Hirdetés
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
attiati
veterán
Most már jó 10%-kal többe kerül sajnos.
Mennyiben zavar a tápkapcsoló (gondolom csak szerelgetésnél)Az az 5V-os ág nem kevés?
Milyen venti lehet rajta?Illetve szerintetek ez a táp elbír egy négymagos Phenomot egy 5750-es videókártyával tunning nélkül a 2*16A-es 12V-os ágával?
Köszi szépen a beszámolót!
Ja és van OEM és nem OEM verzió, mi a különbség köztük? -
atesss
addikt
Hát gondolom, hogy nem szünt meg, mert én tegnap délután hívtam fel pár helyet, de nem volt épp haverom közelében (ahova még lett volna épp akkor ideje elmenni), úgyhogy nem vette meg.
De kiderült szerencse is, hogy akkor nem vette meg, mert lehethogy mégis lehet kapni FSP-350-60GLN-t, ami jobb lenne.De valamiben igazad lehet !
A moddingcomputert felhívtam, nem volt nekik raktáron, de aztmondta, hogy van 2 féle FSP 350W-os PNF a listájukban !
Az egyiknek a nevében benne volt valami plusz is, hosszabb neve volt, és 6000 helyett asszem 9000be került. De arra rákérdeztem külön újra, az biztos hogy PNF szerepelt a nevében ugyanúgy.
Akár hívd föl őket te is... -
kjany
tag
Bocs !
A második link nem mutatja a lényeget.
Szóval a honlapon WHERE TO BUY, majd a térképen EUROPE, a felsorolt országok között értelemszerüen HUNGARY....és megkapod a Pixel Rendszerház nevü boltot.
Én a helyedben ott érdeklődnék.
Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest