- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
ez segít az önigazolásomon.
a fuji elvileg holnap ideér, utána majd írok arról is, egyenlőre csak a 35 lesz af optika rá, a manuálokkal fogom hajtani.
A pancolar nagyon tetszik, de ugye Én már hónapok óta vágytam rá, heti szinten vadásztam és csodáltam azt a kevés vele készült fotót amit neten találni. Nagyobb és nehezebb mint a normál pancolár, a bokeh gömbjeit imádom. Ha van hátulról vagy oldalról jövő fény akkor döbbenetes dolgokra képes, ha nincs akkor jóval puhább és diszkrétebb a háttér, olyan krémesen összefolyt. A thoriumos bevonat miatt kissé színezi a képet sárgán, ez alapból hatalmasat dob a színeken szerintem, ha nincs fent a napellenző és sok fényt kap szemből távoli témánál akkor nagyon sárgás fakó a kép, vagy nem is tudom, de elképesztően analógos. szóval egy elég érdekes optika. ki kell ismerni. de egyenlőre fülig ér a szám, ma nagyon fáradt voltam már a városban, de folymatosan ki-ki vettem a táskából és lőttem valamire. ja és nyitva elég éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest