Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szabferi

tag

válasz _Atesz #122687 üzenetére

Radeon 7850 van a gépben - ami egyébként egy gyári HP Elite 8200 CMT torony - i5 2400 processzorral.
    A gyári 320W-os 90% hatásfokú tápegység van benne.

2015ben vettem, azóta van benne a kártya és üzemelt becsülettel.

Furcsán fagy le, mert először a vindows kép merevedik le (simán terhelés nelkül is), az egér mozgatható marad... kb 2 hét alatt jutott el a játék közben néha lefagy állapottól a mostani bekapcsolás után 1 perc alatt megfagy állapotig. Drivercsere nem volt, oprendszert se baszogattuk.

Videókártya nélkül minden pöpec (tehát a ram OK, a CPU ok), ha a videókarit beteszem akkor jön a hiba.

A kártya sem hibás, egy másik gépben tegnap 6 órán keresztül játszottam vele, tette a dolgát. (hála istennek nem kell újat venni)

Igy másra nem tudok gondolni, csak azt hogy a táp öregedett meg.... illetve kicsit remélem is hogy az, mert ezt a legolcsób cserélni.

Régi beidegződés alapján ("chieftec az jó") ezt gondoltam megvenni a hardverkerből (itt van 2 háztömbre, nem megyek máshova :) :

[Chieftec 700W BOX]

Új hozzászólás Aktív témák