Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Szia!
Nekem egy Sony Dslr-A100-am van, nincs rajta élőkép, a keresője viszonylag kicsi /sötétnek abszolút nem mondanám, hacsak nem rekeszelem le nagyon a manuál obikat/, nekem eléggé megnehezíti a fókuszálást, mert a szemem is szar, de lehet venni/fogok is/ keresőnagyítót, amivel elvileg könnyebbé válik a fókuszálás, meg már kicseréltem a gyári keresőüvegemet mattüvegre, ami szintén segít a fókuszálásban. Amióta megszereztem az első manuál üvegemet, azóta csak a manuálok vannak rágyógyulva a vázra, és amíg nem lesznek felesleges százezreim af-es nekem megfelelő obikra, addig marad is, én is nagyon megszerettem a manuálozást, igaz rohadtul jó lenne az élőkép nekem is, de egyenlőre nincs keret vázcserére

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest