- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
Eddig őszintén nem nagyon értettem mi vele a probléma, de ez a mostani kommented már közelít. Igy kell működnie:
Alapjáraton nyitva a rekesz.
1. A menet felőli blende beugraszto pöcök benyomva : ha forhatod a gyűrűt, úgy záródik-nyitodik a rekesz. Ha peremes az adaptered, akkor ez mindig nyomva van, nekem nem ilyen, így en ezt be szoktam ragasztani.
2. Menet felőli pöcök nincs benyomva, ha forgatod a gyűrűt akkor nem mozog semmi, csak akkor ugrik be a kívánt értékre ha az obi oldalán lévő pöcköt benyomod. Ezzel így tudsz vele nyitva fokuszalni, es csak akkor ugratod be ha exponálsz.
Magyarul a 2 pöcök közül legalább egynek be kell legyen nyomva hogy tudj rekeszt állítani.
(Nekem pont ez a része romlott el, igy ezt kiiktattam es már úgy működik mint minden más obi)
Remélem érthető volt, ha így működik (es a leirasod alapján igen) akkor az obi jó, ne az eladót bosszantsd vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sony VCT-SGR1
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest