- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz varsam #47147 üzenetére
Corsar TX 750 és a HX 520 után más tápokat is ki akartam próbálni, tehát a Corsair kiesik, pedig a HX 650 lett volna a legesélyesebb. Enermax-ból kedvező áron csak Liberty lenne, ami régebbi konstrukció, Seasonic-ból pedig szinte nincs is, így csak pár táp közül válogathatok ami tetszene is.
Az 5770-et ne vedd biztosra, lehet hogy 2db 260-as vagy 5850-es lesz, szóval a vga nem dőlt el, bármi lehet még, de már a proci megvan, egy 965BE C3 személyében.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
SzlobiG
félisten
-
d@minator
addikt
válasz varsam #40931 üzenetére
Ez a 220W meg 200W csak a nagyságrendet szemlélteti és játékfüggő meg stb. Hihető a 300W a lényegen akkor sem változtat. Nekem is volt 425-öm. Hogy van betéve a tápod a házba?
Szlopa: hosszabb élettartam és csendesebb is a táp. A CX400 procicsatija éppen elért felülre. Érdekes ha a táp ventivel lefelé van fordítva hangosabb tehát jobban melegszik. Én most ventivel felfele használom. A kis lyukak az oka. Nem tudom, h a CX400 a legolcsóbb e de korrekt táp.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz varsam #40143 üzenetére
igen, tényleg elszúrtam, köszönöm a javítást.
és ON: ebből bizony Corsair CX400 lesz, az van raktáron. vagy Giga460as, ha holnapig megjön nekik az utánrendelés. ahogy nézem az is 80plussos, feszek tekintetében sincs nagy különbség, a GLN meg már bevállt egyszer nekem.
a Chieftec jó és megint van nekik, de a 8pines CPUcsatlakozót 2009ben lehagyni egy 80plussos tápról minimum gáz. persze, "csak" 450es, és az 500ason már van, de az 500as árából már megállna az AC. főleg, hogy az 500as kemény 30Wal tud többet a táblázat szerint.
mind1, alszok egyet az egészre.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz varsam #39896 üzenetére
Igen.
(#39897) 14adam: Max terhelésen a GTX295 320W-ot, a HD4870x2 pedig 381W-ot zabál. És ezt egyedül érik el, a konfig több alkatrésze nélkül. Techpowerup-os teszt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
válasz varsam #31455 üzenetére
Két táp van alapvetően amit ajánlanék: Corsair CX-400, ez nagyon halk. Nagyon picit hangosabb(inkább kevésbé halk a jó kifejezés) az FSP Everest 400W. Ha a CX-400-at nem tudják a boltban beszerzni, ahol vennéd, (elég ritka), ott a nagytestvére a VX-450-es.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vzsryl
nagyúr
válasz varsam #30120 üzenetére
Ha halk kell, akkor Gigabyte SuperB460W, ami 10k. De ha van 15k-d, akkor a Corsair 400CX a legjobb választás halksági szempontból.
Azok a kártyák se fogyasztanak sokkal többet, mint a HD3870, sőt a HD4770 kevesebbet.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nyunyu
félisten
válasz varsam #30115 üzenetére
Egy normalis venti bele tobbe kerulne, mint amennyit a tapnak latszo targyad er.
1200rpm meg boven nem eleg bele, maximalisan leadhato ~300W kornyeken csak a tapod fustol el 120W-ot...
Ha meg az alulmeretezett elektronika huteset meg jobban alulmeretezed, akkor nem 300W korul fog leegni, hanem joval korabban.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest