Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
Ezt pont olvastam.
Ez a Telemegor jó lehet? Az a baj, hogy nem vagyok járatos obi ranglistában. Most próbálom összeállítani az enyémet, 1. az élesség, 2. a nagyobbacska gyútáv, 3. az ár., stb.faki_:
Nem sürgős a vétel, ha megéri, inkább várok egy eladó Tair-ra. A Telemegor-nál gondolom élesebb a képe.copass:
Na a Sonnar-t pont tudtam, hogy "lista első", de hát a képüknek megfelelő az áruk is... karcolnak.
Amúgy a Telemegor is majd 2 kg, szerencsére nem szempont.
Volt egy hibás a PH-n (Sonnar 200/2.8-as), blende valszeg KO-s volt, de nyitva még használni lehetett volna. Azt az eladó sem akarta igazán eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 garanciális - 8K 360 akciókamera
- AKCIÓ! Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor - 2 db eladó, hibátlan állapotban!
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Insta360 Ace Pro akciókamera - újszerű állapotban, garanciával
- Insta360 Go 3s akciókamera (128 GB, fekete)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest