Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
ez segít az önigazolásomon.
a fuji elvileg holnap ideér, utána majd írok arról is, egyenlőre csak a 35 lesz af optika rá, a manuálokkal fogom hajtani.A pancolar nagyon tetszik, de ugye Én már hónapok óta vágytam rá, heti szinten vadásztam és csodáltam azt a kevés vele készült fotót amit neten találni. Nagyobb és nehezebb mint a normál pancolár, a bokeh gömbjeit imádom. Ha van hátulról vagy oldalról jövő fény akkor döbbenetes dolgokra képes, ha nincs akkor jóval puhább és diszkrétebb a háttér, olyan krémesen összefolyt. A thoriumos bevonat miatt kissé színezi a képet sárgán, ez alapból hatalmasat dob a színeken szerintem, ha nincs fent a napellenző és sok fényt kap szemből távoli témánál akkor nagyon sárgás fakó a kép, vagy nem is tudom, de elképesztően analógos. szóval egy elég érdekes optika. ki kell ismerni. de egyenlőre fülig ér a szám, ma nagyon fáradt voltam már a városban, de folymatosan ki-ki vettem a táskából és lőttem valamire. ja és nyitva elég éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a fuji elvileg holnap ideér, utána majd írok arról is, egyenlőre csak a 35 lesz af optika rá, a manuálokkal fogom hajtani.