Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Az átalakított md nem tudom milyen lehet, illetve a képét sem ismerem kimondottan, viszont a rekeszelést azt nem tudom, hogy oldották meg nála, mert az md bajonettes objektíveken, ha jól tudom, nincsen rekeszállító gyűrű

A jupiter 9 az jó lehet, de azt hiszem nagy a minőségi szórás bennük, olvastam már olyat is, hogy 4-es rekesznél kezd használható lenni, mert addig elég takony képe van. Ezt sem saját tapasztalatból mondom, tehát nem 100%, amúgy brutál jó háttérmosása van
@Gaben95 sajna nem tudok erről nyilatkozni, biztosan van bennük minőségbeli különbség, elvileg minden ugyanolyan (F) bajonettre felmegy persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest