- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz
Elektrosokk #13180 üzenetére
Köszönöm!
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #11712 üzenetére
Direkt E bajonettes, EXIF-fel és ahogy hozzányúlok az élességállitáshoz belenagyit a képbe.
Alig használt, komplett dobozos obi volt az index fórumon. -
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #11669 üzenetére
Akkor értem miért olyan drágák. Aszem marad a mostani készlet.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #11667 üzenetére
Azok nekem már nagyon drágák. Milyenek voltak nyitva, egyet rekeszelve?
A többi OM obival jól működött csak ezzel vannak színeződés gondok. -
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9616 üzenetére
Tudom, hogy nagyon szuper ar, es az egy tuti cucc, (egyszer fogok is venni egy SCHNEIDER-KREUZNACH-ot,) csak annyit nem akartam rakolteni. (Meg nem is tudom.. nem annyira sokat hsznalom az ekvivalens 68mm-rt.)
Most meg lehet, hogy inkabb egy 18mm-es Nikkorra fogok gyujteni. (Mert azza lenne AF is. Es a kenyelem azert fontos...) -
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #9613 üzenetére
Ez a párezer ft-os c mountos adapterrel .a 35-ös kb 6000ft van még egy pár méret belőle
-
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9613 üzenetére
Valami 6 ezer, vagy ilyesmi. (191 SEK)
Persze, egy Schneider jo lenne, de 30-35 micsoda? Ezer Ft-ra gondolsz?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9608 üzenetére
Az klafa lenne, valoban.
Megvettem a kinai verziot, de annyira rekeszelni kell, hogy eles legyen, hogy a kit obi jobb. -
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9606 üzenetére
Nekem a cx-re pont baba lenne...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9604 üzenetére
Ezek mind c-mountosak? Mert nem igazán tűntetik fel ebayen ahogy nézem. Meg milyen szenzort rajzol ki max? Szép cucc amúgy
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9602 üzenetére
Rágugliztam, ez tényleg pici
Mennyibe fáj egy ilyen?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9598 üzenetére
Első nagyon király, milyen üveg?
-
El Joe
tag
válasz
Elektrosokk #9462 üzenetére
Köszönöm, én is így vélekedtem, csak kellett egy felhasználói megerősítés.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9458 üzenetére
135mm (115-150)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9402 üzenetére
Ertem. Ennek a Konica-nak van vegtelenje Nikon DX-en? (Ha ujitanek egy hasznaltat...) A Helios 44M-4-el a max nekem 2m korul volt, az annyira nem franko.
-
catroot
veterán
válasz
Elektrosokk #9392 üzenetére
Köszi!
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9337 üzenetére
Nem tudom, de belenagyít!
-
Balinov
titán
válasz
Elektrosokk #9332 üzenetére
koszi az infot, mondjuk pont a video az, ami hidegen hagy (jelenleg).
talaltam is egy adaptert fleeBay-en, mondjuk eleg vicces a termekleiras...
1)there is 'light leak' in the adapter.. light ray will come through on where the lens release is.
although this is un-pleasant, but I find no issue/problem shooting with my 50mm/18mm/24mm on my E-P1. But sorry for this issue, I didn't notice it until the adpater is done.
2) this adapter will allow focus past infinity a bit..
-
Balinov
titán
válasz
Elektrosokk #9328 üzenetére
igen, par gyors info olvasas utan en is azt olvasom tobb helyen, hogy mftn kirajzolja.
Hulye voltam, elobb kerdeztem, mint olvastam. Megmutattam ezt a linket Pentaxos kolleganak, o is egybol vagta, ez nem a PK mount..
-
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #9296 üzenetére
az sajnos nincs de ahogy kutakodtam lehetséges hogy exa bajonet? Volt ilyen a régi practicácon,
lehet hogy praktiflex de nem találtam hasonló gépet még. -
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9241 üzenetére
Azért a pénzért...
De itt a következő, a 2,9/64-es Achromat, szintén baráti áron :-)
és a Meyer is újragyártja a 2,9/50-es Trioplant
ha valakinek van pénze, mindet megveheti egy Leica árárért :-) -
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9217 üzenetére
Jó ez, csak nem lehet kikapcsolni
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9219 üzenetére
Mindig jön valami izgalmas :-)
Nekem most az Altixos Meyer-ek, nem kirívóan fényerősek, de elég izgalmas képük van.
Sokszor a Biotar is problémás ha nem középen van a téma, annyira lágyul kifelé. Ésszel kell használni az ultrafényerős obikat. -
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9217 üzenetére
Pont gondolkodom rajta hogy eladjam-e...
Az A7 keresője se rossz sötétben :-)
És van egy Biotarom is, szóval feleslegesnek tűnik. Jó játék volt, de alig használom. -
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9215 üzenetére
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9213 üzenetére
Akkor passz, az én éjjellátóm Cyclopjának kisebb a képköre, kb. APS-C, fullframe-n erősen vignettál. Most megnéztem nekem az 1,2/85-ös változat van.
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9210 üzenetére
De ez nem a teljes kép ugye?
Az éjjellátónak kisebb az érzékelője, legalábbis aminek az obiját én próbáltam. -
tailor
őstag
válasz
Elektrosokk #9210 üzenetére
Dreamy.
-
HKorn
veterán
válasz
Elektrosokk #9187 üzenetére
Fuck... Pedig már a manuál obim itt van régóta csak nem tudom használni
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9117 üzenetére
Ja megvan, ezek a videokamera objektivek :-)
Gondolom az áruk viszont azért húzósabb. -
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9117 üzenetére
Van m4/3 nagylátószögű obijuk elérhető áron?
Amúgy használok Jupiter3-at, Altix Meyereket és egy halom Rokkort, Tair11-et, úgyhogy tudom mit tudnak a régi obik. Csak épp ezek közül funkcionálisan alig használható némelyik Olympuson, míg az A7 vázamon mindegyiknek megvan az alkalmazási területe. -
LélekVándor
tag
válasz
Elektrosokk #9069 üzenetére
Jjeahh , iRico: Köszönöm a válaszokat!
-
Rapid136
őstag
válasz
Elektrosokk #9048 üzenetére
Nem a manuális a lényeg hanem a felépítésük.
Egy háromlencsés egyszerű épitésű obit senki nem gyárt már. Szóval hiába mf, nem lesz olyan képe.
És hiába gyártják ujra most a Meyer obikat, félek nem lesz olyan mint a régi és az áruk horror.
Ahogy a Lomo Petzvaljanak és a mostani másiknak ik. -
törölt tag
válasz
Elektrosokk #9052 üzenetére
a manuális obikkal túl nagy gond nincs,ami a szétszedést illeti,bár túl sokat nem szedtem szét, ezzel sem találkoztam még de egyszerű menetes minden, az af es újak már nem egyszerűek, egy tamron kikészített idegileg...hozhatod őket jövő hónaptól lesz időm rá...;-)
-
törölt tag
válasz
Elektrosokk #9048 üzenetére
100 ezer alatt..;-)
-
80hun
addikt
válasz
Elektrosokk #9042 üzenetére
Ez az A-bajonettes zeiss 135/1.8?
-
ccs2929
senior tag
válasz
Elektrosokk #9030 üzenetére
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem abszolút bejön ennek az obinak is a rajza, meg én is imádom a bokehet, a swirly-t is, meg a kör alakú Meyer félét is. Feltehettd volna full felbontásban is ezt a képet, kíváncsi vagyok mennyire éles, bár annak tűnik, meg azt a ronda CA-t kiszedtem volna még a hölgy mellei közül
-
HKorn
veterán
válasz
Valami ilyesmi igen, még egy picit nagyobb DoF (élesebb háttér) se gond.
De amúgy igaza van jjeahh-nak, tényleg kicsit utólagos homályosítás hatása van.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Na ez meg nekem mű, olyan mintha meglőtted volna F22-őn, majd a háttérre ráhúztál volna valami gaussian blurt, szal ízlések és pofonok
Macskaszemet szeretem
-
HKorn
veterán
válasz
Elektrosokk #9028 üzenetére
jájj
én a kellemesen mosott, egyszerű, lehetőleg homogén hátteret szeretem, minimál bokeh-vel, nem vagyok nagy bokeh rajongó, ez már nekem "szédítő".
-
HKorn
veterán
válasz
Elektrosokk #9023 üzenetére
Tudom ízlés kérdése, de nekem már túl sok a bokeh, ennél már csak azt szeretem kevésbé amikor még körkörös is
-
tvamos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #9023 üzenetére
Szep! Milyen geppel? (Bocs, nem emlekszem, mid van...)
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #7176 üzenetére
Szívesen!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #7128 üzenetére
Jó lenne alá a sony-d
Jó lenne alá a sony-d?
-
mumk1
addikt
válasz
Elektrosokk #7073 üzenetére
-
konyi79
addikt
válasz
Elektrosokk #6987 üzenetére
Kicsit az oké, de ennyire elvinné?
De majd kiderül, mit mond mennyire húzta fel. -
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6972 üzenetére
Tök jók, persze ott gondolom volt miből válogatni, a virág mindig hálás téma
Mind nyitva? Egész jó azaz obi. Persze FF-en lehet rekeszelni, marad DOF
Viszont a színek (WB?) valahogy nem okésak. Főképp zöldbe van elcsúszva, meg pár kép bemozdult, gondolom fos volt a világítás (kompaktszarok)... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6953 üzenetére
m42, bármi jöhet, ha b*szatja a napsütés, akkor az f4.5-f5.6 is elviselhető
-
Novics
senior tag
válasz
Elektrosokk #6928 üzenetére
Nagyon úgy fest.
12 lamellától kicsit mást vártam. De majd kiderül, hogy mit lehet belőle kihozni valós körülmények között.
-
Zozzant
addikt
válasz
Elektrosokk #6924 üzenetére
"...nem emlékszel, te is ottvótáá"
-
Zozzant
addikt
válasz
Elektrosokk #6921 üzenetére
hű majdnem felismertelek
-
Zozzant
addikt
válasz
Elektrosokk #6899 üzenetére
Na szerinted láttuk egymást?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6843 üzenetére
Van két különböző noname m4/3-OM egyik egész jó, igényes az OM bajonettje, másik meg bár szoros, de a vázon megmozdítható. Az a bajom az összes adapterrel m4/3-on, hogy a váz felé ez a különféle fos fekete szerintem alu ötvözet van, ahelyett hogy elől-hátul is ilyen bronz lenne. Eos-OM és 4/3-OM van nekem tömör bronzból azok olyan minőségűek mint az 'eredeti' bajonettek.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6832 üzenetére
ja, pici mert asszem 3 üvegből áll az egész
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6830 üzenetére
hm, nincsenek ezek rekeszelve? itt most mintha nem is olyan pszicho a buké
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6770 üzenetére
a pancolar-é? azt nem tudom, nem tom mennyire vannak utómunkázva a neten fellelhető képek... a7 meg még szép, hogy a legjobb manuálozni
nincs crop faktor, rövid a bázistáv, van nagy evf, peaking, mi kell még?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6768 üzenetére
irigyellek az a7 + zeiss-ért, manuálokkal perverzkedni nekem is egy a7 az álmom, de örvendek ha a g3 után egy om-d megengedhetek majd magamnak
ahogy elnézem tényleg érdekesek azok a pancolar bokehek gugli találatok alapján
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6766 üzenetére
ehh ne zavartasd magad x-e1-el a kezedben az oly színek miatt, a régebbi fujik (x-e1, x-pro1, x100) színei is legalább annyira jók sztem, amikor x-e1-en agyaltam rengeteg rawot letöltöttem/kértem innen onnan, és hát a bőrszínek hajlamosak elhúzni picit magentába, ami könnyen korrigálható, de ezt leszámítva besza-behu szvsz, lehet ha fujim lenne még jobban beleszeretnék a színeibe mint az oly-nak... az újabbak már annyira nem jönnek be ilyen szempontból, tehát ha fujin gondolkoznék és lenne keretem x-e2-re, én személy szerint valszeg akkor is az x-e1-et venném
és jó üveg a pancolar?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6764 üzenetére
szép bokehek! mivel lőtted?
grat a géphez is!
vélemény?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6758 üzenetére
mondjuk attól is függ mennyire éles meg kontrasztos az üveged, és milyen témákra használod (pl kerítésen, tárgyakon, épületeken szépen végigfuttak a hangyák, portrénál már gondok voltak), én annó csak a helios-al próbáltam portréra nex-3n-en meg canon 60d-n magic lantern-el, ezzel az obival nekem nem nyerte el a tetszésemet... a te konicád valszeg egy sokkal jobb darab
-
Novics
senior tag
válasz
Elektrosokk #6737 üzenetére
Csurgó Lászlónak él még az a 20-as száma, ami a neten van? Illetve valami másik szaki lehetőleg a belvárosban, akihez nyugodt szívvel lehet vinni obit tisztíttatni?
-
Novics
senior tag
válasz
Elektrosokk #6730 üzenetére
Őőőő... van egy olyan gyanúm, hogy mi ma találkoztunk az Örsön.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #6734 üzenetére
-
copass
veterán
válasz
Elektrosokk #6713 üzenetére
az nem teszt, max. bemutató.
ez a teszt -
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6700 üzenetére
akkor canonnál nem sok értelme van már manuállal birkózni ha nagyjából egy közepesen jó 50-es manuál árában AF-es rendszerobit kapni. Nemtom miért nem jönnek még ki 35 és 100/135-el fillérekért ilyen fényerős régi lencserendszerre épülő fixek.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6693 üzenetére
köszi! a helios-al nincs gond szvsz, csak ki kell kísérletezni, hogy milyen szituációkat nem szeret, és annak megfelelően kell használni... ha ez megvan bizonyos helyzetekben akár nyitva is bőven használható sztem.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6689 üzenetére
ezeket elég rég lőttem, még a régi vázammal az elején, de köszi
szeretem azt az obit amúgy nagyon, csak amióta van F1.4-esem nem igazán használom már... majd nyáron gombafotóra jó lesz, mert oda úgyis túl szűk a dof sokszor F2.8-on is
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6664 üzenetére
gratula, az elsők elég gagyik voltak, de az újabb samsungok méltatlanul lenézett gépek szvsz, már az nx3000 is nagyon jó cuccnak tűnik nekem, kissé a szenzor elmaradott, de azért a 16 megás mft meg a canon szenzorok szintjét valszeg hozza, ami már bőven jó... ráadásul viszonylag normális obipark is van rá szemben a sony-val. Az egyetlen, ami gondolom hiányozni fog nagyon neked ha manuálozol, az az evf, szerintem pl. a g3-asom keresőjében fényévekkel könnyebb fókuszálni mint bármilyen kijelzőn, de persze azért én is 2-3 évig elvoltam a kereső nélküli olympus-al is manuálokkal.
(#6665) ferq68: én viszonylag stabil kézzel ekv. 100mm obival stabi nélkül eddig 1/40-es záridőt tudtam kitartani, az oly kéttengelyes stabijával ugyanazzal az obival meg 1/10-et, szal gondolom 1/40 vagy rövidebb záridőknél nem fog hiányozni a stab.
-
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #6664 üzenetére
gratula a 300-as már tényleg jobb,de a manuálhoz a vázstabi mem fog hiányozni??
-
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #6621 üzenetére
Nx5-öm volt,ugyan az mint az NX10-csak a kijezlő nem oled meg nincs szenzortisztítás.Jó fényerős helyen jó de roszabb fényeknél meghal,az árnyékosabb részek hangyafocisak,a kisebb fénynél meg tiszta zaj minden.Az olympos még kittobival is sokkal jobb.A Nex 5-jobb de káosz a menüje
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6638 üzenetére
ejha, portréra is kíváncsi leszek, ha lősz esetleg majd megmutathatod, meg itt annyira nem érvényesülnek a beteg meyer bokehek
ff-en durva lehet
-
konyi79
addikt
válasz
Elektrosokk #6623 üzenetére
Akkor az 5-öt felejtsd el, az a régi 14Mp-es szenzorral van és tedd be helyette az 5N-t.
Az is 4 éves. -
konyi79
addikt
válasz
Elektrosokk #6621 üzenetére
DE.
Rühellek mindent ami Samsung, nálam tiltólistás (Jó, porszívót még tudtak csinálni). Szóval objektív véleményt ne tőlem róluk...Persze jók azok, csak APS-C szenzoraikat mindenben lenyomják a m4/3-os gépek, jpeg motorjaik meg képesek bármit alulmúlni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6617 üzenetére
nekem volt ezüst pl2-m tetszett a váz. Elég jó felbontású volt a kijelző, azért is választottam. Elöl fém borítású ház. Szebb tégla volt mint a sonyé. Ha nem kellett volna a komolyabb videó és evf lehet még az lenne. Meg nem éreztem előrelépést a régi Oly e510-hez képest.
A7-en próbáltál Oly OM üvegeket? Széleken sarkokban milyen?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6614 üzenetére
sztem nagyon jó vétel volt
pl2 nem tudom milyen, de ha már olympus, akkor én mindenképpen nagy pen-t vennék, avagy e-p1, e-p2, utóbbira kereső is rakható, csak az elég drága, és a vf-3, vf-2 kisebb méretű is, mint a panasonic-okban lévő beépített evf.
oly előnyök: masszív, kéttengelyes vázstabi, szép színek
hátrányok: gyenge felbontású fix kijelző, nincs kereső, az összes oly, ami olcsó a 12mp szenzor köré épül, miközben panasonic fronton hasonló árban már jobb szenzorral is kaphatóak gépek, pl. a g3 vagy gx1, ha af obit is vennél rá később, elvileg sokkal lassabb az af.
Ebay: németániából nekem 3 nap alatt ideértek eddig a cuccok, uk-ból 5 nap, nagyonmax, ha késik két hét, de általában a drágább cuccok, mint egy fényképezőgép hamarabb megjönnek mint az apróságok valamiértszerk: az a meyer az a7-en baromi kíváncsi lennék mit művel nyitva
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6612 üzenetére
oly van kettő, egyik 21k-ért, panát én sem látok, ebay nem játszik? az a meyer egy álom üveg, nem volt drága?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6608 üzenetére
Mlacának a pana jpg is jó, szerintem meg csak nagy ritka fény együttállások esetén.
Akkó nincs mese, 40-ből pont kijön az nx10 -
jjeahh
nagyúr
válasz
Minden régi manuális obihoz adapter kell, egy Olympus OM zuiko 50/1.8-am nekem is van
. Használok én is régi obikat olympus-on, panasonic-on meg aps-c-n is (60d), és messze a panasonic-on a legélhetőbbek ezek az üvegek szvsz a nagyméretű/felbontású evf meg a kihajtható-forgatható kijelző miatt, spec, pont ezért döntöttem mellette
Ha tank kell, akkor tényleg felejtsd el az a3000-et, a samsungot nem tapiztam, de a régi nex-ek sem valami szupermasszívak, anyagminőség, masszivitás fronton is jobbak valszeg a g3-ak (az előlap fém), a g1, g2 nem tudom... az olympus-ok viszont egészen brutálisak tudnak lenni, nekem e-p1-em volt, az egy elnyűhetetlen masina, az egész aluminium, az előlap meg acéllemez elvileg, cserébe a kijelzőjük felbontása nem valami jó, ráadásul fix is...
Ha szép színek kellenek, akkor olympus, fujifilm verhetetlen, a többi (sony, samu, pana) eléggé megköveteli a raw utómunkát. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
azok OM-esek, adapter kő'.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6604 üzenetére
a nex-5 és az nx10 kb. semmiben nem jobb szenzor fronton mint pl. a panasonic g3, sőt a samsung iso-ban meg dinamikában kb a jó öreg 12mp szenzoros mft lapkák szintjét hozza, manuálokkal egy olympus-nak talán még előnye is van a kéttengelyes stabi miatt (valamivel gyengébb fényben használhatod iso-emelés nélkül), szal szerintem ne az alapján dönts, hogy m4/3 vagy aps-c lapka van-e benne
de te tudod végülis...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6602 üzenetére
akkor mégsem olyan tökéletes, sőt alkalmatlan fotózásra, mert nem viszed magaddal. Ennél még egy aps-c alatti bármi is jobb
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6602 üzenetére
az én hsz-m valamiért megint láthatatlan
de sebaj, vegyél a3000-et, abban legalább retró-hatású kereső van, a jó öreg game-boy kijelzőkre emlékeztet
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6597 üzenetére
Ha kell a kereső kevés pénzért, akkor panasonic g1, g2, ha jobb szenzor kell, g3, ha meg nem kell kereső, és mindenképpen samsung, akkor én nx3000-et vennék, azok is baromi olcsón mennek, legalábbis ebay-en, és nem sokban marad el a nagytesó nx300-tól ahogy nézem. Amúgy manuálokkal játszani mindenképpen olyan modellt vennék (és vettem is
), amiben a lehető legnagyobb evf van ami elérhető a pénzedért, ha meg evf nélküli mellett döntesz, legalább mindenképpen legyen kihajtható a kijelző
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6318 üzenetére
esetleg a zenitar 16, apsc-n nagylátó (még).
btw. vannak a samyangnak is fain lencséi, videózásra speciálisan is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6265 üzenetére
nekem is tetszik, koncertfotóra imádom ezeket a becsillanós üvegeket használni
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6249 üzenetére
úgy emlékszem Hollyboninak lenne és egész jó.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6246 üzenetére
tedd publicra a linket
amúgy kiszórok most mindent fuji x kitobi, m42 vackok, 35/1.4-et akarok, meg top manual 50-et.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6244 üzenetére
krva xtrans szenzorra nem jó minden üveg, mert kicsi a felbontásuk
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6240 üzenetére
azon gondolkozok, hogy egy nikon e 50/1.8ra cserélném, mert pancake, és penge.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6238 üzenetére
gondoltam ebben a fikázó hangulatomban
annyira nem vetem el a sulykot.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #6238 üzenetére
egyedi képe van a heliosnak, 40-50k lenne reálisan nekem
btw. kiárusítom a dolgaimat, csak még gyűjtöm az erőt
a fenti két porst még opció.
-
krisz12356
tag
válasz
Elektrosokk #6057 üzenetére
http://www.jofogas.hu/budapest/Canon_FD_objektiv_adapter_AF_visszajelzo_chipes_Uj_19497335.htm
ez nem jó hozzá ?
-
fattyu
veterán
válasz
Elektrosokk #6036 üzenetére
egyiket se.
-
fattyu
veterán
válasz
Elektrosokk #6033 üzenetére
nyilván nem egy triotar szint de elég ideges ez...
-
fattyu
veterán
válasz
Elektrosokk #6031 üzenetére
grat hozzá. ritka madár. Bokeh elég izé...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6028 üzenetére
ez akkor mi is akar lenni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Elektrosokk #5074 üzenetére
Egy ilyen bokhetól még Conchitának is kihullik a szakálla
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Elektrosokk #5071 üzenetére
A csajok egy ilyet meglátnak,tuti maguk alá folynak a látványtól
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #5037 üzenetére
nálam van egy chipnélküli, Bp/Bp mellett.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Elektrosokk #4993 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged