Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Akik aktívan Helios objektívet keresnek épp az örvényes bokeh miatt: Nekem is bejött, viszont van vele egy probléma: Nem csak akkor csavarja a hátteret, mikor ott épp olyan pattern van, hogy jól néz ki, hanem akkor is, mikor ágasbogas a háttér, és örvény nélkül nem lenne zavaró, így viszont egyáltalán nem néz ki jól.
Nem tudok most képet dobni céges gépről, csak mondom, hogy nekem részben ezért nem jött be pár nap kipróbálás után. Szóval elsődleges fényerős ötvenesnek annyira én nem ajánlanám, de ezt csak infóként dobtam be, mert ilyen képeket nagyon nem láttam mikor megtetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest