Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
mikor vettem törőékes mattüveget (praktikus a 45°) akkor hasonlót tapasztaltam. Adtak hozzá vékony fóliából kis keteket amit a mattüveg alá helyezve mint távtartó váloztatta a helyzetét, így lehetett pontosra 'hangolni'. Mivel nem volt elég vastag, ezért papírból meg kijelző fólia első-hátsó csomagoló anyagából is vagdostam. Precíziós munka, sziké...
A mattüveg cserével alig észrevehetően sötétebb lett a kép és elvesztettem a piros kis fókuszvisszajelző pontokat, erre nem volt különösebben szükségem. Viszont jóval pontosabb lett a MF, persze a fent említett beállítás után. A csippanás és törőék együttesével, gyakorlással, javult az arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző (2.)
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Sigma 24mm f/1.4 A DG HSM Art (Sony E) (használt II)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest