- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
szaszlaci #4194 üzenetére
a kitobival ne hasonlíts sztem fényerős fix-eket, akkor sem, ha ez utóbbi 40-50 éves, a kitzoom az kitzoom, vagyis ezek általában nem is olyan pengék, a fényerejük is gyengébb, tehát gyengefényes helyzetekben a fényerős fixekkel szemben elvéreznek, kitzoom a háttered sem mossa olyan szépen, ha ez számít...
én is ilyen régi obikkal kattogok, egy olcsó ebay-es vázzal jelenleg: [link]
nekem nagyon tetszik a manuálozás, olyannyira, hogy veszek is alájuk egy nex-et focus peaking-el hamarosan, tehát én nem csak költséghatékonyság miatt szeretem a manuális üvegeket. Annyit azért megjegyeznék, hogy ha a régi üvegeket adapterezed új vázra, nem lesz autó fókuszod, tehát kézzel kell fókuszálnod...csak hogy nehogy nagyot csalódj a végénha ez nem zavar, sztem érdemes egy olcsó használt milc-et venni alájuk kezdésnek, aztán ha nem jön be a dolog, legalább nagyot nem buksz...én is ezt csináltam.
a dslr-eket sztem felejtsd el, nem minden manuál megy fel rájuk, és a keresőből komponálás sem az igazi, szal olympus pen-ek, panasonic g, gf, gx sorozatban nézz szét, meg ott vannak a sony nex-ek, pl egy nex-3, nex-5 használtan tudtommal bagóért megy már, a szenzoruk nagyon ott van a szeren, és van bennük manuál fókusz segéd avagy peaking (élkiemelés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest