- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
scream
veterán
válasz 14adam #48699 üzenetére
rendben, akkor beszélek vele, köszönöm az infót.
és amit linkeltél FSP ?
mellesleg azért volt kapcsos zárójelben a 4890 meg ott a \ -jel mert az azt jelenti,hogy kivéve, tehát 48xx-as szériára lehet lesz váltás,kivéve 4890,mert az sokat eszik meg melegszik mint az állat
[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
vzsryl
nagyúr
válasz czpitti #48688 üzenetére
Az egész komoly keret.
Szép és csús minőségű tápok (CM SP GOLD-nál is jobbak):
Enermax MODU82+ 600W (van 700-800W-os is)
Seasonic X-650, X-750 (Ezeket nem könnyű beszerezni kis hazánkban, de ebből a keretből sztem telne külföldről behozatni futárral, tudtommal egész jó áron van már az ilyesmi).(#48689) ]Phobos[: Szia!
Gyorsba keress az aprók között vmi normális tápot 3k-ért. FSP, Delta, Chieftec stb...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem:
Kellene gyorsba egy nagyon olcsó táp, most tudnék is cserélni, 2 versenyző van:Gaba
2003-as,
3.3v-14A, 5v-25A, 12v-10A 300w max.Codegen
2002-es,
hasonló tulajdonságokkalAz alábbi konfigot kellene akár 35 fokos szobában is stabilan vinnie:
i845 lap( int. hang, LAN, VGA )
Pentium 1.8 GHz + cooler
2 db DDR memó
ATI 9800 SE ( + tápcsatis ugye )
PCI-os SATA kártya
2 vinyó, 1 ATA, 1 SATA
1 DVD-Rom ATA
USB-s eszközök( egér, billó, mobil-net, pendrive )
+ 1-2 házventiTudom, hogy nem ajánlott tápok, de most erre van lehetőségem. Azért írtam a hőmérsékletet, mert ugye nem csak a teljesítmény ingadozás vághatja haza a tápot, hanem a hő is, és ezek csak hátul szellőznek.
Javaslatokat várok melyik sánta érjen célba a vakok között
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
czpitti
senior tag
válasz Krisinto #48682 üzenetére
A gépem "tüdején"nem spórolok.80k-ig(sírva)maximum!Egyébként ebbe:gyönyörű nem?keresek tápot
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
Már gondolkodóba is estem
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz czpitti #48681 üzenetére
600W is bőven elég lenne. A 3db VGA maximális fogyasztása kb. 350W körül alakulna, a proci meg a többi sallangé pedig tuningtól függően 100-200W.
Ha szép táp kell, ami minőségi, akkor az új Cooler Master Silent Pro GOLD 600W-ot javaslom, ami 35k. Néztem róla tesztet és bőven elbírt a tuningolt i7+GTX295 SLI-vel. A GTX295 egymaga többet zabál, mint 2db HD5850-es.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Sikerült vennem zé-mestertől egy full plexi kiállítási gigabyte házat.Tápot keresek bele ami 750 watt körüli a configom miatt ami bővülni fog még egy 5850-essel(adatlapom).Szóval 750 körüli minőségi és nagyon szép tápot keresek.Segítenétek?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz molnarpeter #48679 üzenetére
már 3 éve van benne, amúgy meg lecserélném, csak nem tudom mire kéne
szerk. : mostmár látom
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Keresném a legolcsóbb tápot ehez :
HD3850,E7200, jelenlegi kodegány táp haldoklik,elég hangosan ...
-
Krisinto
őstag
Ha jól emlékszem,akkor 8k-ért adtam el,mert sürgősen kellett a HX450-re a pénz
Bár ezt már cserélték a gariban,mert ha megfordítottam,hogy a venti felfele nézzen,akkor megakadt valamibe .Ezért inkább gari,és gyorsan egy másik.Az eladás mellett szólt,hogy elég hangos volt proci csere után. -
Krisinto
őstag
-
bmwsan
senior tag
válasz molnarpeter #48666 üzenetére
Szia
Akkor az ismerősöd valamit nagyon elnézhetett, mert iponon jó ideje nincs HX450.
A legkisebb moduláris Corsair iponon most a HX620, ami lassan a HX450 sorsára jut... -
Krisinto
őstag
válasz sittes_redix #48668 üzenetére
GPS-ben Delta bél van,a CTG-ben pedig Sirtec(legalábbis az 500-asban)
CTG-k nek jobb a hatásfokuk és halkabbak is. -
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Mit jelent egy tápnál az, hogy: Frekvencia: 47-63Hz
Amúgy egy Chieftec GPS-400AA-101A tápnak a leírásában olvastam.Jah, és had kérdezzem már meg, hogy a Chieftec CTG-400-80P miben jobb a már említett tápegységnél, mert árban közel azonosak, és mindketten 400W leadására képesek.
Köszi
red
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz molnarpeter #48666 üzenetére
Használtan el lehet néhányat kapni,nekem is onnan van.
De csak halkan jegyzem meg. -
vzsryl
nagyúr
válasz molnarpeter #48664 üzenetére
Már nem lehet kapni sehol, gondolom már nem is gyártják, nem tudom, de forgalmazó biztos nincs jelenleg.
-
molnarpeter
nagyúr
Nézegettem még a tápokat, és megtetszett a hx450. Moduláris, 450 W, és Corsair . Csak az a baj, hogy nem tudom, hol lehet kapni (neten).
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #48660 üzenetére
CTG500 2 db 20A-es ággal van ellátva
a Superb 550 meg 2 db 18A-es ággal -
reset
senior tag
-
Ribi
nagyúr
válasz eladohardver #48639 üzenetére
Magyarországon sose volt 240V.
Régen volt 220 és abból lett 230V.
Ha ott 240-van akkor valami nagyon nem okés! -
vzsryl
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm, hogy megmérted! Ez bizony nagyon jó hír számomra, mert nemsokára veszek egy alsótápos házat és minél olcsóbban szerettem volna venni egy halk, tápot bele, aminek a kábeleit el tudom vezetni a lap mögött. Egyelőre csak az EPS 4pinesre lenne szükségem, szóval a 72cm bőven elég lesz.
Ezentúl már mindig nyugodt szívvel fogom ajánlani alsótápos házba is ezt a tápot.
-
reset
senior tag
válasz vzsryl #48650 üzenetére
Megnyugtató adatokkal szolgálhatok. A 24 pin-es kábelkorbács hossza a kutyaháztól a műanyag dugóig = 45 cm - ehhez "jön még" a dugó 2 cm-rel. Az alaplapi 8+4 pin-es kábel 57 cm + 15 cm. (A +15 cm a csati külön álló 4 pin-es toldaléka - tehát, ha csak a 4 pin kell, akkor 72 cm-es távot hidalhatsz át vele.) Lemértem még szorgalomból a 2x6-os VGA csatiban végződő kábel hosszát, ez 45 cm + 15 cm. A dugók "hosszával" nem számoltam, csak a csupasz madzagot mértem...Egyébként úgy láttam, hogy akár 1-2 cm +/- lehet az eredménye annak, hogy egy adott kábelkorbácson belül, mennyire vannak egyformára szabva a szálak....Nekem tehát bő 57 cm az alaplapi 8-as madzag, kicsit bővebben szabták
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #48652 üzenetére
Mármint mire gondolsz?
Ha választani kellene egy 11k Superb között(használt) és egy 13k Chieftec között(új) én tudnám mit válasszak ,egyértelműen a chieftec,ami jelenleg nagyon jó árban van!
Ha az 500-ast veszed,az bőven elég lesz még jó pár évig,és alsó tápos házba is tudod majd rakni.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz csiby222 #48646 üzenetére
Megéri, APN féle bél van benne csak csatikkal jól ellátva.
(#48649) knorbert1992 : De ne ajánlj, egy régebbi tápot, BS2-t ami a GLN bélre épül, az APN jóval erősebb jobb hatásfokú.Nézzél már inkább utána mielőtt ajánlasz.BS1 meg már nem kapható, ha kaható is használtan és nem fiatal.
BS2 meg ebben a 10-15K-s mezőnyben már nem ér semmit. -
vzsryl
nagyúr
Tudom, hogy a hivatalos oldalon mi szerepel, emiatt se értem a tesztben szereplő adatokat.
Nagyon hálás lennék, ha lemérnéd az említett kábeleket, és nem siettetlek.(#48649) knorbert1992: Sokkal inkább a fent említett Chieftec CTG-500-80P.
Mindenkinek: Jobban utánanéztem és úgy tűnik, hogy a kapható Thermaltake TR2 RX 450W-os tápok még mindig a régi W0146RE típusúak, tehát 12V-on kombináltan csak 20A-t képesek leadni és a hatásfokuk 70-75% környékére tehető.
Az újabb W0146 típusúakat magyar árlistán még nem láttam. Egyébként az is CWT beles (E161451), de már 33A-t képes leadni kombináltan 12V-on és 230V-on 80PLUS-os a hatásfoka.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
reset
senior tag
válasz vzsryl #48647 üzenetére
Nem parázok különösebben, csak fölfigyeltem rá. Már vagy 2 hete ezt a tápot használom - egy CFT-560-A12S - t cseréltem le / mert ez korszerűbb. Én most fölülre raktam a tápot, de szerintem alsónak is elmegy: elég hosszúak a csatik. Ha nagyon fontos, esetleg lemérhetem a 2 kérdéses csati hosszát - csak ahhoz egy kis idő kell...
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
Ne foglalkozz vele, nem lesz probléma.
Engem inkább az idegesít a tesztben, hogy a 24pines csatira 40cm-t írnak, ami hivatalosan 45cm kéne legyen, a 8 és 4pinesre pedig 40-55cm-t írnak, ami hivatalosan 55-70cm kéne legyen. Most akkor vajon mi az igazság?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
csiby222
aktív tag
Hali!
Erről a tápegységről érdeklődnék FSP SAGA II 500W ATX/EATX, hogy érdemes-e megvenni?
Ezt a konfigot szeretném vele meghajtani:
HD5770 1Gb Sapphire Vapor-X
AMD Phenom II X2 555 BE @4 Core
Gigabyte 790XTA-UD4
2048Mb 1600MHz KingMax
2 Vinyó 1 dvd íróLégyszi írjátok le azt is hogy miért nem ha nem érdemes megvenni a válaszokat előre is köszönöm.
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #48644 üzenetére
Az az 550-es superb nem sokkal különbözik a kisebb 460-nál!
Csak ez 12v-os ágon 360w-ot tud leadni,ami lássuk be...eléggé kevés,ahoz képest,hogy 550-a névleges teljesítménye.
Hipro pedig már egy öreg táp.Alacsony hatásfokkal,ami lehet,hogy a villanyszámlában megmutatkozna és feleslegesen nagy is a 700w.
De újonnan lehet kapni Chieftec CTG400/500-at 13k körül.Ami lényegesen jobb választás,mint az általad linkelt tápok. -
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #48642 üzenetére
Superb-et és a Hiprot-t én nem ajánlom
Esetleg? -
reset
senior tag
válasz eladohardver #48639 üzenetére
Oksa - eddig nálunk 230 V hajtotta az elektronokat. Nemrég hálózatfejlesztés volt; közelebb került a trafó, rövidebbek lettek a bejövő vezetékek, azóta mérek 240-et...
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #48638 üzenetére
Chieftec CTG 400(újonnan),vagy esetleg Gps 450-et árul fent haverom.
Jelenleg mást használtan nem láttam. -
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Tápegységet szeretnék venni majd használtan 10k körül.
Milyen tápokat érdemes nézi ilyen áron?
Nyilván, a mostani konfigom nem eszik sokat, de majd tervezek váltani 4 magra.
Tehát ennél valószínűleg nagyobb fogyasztású gépem lesz majd hónapokon belűl.Eddig egy Gigabyte 460W tápom volt, de az elment egy másik gébpe, így vissza kellett tennem a féléves Deer 500w-os tápomat. 4870-nel is elvitte a gépet és vannak benne védelmek is, de azért nem bízok a márkában.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Megizzadtam, mire végigolvastam ezt a tesztet a CTG 500 80 P-ről. Kell-e parázni a következő sorok miatt: A Chieftec-80 csak egy rögzített bemeneti feszültség 230 V, ellentétben a legtöbb tápegység, két külső bemeneti feszültség, vagy egyszerűen csak egy nagy üzemi feszültség tartománya 100-240 V ..írásban a 10%-os eltérés a névleges feszültség 220 V. Ezért először egy sor tápegység Chieftec A-80 érdemes odafigyelni, hogy a felhasználók a területeken ha nincs gond...Nehéz kihámozni a nyelvhelyesség szempontjából gyatra szöveget (az egész tesztre vonatkozóan) - de mintha azt akarná fejtegetni; e tápegység használatakor óvakodjunk a 220 V-os hálózati feszültségnél 10%-kal nagyobb mértékben eltérő feszültségtől...Csak azért akadt meg rajta a szemem, mert a lakásunkban stabilan 240 V-os feszt mérek a konnektorokban...
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz sittes_redix #48632 üzenetére
Jó vétel, ne halazd el.
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
Melegedni fog egy kicsit terhelés alatt, de bőven elbírja a konfigod. A Deer-el kapcsolatban pedig ne azzal foglalkozz, hogy melegszik, hanem azzal, hogy élet és vagyonvédelmi szempontból jobb elkerülni, mert nincs benne védelem, veszélyes!
(#48634) molnarpeter: Moddingolás szempontjából jól jöhet, ha moduláris.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Elég lenne a konfigodhoz, nem rossz táp, de ennyiért lehet, hogy mást fognak ajánlani.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Chieftec GPS-400AA-101A tápot szeretnék venni használtan 5k-ért 6 hónap garival. A mostani egy Deer 500W-attos táp, de nagyon melegszik...Szerintetek a Ch is melegedne?? Vagy esetleg egy jó vételnek ígérkezne?Amúgy a 400W-attos táp elég a cuccaimhoz??
Üdv! redix
-
vzsryl
nagyúr
válasz molnarpeter #48629 üzenetére
Mindegyik bőven elég lenne. A CX400 nem moduláris.
-
14adam
addikt
válasz molnarpeter #48628 üzenetére
de ne 4890-et tegyél bele mert ott hangos lesz. De remek választás
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #48628 üzenetére
[Lejárt a szerk]
Esetleg egy Corsair CX400W is elég lenne? -
molnarpeter
nagyúr
válasz vzsryl #48627 üzenetére
Később bővítenék:
-lap: Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev. 2.1)
-videókártya: ATi Radeon HD 4***
-erősebb professzor
Egyenlőre a házat nem tudom eldönteni... A mostani: anonim, csöppet vékony alulemez, felső táp... Ezt vagy 100% mattfeketére festetném, és előlapot csinálnék, vagy másikat vennék, de azt annyira nem moddolnám.
Mindenesetre mióta megtudtam, hogy a táp totálf0s a gépemben, azóta első a listán a csere.Naszóval az erősebb hardverhez elég lenne minden táp amit ajánlottál?
-
vzsryl
nagyúr
válasz molnarpeter #48626 üzenetére
Corsair HX620-at mondanám, de nem tudom, hogy a 24 és 4+4pines csatlakozók kábelei milyen hosszúak.
Esetleg Cooler Master RS520, de annak az Acbel bele sehol sincs a Corsair Seasonic-jához képest. De még ott van a Cooler Master Silent Pro 500 is a minőségibb Enhance béllel, viszont annak meg 40cm-esek a 24+8pines kábelei.
Ezek még 25k-ig beszerezhetőek. Efelett van kb. 27k-ért a Be Quiet Straight Power E7-480W CM. Moduláris, hosszú kábelek, halk és nagyon jó minőségű FSP-vel legyártatott bél, jó kondikkal.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz molnarpeter #48623 üzenetére
Thermaltake TR2 RX W0146RE 450W ~15k
Nem tudok más moduláris tápról 400W környékén, ami 20k alatt lenne.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
eladohardver
őstag
Hi! Van 1 kb 2 éves CM real power 620 tápom... és úgy gondolom elkoptak a sata áram csatik... lötyögnek a HDD/Optikai meghajtókban... és asztalon ugye hibátlan... viszont ahogy berakom a házikóba a 6db hdd és 1db OPtikai meghajtó mellé és felteszem az ajtót azt írja sokszor hogy most csatlakoztattam a hdd-t... szal sztem elmozdul a csati és lekapcs bekapcs a hdd... Gariban ezt cserélik? vagy letesztelik 1 db hdd vel és azt mondják h ez jó?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
molnarpeter
nagyúr
Na mostmár kérdezek is
A gépem adott (profil) és cserélném a codegány tápomat. Elvárások: 400 Watt (több is lehet, de ésszerű keretek között), moduláris legyen, hosszú kábelekkel, minőségi (bár ez természetes), és kb 20k lenne a keret.[ Szerkesztve ]
-
Helvir
tag
Üdv Mindenkinek!
Azt javasolták, h ebben a topicban érdeklődjek, h egy Gigabyte GA-8I945P-G lapban működik-e egy XFX Radeon HD 5750-ös videokari!
Köszi! -
vzsryl
nagyúr
válasz molnarpeter #48617 üzenetére
Az 5970 lenne és nem 5870.
-
Dyno
veterán
válasz knorbert1992 #48611 üzenetére
Mért a 350-es nem biztonságos, egy 200w se fogyasztó konfignál?
(#48612) northmahri: Most így július végén kicsit hülyén jön ki a dolog, mert decemberig még van 5 hónap és jelen állás szerint vannak tápok amik jó áron vannak, de lehet, hogy akkor már nem lesznek, most Corsair HX 620-at ajánlanék, mert csak 25k körül van, ellenben az átlag 30k-s árával. Ez bírná a tuningot is, és a két kártya se kottyanna meg neki.
(#48613) vzsryl : Szerintem CF-et tervez, csak ugye nem x2-nek hívjuk.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz northmahri #48612 üzenetére
Üdv!
Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy akár egy 400W-os táp is elegendő lenne ehhez a géphez (természetesen minőségi), de ha pl azt szeretnéd hogy teljesen halk maradjon még terhelés közben is, akkor inkább vmi minőségi 500W-os.
Majd amikor visszatérünk a dologra, addigra valószínűleg az árak és a kínálat is nagy mértékben fog változni.
Ezeket az információkat majd add meg:
-mennyit szánnál rá?
-moduláris legyen? (lecsatlakoztathatóak a kábelei a jobb berendezhetőség kedvéért)
-mennyire fontos a halkság
-milyen házba kerülne?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
northmahri
tag
Üdv, A segítségeteket kérem.
Először is időm van az nem gond, csak karácsony előtt lesz aktuális a cucc.
Szóval tápegységet keresek egy ilyen konfighoz:
Gigabyte GA-890FXA-UD5
AMD Phenom II X4 965 BE
ATI 5870 XFX BE !!!!x2!!!!
4GB Kingston HyperX 1600Mhz
Meg persze merevlemez és optikai.Előre is kössz mindenkinek!
Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
knorbert1992
tag
válasz hibavissza #48609 üzenetére
sztem maradj a biztonságos 400 nál
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
-
hibavissza
veterán
Hi!
Egy 7400 kóró és 4850 1GB mellé elég egy 350-es FSP APN vagy inkább 400-ast vegyek?
Tuning nem lesz.Köszi!
-
félisten
Sziasztok!
CoolerMaster-től a SilentPro, vagy a RealPower sorozat a jobb választás???
(Ugyanazon áron lenne mindkettő.)[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dyno
veterán
válasz chrisnagy13 #48604 üzenetére
Hát ha mindenigaz SS beles,de ahogy elnézem kevés helyen kapható, tehát már így nehéz a dolog.
-
Dyno
veterán
(15-20k) már szeretnék egy 500-as körülit, mert nemsokára gépfejlesztést is tervezek.
Ha nem tervezel SLi/CF rendszert, vagy simán dualgpus VGA-t, se gtx480-t, akkor bőven elég a 400W-os Enermax ECO80+ 400W.
GTX470/5870-ig bezárólag mindent elvisz, quad tuning is mehet, sőt 6magos cpu-t is elbír csak ne húzd fesz. emeléssel.
De ha ennyire ódzkodsz, akkor Chieftec CTG500-80p.
[ Szerkesztve ]
-
swado
tag
válasz 14adam #48598 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem bízok a felső kategóriában, csak eddig mindegyikről lebeszéltek.Leírom mik voltak eddig, ti mit szóltok hozzájuk:
- Corsair VX450, VX550, HX520
Mindegyikre venti problémát írtak (külön vélemények), állítólag nincs túlfesz védelem,
mondjuk túlfeszes elosztóm van.
- Enermax Cylops 500W
Állítólag az egész Cylops sorozat sz**.Az Enermax ECO80+ 500W jó, de nem az én péztárcámnak sajnos. Ennyi pénzért pedig
(15-20k) már szeretnék egy 500-as körülit, mert nemsokára gépfejlesztést is tervezek.Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
vzsryl
nagyúr
Az FSP legyártja azt, amit a Be Quiet előír nekik, és nem az FSP tervei alapján. Ezért is van az, hogy a Be Quiet jobb minőségű. Gondolom a "Mire elég 600W"-os tesztnél is észrevetted, hogy az 580-as BQ elbírta a 3db HD5870-et, a 600-as Everest meg el sem indult velük, ráadásul a BQ csak 456W-ot tud elvileg 12V-on.
Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest