél. Ezért gondoltam olcsóbban kijövök tápcserével mint egy szünetmentes csererével.
    Lehetőségem lenne lecserélni csak a tápot egy 460-as bontatlan Gigabyte superb-re (ajándékba kapta az illető új bontatlan de garlevele nincs mellé. (Tényleg ilyenekre lehet valahogy gart intézni?) de vannak fenntartásaim, mert olvastam, hogy egy idő után a venti elkezd benne magas hangon zizegni. Mennyivel lenne halkabb a mostaninál? (már ha hallható lenne a különbség.) Mivel a Giga is aktív pfc-s ezért érdemes egyáltalán meglépni a cserét? Mi lesz ha azt se szereti a szünetmentes? Másik alternatíva: Állítólag ki lehet kötni ezt a pfc részt. Érdemes? Mert lenne egy másik táp ami egy 2éves 450-es chifi (ugyanúgy gps széria sajna) de zúg benne a venti ezért ki kellene cserélni benne a ventit gyári újra. Ebben viszont nekem az a gyanús, hogyha az enyém is elmúlt 2éves és alig volt használva és halk, a másik delikvensél pedig zajos, akkor gondolom az rendesen hajtva volt és esetleg később megadják magukat a kondik benne pl. Szóval szerintetek mi lenne a helyes lépés? A chifibe a hangja tetszik meg ugye hogy a fő ág harisnyázva van és szebb mivel a házam is chieftec.

Új hozzászólás Aktív témák