Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Az M42 szakik segítségére lenne szükségem!
Adott egy Pentacon AUTO 2.8/135, amit meg akarok venni, de valami nem százas a blende állításával. Ezt írják róla:
- hibás a kézi blende állítás a prakica vázról jól működik a blende
- Az objektív "M"állsásba váltva és kis blende nyílásból tekerve nagyobb felé kézzel, akkor összeugrik teljesen a blende lemez nincs rajta rés. "A" állásban a tüske nyomkodásával a beállított résre állítva minden résnél jól működik, valami összetapadó mechanikus hibának érzem szétszedhető de én nem teszem.Én csak olvastam róla, hogy némelyik obin van A/M kapcsoló, meg van a blende pöcke, azt kell nyomogatni, de nincs annyi tapasztalatom, hogy ennyiből rájöjjek, hogy akkor ez az obi hibátlan, és user error van, vagy valóban defektes az obi?!
Megvételre ajánlották fel, ezért érdekel, hogy belemerjek-e vágni!
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS (SEL90M28G)
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új -
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi