- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Az M42 szakik segítségére lenne szükségem!
Adott egy Pentacon AUTO 2.8/135, amit meg akarok venni, de valami nem százas a blende állításával. Ezt írják róla:
- hibás a kézi blende állítás a prakica vázról jól működik a blende
- Az objektív "M"állsásba váltva és kis blende nyílásból tekerve nagyobb felé kézzel, akkor összeugrik teljesen a blende lemez nincs rajta rés. "A" állásban a tüske nyomkodásával a beállított résre állítva minden résnél jól működik, valami összetapadó mechanikus hibának érzem szétszedhető de én nem teszem.Én csak olvastam róla, hogy némelyik obin van A/M kapcsoló, meg van a blende pöcke, azt kell nyomogatni, de nincs annyi tapasztalatom, hogy ennyiből rájöjjek, hogy akkor ez az obi hibátlan, és user error van, vagy valóban defektes az obi?!
Megvételre ajánlották fel, ezért érdekel, hogy belemerjek-e vágni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest