- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Mans20
addikt
Est
A gigabyte superb n kivűl van mostanába valami jó táp 10 ezer forintig?ami kapható is, P43 vagy P41 lap,E5200 féle cpu,meg valami 8400GS vga lesz,game tuning nem lesz,csak képszerkesztés meg word,már eldöntöttem hogy a superB 460W-t veszem csak érdekel hogy akad e más is.
-
14adam
addikt
válasz dances #47292 üzenetére
kombinált teljesítménybe a 400-as táp 350w-t tud és az 500-as meg 400-at,egy sorral lejebb adták meg a kombinált teljesítményt
#47293) Valty : hát még nem is hallotam róla,4 ága van 18A-t tud áganként és 85% körüli hatásfoka van,nemlehet olyan rossz
(#47291) Iam The Ghos lehet tápcsere után jólesz,mert már járt nálam ilyen betegségű gép,ott betettem az én tápomat, és lás csodát,ment utána vett a codegen helyett egy enermaxot
[ Szerkesztve ]
-
dances
tag
Sziasztok!
Másnak is feltűnt, hogy a Chieftec.eu oldalon a CTG 450 -es és 500 -as adatlapjánál, mindkét tápnál ugyanazok az értékek szerepelnek a +12v1 és +12v2 oszlopokban?
Konkrétan mindkettőnél 20A, 20A -t írnak.
Akkor ezek szerint a két táp csak a kábelezettségükben térne el egymástól?Only the Good die young.
-
Iam The Ghos
csendes tag
Ok, akkor ez a CTG már jónak mondható? Azért bemásolom ide is a problémámat, csakhogy tudjátok mi is a gond:
"Hi,
a korábbi problémámra kérdeznék rá újra. Szóval, a gép továbbra is gyakran produkál kékhalált (teljesen mindegy, hogy játszom, netezek, filmet nézek vagy csak éppen az asztalon várakozik), játékok esetében random módon, de igen sokszor lép ki az asztalra windows-os hibaüzenettel (másolt és eredeti game esetében egyaránt), illetve olykor kikapcsol a W7 aero rendszere (az alsó sáv nem átlátszó lesz, hanem kék felületű, illetve az asztalon a hátterek sem áttűnéssel váltakoznak.
A gépem: Sapphire Radeon 5850 1GB, Intel Core I5 650 3.20Ghz, 4GB OCZ-12800 Ram, 500W táp.
2-szer volt szervízben: először a 64bites rendszer helyett feltették a 32-est, mondván a játékok biztos nem szeretik a 64-et... butaságnak gondoltam ezt és valóban, nem is segített és nem is magyarázza a kékhalálokat. Másodszorra kicserélték a tápot, egy ideig úgy tűnt működik a dolog (1-2 napig), de nem a problémák még mindig jelentkeznek.
Már korábban is mondtátok és máshol is olvastam, hogy esetleg a Ram-ban az órajel (nem értek hozzá, így nem tudom jól mondom-e, de szerintem érteni fogjátok ) változtatása segíthet. CPU-Z szerint jelenleg ilyen beállításokon van a Ram és még egyszer: 4GB OCZ-12800 a típusa, mivel jelenleg 32bites Win7 van feltelepítve, ezért csak 3GB használ fel a rendszer.
Szóval, a kérdésem: érdemes-e akkor azzal próbálkoznom, hogy a beállításait növeljem/csökkentsem és ha igen, mennyivel és hogyan? Előre is köszi a segítséget és türelmet.
Még hozzá tenném, hogy teszteltem Prime-al és Memtest-el is, random módon egyszer találnak hibát, egyszer nem. Prime-ot egyszer 48 órán keresztül is futtattam, akkor nem talált hibát, máskor néhány óra után már igen. Mikor szervízben volt, akkor éppen nem, így nem tudtam bizonyítani, hogy esetleg a Ram-al lehet gond. De elvileg ők cserélték is a Ram-ot, úgyhogy szerintük nem ez lehet a gond, viszont Én mégis erre gyanakszom, semmi más tippem nincs.
Ma reggel is volt kékhalál és utána annyi történt, hogy a Windows 7 problémajelzője (alul a zászló) kiírta, hogy lehet, hogy a gépem Bios-át kéne frissítenem. Esetleg ez lehet megoldás? És ha igen hogyan kéne csinálnom, mennyire lehet veszélyes a dolog?
Már hónapok óta kűzködöm ezzel a problémával, de eddig nem tudtam megoldást találni. Mivel nincs több ötletem és korábban mondták, hogy plusz feszültség a Ram talán megoldás lehet, így gondoltam ezt is megpróbálom. Fent belinkeltem most milyen beállításokon van a Ram. Tudnátok tippet adni, hogy esetleg mennyi plusz V-t kéne ráadni és hogy hogyan csináljam, illetve mennyire rizikós a dolog és szerintetek ez mennyire lehet megoldás? Előre is köszi!"Nem tudom, hogy az új táp min fog segíteni, de már annak is örülnék, ha legalább a kékhalálokat megszüntetné.
-
14adam
addikt
válasz Iam The Ghos #47288 üzenetére
én ctg-t vennék,mert a corsair szinte semmivel nem tud többet(halkabb) és mégis 16k
-
Iam The Ghos
csendes tag
Esetleg még egy ilyet néztem ki.
-
JoolsNOS
veterán
-
14adam
addikt
black power ha megkérnélek mutatnál róla egy linket vagy valamit ahol láttad,
#47279) Iam The Ghos úristen,azzal hajtottad ezt a gépet.... 400w-s táp bőven elég pl pár sorral feljebb írtunk jópár 400-as tápot,Chieftec ctg, Fsp everest/bluestorm pro, Enermax cyclops/liberty eco, Corsair cx 400
sagit fsp hen-t kapsz apróba pár ezer ft-ért vagy vannak mindig 250w-s tápok,azokból válasz
#47284) Iam The Ghos corsair vx 450 most baromira nem éri meg az árát
#47285) dolbyman enermax liberty eco 405 vagy corsair cx 400 vagy enermax eco 80+ 405
[ Szerkesztve ]
-
dolbyman
tag
Hi
Olyan tápot keresek, aminek van 2db 6-os PCIe csaatlakozója. (HD4870-es VGA, 5600+CPU, 2db HDD hajtásához kellene.) Olcsó megbízható előny. (ja tuning nincs, minden alapon megy.)
Segítsetek légyszi egy pár alternatívával, mit válasszak.
Bandi
-
Iam The Ghos
csendes tag
válasz Krisinto #47283 üzenetére
Őszintén szólva már annyira elegem van ebből a gépből, hogy nem szívesen költenék többet rá, de mivel kell... Szóval nem akarok semmilyen tunning, high-tech tápot, csak egy olyat, ami eny ilyen géphez szükséges. A másik topicban egy corsair vx450-t ajánlottak, ez 20k körül van most. Ha muszáj, akkor veszek egy ilyet, de érdekelne, hogy Ti mit gondoltok róla, illetve van-e másik alternatíva, ami nem kevésbé rosszabb és árban is kedvezőbb.
Az előző hszben pedig linkeltem, hogy egy ilyen tápom van most.
-
Krisinto
őstag
válasz Iam The Ghos #47279 üzenetére
Mennyit szánnál rá?
Most milyen táp van benne? -
sagit
veterán
sziasztok
szükségem lenne 2db 250-300w-os atx-es jofféle tápra. Mit ajánlotok? Esetleg valami üzletnek is örülnék ahol be tudom szerezni.
Drága se legyen annyira 6k körül gondoltam a kettőt.
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Iam The Ghos
csendes tag
Üdv!
Elég sok problémám van a géppel, most nem írnám be ide is (RAM és OCZ-topicban bent van) a lényeg, hogy mások szerint mindenképp vegyek új tápot.
A gépem: Sapphire Radeon 5850 1GB, Intel Core I5 650 3.20Ghz, 4GB OCZ-12800 Ram és ilyen táp. (Plusz Win7 32 bit-es most, de szeretnék visszaváltani 64-re majd [merthogy szervízben feltettek a 64 helyére egy 32-est])Én nem értek a témához, ezért kérném a Ti segítségeteket: milyen új tápot lenne érdemes venni ehhez a konfighoz?
-
Valty
aktív tag
Hi!
450-es FSP Black Power-ről mi a vélemény? Mennyire rossz? -
14adam
addikt
Mibe bukkantam 2725w-os 80+ platinumú táp a lineage power-től [link]
Nah én ezt hívom prémium kategóriának
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Krisinto #47272 üzenetére
"A többi már rajtad áll,ha olyan tápot akarsz ami még 5 év múlva is táp lesz,akkor a Corsairok közül valamelyik,ha nincs rá keret,akkor az enermaxot ajánlom"
Az Enermax tápok még ezeknél a Seasonic beles Corsaireknél is jobbak egy picivel minőségben. Szóval az állításod inkább fordítva lenne igaz, bár tény és való, hogy a Corsair is "táp lesz" 5 év múlva.
Amúgy ha már prémium kategória 20k alatt, akkor ott van az Enermax ECO80+ 400W vagy a PRO82+ 385W. De még nagyon jó táp a Be quiet Straight Power 400W is (55cm+-os kábelek és 80+ Bronze-os hatásfok), sőt talán ez lenne a legjobb választás (18k).megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Krisinto
őstag
válasz Tankblock #47271 üzenetére
akkor:
FSP400GHN 12k(viszonylag kevés csatlakozó,de amint látom nem akarsz bele tenni 5 HDD-t,ezért ez is megfelelne,mert egy megbízható táp
Corsair VX450/cx400(az előbbi 20k körül mozog,az utóbbi pedig 15-16k körül mozog.prémium kategóriás tápok,halk teljesítmény)ENERMAX Cyclops 405W (12k)( Sokat nem kell róla mondai,mert enermax halk,megbízható táp)
Chieftech CTG 500(12k),azért ez és nem a kisebb,mert hosszabbak a kábelei)A többi már rajtad áll,ha olyan tápot akarsz ami még 5 év múlva is táp lesz,akkor a Corsairok közül valamelyik,ha nincs rá keret,akkor az enermaxot ajánlom
-
Tankblock
aktív tag
Hello,
lassan összeáll a gépem, de szeretnék bele egy normális áron kapható tápot is.
Jelenleg a házban egy 0km es 3,5 éve nem használt "Codegen 400W MODELL 300XX PFC ATX 2.03 sárga cimkés" minek is nevezzem van.A gép kiépítése a következő lesz:
AMD Athlon X3 435 -> ACC vel 4 magosítva lesz + 6Mb L3 cache (Pretested verziót vettem).
Asrock AOD790GX/128M
3 GB DDR2 memória
vid kari -> még nincs eldöntve de egy 4850 1Gb szemezgetek
2 vinyó + DVD író +DVD olvasóha valaki tud ajánlani azt megköszönném.
Üdv Tankblock!
Release the Beast....
-
aktív tag
Mi a véleményetek erről a tápról: Chieftec CFT-1200G-DF Super Series (1200W)
Van 2db bontatlan ha valakit esetleg érdekkel írjon privit.
-
14adam
addikt
válasz kulerr #47261 üzenetére
akkor lehet,hogy a kondik is beszartak benne,mert abba gyorsabban tönkre tud menni egy táp ha csak bevan csomagolva minthogy használnád
azért tud csak 215 körül mert a régi tápok még 3,3 és 5v-n voltak combosak,akkoriban nemnagyon kellet a 12v-s ág,mai gépekhez meg szinte már csak ez kell -
kulerr
őstag
Srácok!
Az elfogadható, h egy Pehom II955 + 3870Toxic -ot 2 Gb rammal és 1 vinyóval nem bír el egy Chieftec 420-as táp?
Beraktam a kártyát, és mikor tesztet indítok pár másodperc múlva lekapcsol a gép.[ Szerkesztve ]
-
Jimscore
tag
hy.
milyen tápot vegyek ehez a configomhoz?
bruttó: 13.000Ft-ot tudok rászánnialaplap: gibabyte GA-M615ME-S2L
proci: AMD Athlon 64
vga: Sapphire HD4850 Vapor-X 1GB DDR3
ram: 1gbha tudnátok ajánlani megköszönném
.
-
JoolsNOS
veterán
válasz rob210 #47255 üzenetére
Azért a 7630as nem olyan szar mint a videón. Mondom kinézetre prémium kategóriának néz ki, csak hát nem ajánlott. Bár nekem nem volt vele gondom, de azért nem voltam nyugodt se míg azt használtam
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
dvd_R+
őstag
válasz Tothgera30 #47252 üzenetére
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
JoolsNOS
veterán
válasz rob210 #47229 üzenetére
Sajnos a jól néz ki az nem elég
Én egy HKC 7630at cseréltem le az 500as csifire. Eszméletlen jól mutatott az a HKC táp. Moduláris, szép fekete, csilli villi, csak nem ajánlott.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
dvd_R+
őstag
válasz Tothgera30 #47250 üzenetére
ph-n hypie néven van és ismerem 4éve 2utcával feljebb lakik tőlem
-
14adam
addikt
válasz dvd_R+ #47245 üzenetére
a cs-vel végződű volt a super series a C-vel végződű meg a turbo széria,a super-nek rosszabb a hatásfoka,valahol 75% körül megáll ha jól rémlik a sima c-vel végződű meg 80+-ot megkapta
Ennyi pénzért meg viccesen olcsó,csapj rá. De ha tudsz szerezni sima C-set akkor az jobb lenne,de ez is tökéletes csak már nem valami új
-
dvd_R+
őstag
sziasztok 9.000ft ért vennék most egy ilyen tápot
CHIEFTEC CFT-600-14CS
vélemény ? megéri e ?
és ez moduláris vagy sima ?ha moduláris akkor radimax ninja gépházba bele tudom e tenni ?
-
v2izzy
tag
Hello!
Ismerősöm szeretne a mostani 3,2ghz-s 1gb ramos gépéhez venni egy ati hd5830at, viszont 300as tápja van. Szerintetek elég lesz? Kásőbb szeretne venni hozzá jobb cpu-t+ramot. Vagy vegyen egy uj tápot mert majd ugy is kell?
A választ előre köszönöm!http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
14adam
addikt
válasz bodo753 #47238 üzenetére
kábelhossz.Csak 500-as ctg-t vegyél ha alsótápos ház lesz,mert annak olyan hosszúak a kábelei,hogy kényelmesen elfér
satee76: 1 m3/h=0.5885745 CFM
-
bodo753
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, a Chieftec CTG-500-80P egy alsótápos házba is jó,vagy tudtok-e esetleg egy haonló áru alternatívát?
-
14adam
addikt
válasz satee76 #47236 üzenetére
elég ha beszerzesz egy 88cfm körüli ventit,ventis topickba megmondják,hogy milyen kellene -10%-al kevesebb lehet a légszálítása de nemigazán ajánlott,pár %-os eltérés lenne a megfelelő
bartucc: ezt igazából neked kell eldönteni,hogy az a +2A 12v-n megér-e 1k-t
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz satee76 #47230 üzenetére
Nem lehet, hogy nagyobb gép van alatta, és csak azért? Ventit nem igen találsz bele, az összes házhűtő alatta van légszállításban.
Nagy kérdésem lenne, APN 350W-ot gondoltam egy x3@x4 és egy 4850-es szintű vga mellé, tuning nem lesz. Megéri-e itt a 400-ast?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vzsryl
nagyúr
válasz pottyantós #47232 üzenetére
Szia!
Simán. 12V-on 48A-t képes leadni, és nincs kettéosztva.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pottyantós
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Tt Evo 650 elvinné-e a GTX 285 SLI-t?!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Van egy GPS-400AA-101A csifi tápom . Nagyon hangos lett az utóbbi időben (mindig is az volt), kb. 2 éve nyúzom. Az a kérdés, hogy a benne lévő 12-es ventit milyen típusra cseréljem, hogy halkabb legyen?
thx
satee76 -
rob210
nagyúr
Szia köszönöm.
Tegnap jobban rámentem a témára így te már a végeredményt olvastad.
Azaz vettem egy FSP 500W-os kütyüt ez szerintem nem fog csalódást okozni.
A többieket megnézés tapogatás után én is gagyinak találtam.
Bár halkan hozzáteszem a coolermasternél majdnem elcsábultam mert marha jól nézett ki.Mindegy szerintem jól döntöttem.
Előtte "suply fly power" volt erre írtam, hogy noname.
Azt hiszem kész a konfigom.
Ha futya rá késöbb esetleg még a procit kicserélem egy 4 magosra és ennyi.Renault power
-
14adam
addikt
válasz Flashrider86 #47226 üzenetére
300w-t tud kombináltan,elég lesz
-
Flashrider86
tag
Hello !
Szerintetek egy HD4850-et + I5 650-őt elvisz ez a táp? [link]
-
Dyno
veterán
válasz Pepe78 #47218 üzenetére
Corsair HX520.
(#47222) rob210 : Ajánlottak már tápot, mi a lehető legjobbat a legkevesebb pénzért ajánljuk, ezen felül ha vannak klönleges óhajok, olyan or megyünk tovább, tehát Choeftec CTG500-80p.Amiket írtál mindegyik felejtős, lc power a gépedre is veszélyes.
A másik meg ha tényleg az a tápod ami az adatlapodon van FSP-500W, akkor jó ha tudod hogy az nem noném, viszont xilence lc-power, sem noném de ami benne van kimondottan veszélíes a gépedre, a CM460W, meg nevetségesen drága az árához képest.(#47220) Termigáßor: Tápok.mélyvíz, vagy valami baja vana táponak topikban több sikerrel jársz.
[ Szerkesztve ]
-
Termigáßor
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy régi Chieftec 360-as tápom (HPC 360-202) Annyi baja van hogy eldurrant benne egy kis kondi ami túl közel volt a hűtőbordához, néhány másik pedig felpúposodott. Tudom, élettartam garanciás de már szétszedtem, a hibás kondikat kiforrasztottam. (csak közben sok meló jött be és nem volt időm a további barkácsolásra) Most folytatnám a dolgot.
A kérdésem az hogy, elvileg ha a kondikat kicserélem akkor újra rendesen működni fog? Megjegyzem, még az eldurrant kondi ellenére is elindította a kis p4-es konfigot amiben volt. Sajnos mérőműszerem nincs itthon, és nem is szívesen nyúlkálnék bele áram alatt.
Tehát ha mit javasoltok? Én arra gondolok, ha még így is félig-meddig működőképes, akkor elvileg más alkatrész nem valószínű hogy hibás benne... esetleg valami tipp, hogy mit érdemes még ellenőrizni a kondikon kívül?
Jobbára ártalmatlan...
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Kábel hosszúsággal kapcsolatos a kérdésem.
Most alsó tápos házra állok vissza és a jelenlegi táp nem lesz elég hosszú kábelezésű sajnos.
Enermax Liberty 500w tápom volt -> mindenhez kiválóan elértek a kábelek.Milyen tipus rendelkezik kb ilyen hossz. kábelekkel? Kb 500 w teljesítmény mellett...
(Alaplapi tálca mögött akarok kábeleket elvezetni) -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
A kérdés a következő lenne:
A785GXH/128M-->Asus HD4850 512Mb-->AMD AthlonII X2 245-->2X500Gb Western Green 32Mb-->Artic cooling Freezer 64 pro-->1LG és egy Pioneer DVD égető--y ehhez mit javasoltok?
Most egy elég noném tápom van szeretném valami normálisabbra lecserélni.
Mert ekkora terhelés mellett folyamatosan teker a 12cm ventije mint a barom.
Amig alaplapi kártyáról egy winyóval ment a rendszer semmi hangja nem volt.
Gondolom az 500W-os noném tápom egy jobb minőségű 350-esnek felel meg ezért teker ennyire.Renault power
-
czetosz
tag
Hi
Szerintetek elég lenne az alábbi géphez egy chieftec CTG 500 as?
M3A785GXH/128M
AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz AM3
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz KIT
Sapphire hd 5850
+1 winyó +DVD író -
14adam
addikt
válasz A.tessz #47209 üzenetére
Elég rosszul tudod,mert ha már meglesz az sli akkor is még beújíthatsz még egy 6magos procival ami meg van rángatva....
Ráadásul a Giga amúgy se ajánlott slizni,mert 4 fele van osztva a 12v-s ága,tartsd meg inkább az 1 ággal rendelkező tápot,bitang táp,vinni fogja[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
Üdv.
Corsair 750hx tápom van , core i 7 920 4ghz 1,26v , gtx 480 , 1 ssd +2 hdd.
Gtx 480 is húzva van 1000mv ről - 1038mr. A következő lenne a kérdésem , ha még 1 gtx 480at betennék sli be milyen tápot ajánlanátok? Corsair 1000hx illetve gigabyte odin pro 1200w-os táp is szipmatikus. Gondolom az egyértelmű , hogy a 750 ide már igen kevés lenne ? -
14adam
addikt
válasz belinho #47206 üzenetére
De ők nemterhelik le teljesen,csak játékokal terhelik le,ha leterhelnék teljesen akkor más adatok jönnének ki.És gondolni kell a hosszútávú következményeire is,a hx-ba 400-as belső van mint már írtam,a 9600gt és az 5700 egyenként 120-140w között bekajálnak furmark alatt, már 260w-nál járunk egy rángatot 2 magos proci is betud kajálni 120w-t és máris nagyon durván számolva 380w-nél járunk,és ez már nem tenne jót a tápnak
MiB: ahoz bőven elég a cx 400 is vagy a ghn 400
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
•Intel Core 2 Extreme QX9650 @ 3,33 GHz
•Asus P5E3 Deluxe alaplap
•2 x 1024 MB Samsung DDR3-1333 RAM
•AMD Radeon HD 3870
•AMD Radeon HD 3870 X2
•400 GB-os Samsung SATA merevlemez
•Asus DWR-0804P optikai meghajtó
•Casetek CK-1020 ház két ventilátorralEzt a konfigot elvitte a hx 450 a prohardver tesztje alapján, akkor az enyémet nem vinné?
-
belinho
senior tag
válasz 14adam #47203 üzenetére
Üdv!!
A proci nincs húzva az a 3.2 elég oda bőven az 5770-nek is, csak a physx miatt raknám a 9600gt, tápos tesztekben azt írják 400w szinte mindenre elég, akkor ezt a két low profile kártyát nem vinné a hx 450? Két 8tűs csati van a tápon a kártyáknak, s abból is csak a 2 hattűs lenne kihasználva.
-
belinho
senior tag
Hello!!
Szerintetek egy corsair hx 450 elbírna egy 5770-es és egy 9600gt hibrid megoldást egy e 8500 3.16ghz + 1dvd+1vinyó mellett
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest